@yılmaz058 ve
@alitekn07 ne yaptınız daytona aldınız mı ? bende big 2718 ile daytona 730 arasında çok kararsız kaldım. adam akıllı yorum yapan kimsede yok forumda malesef. ne yapıcağımı bilmiyorum... sanırım big 2718'in maşası ve kadrosu daha iyi ama daytona 730'unda vites sistemi daha iyi. 2 bisiklet karşılaştırması görselde.
Carraro Daytona 730 - 930 arasında kaldım. Bu hafta tekrar boylarına bakıp ( Tek farkı teker boyu ) kararımı vericem. Tavsiyem kesinlikle Daytona serisi olur, çok araştırdım, bu fiyat bandında en kaliteli parçaları bu model sağlıyor ek olarak 2020 üretimi, daha yeni bir bisiklet.
Selamlar, 2000-2500 lira civarında bütçem var. Aşağıda ki bisikletlerden birisini almayı düşünüyorum. Bütçemin bi tık daha üstüne çıkabilirim. RR 520'yi Decathlon'un kurumsallığından dolayı listeme ekledim. Bir sorun olduğunda muhattap bulabilme ihtimalim daha yüksek. Salcano ve Carraro'nun garanti ve müşteri hizmetleri hakkında bilgim yok maalesef.
- ROCKRIDER ST 520 27,5 MD
- Salcano NG444 27,5 HD
- Carraro FORCE 27.5 770 HD
Sizce başlangıç düzeyi için bu bisikletlerin hangisini tercih etmeliyim? veya 2500 bütçeye kadar önerebileceğiniz diğer marka modelleri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Carraro force kullanan arkadaşlarım gayet memnunlardı, Rockrider kullanan 2 arkadaşım sorun yaşamıştı parçalarında çok dayanmıyormuş, parça değişimi gerekiyormuş, bende onların söylediği kadar biliyorum. Salcano tavsiye etmiyorum, Carraro almanı tavsiye ederim
EKLEME : Bisiklet almayı düşünüyorsanız sitelerde bahsedilen bisikletlerin parçalarının tek tek fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim, 3.450 tl bandında olan Daytona 930 730 modelindeki bisiklet parçaları gayet başarılı ve fiyattan da anlaşılacağı üzere kaliteli. Daytona yı ben yazayım buraya siz diğerlerine bakarsınız
ARKA VİTES SHIMANO DEORE M6000 SHADOW : 570 ₺
ÖN VİTES SHIMANO DEORE M6000 : 250 ₺
KRANK TAKIMI SHIMANO MT500 40X30X22T : 670 ₺
ARKA DİŞLİ SHIMANO HG50-10 11-36T KASET : 300 ₺
VİTES KOLU SHIMANO DEORE M6000 3x10 : 450 ₺
FREN SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK : 300 ₺
LASTİK SCHWALBE 29X2.25 57-622 TOUGH TOM K-GUARD : 160 ₺
SELE DDK JELLİ : 60 - 100 ₺
XLC GİDON-GİDON BOĞAZI : 100 - 200 ₺
Total Fiyat : 3000 ₺
450 ₺'de işçilik vergi payı diye düşünüyorum
Fiyatlar güncel oldukları için değişiklik gösterebilir, Carraro ya ait olan Kadro,Maşa,Jant fiyatlarını bulamadığım için yazmadım.
Her ne kadar Carraro şirketi toptan anlaşıp parçaları daha ucuza almış olsada, Bu parça fiyatlarına göre,Vergilerin şu zamandaki oranlarına göre bisiklet bedava'ya gelmiş oluyor. Ama yine de siz araştırmanızı yapın bu fiyat bandında başka bisiklet bulursanız bizimle paylaşın lütfen, sevgiler..