Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@MEMATi ben henüz almadım.
Big2718 in kadrosunun farkı ''daha pürüzsüz kaynaklı (smooth welding)'' olması. Sanırım bundan başka bir farkı yok.
Kaset dişli ve aktarıcı sistem konusunda daytona daha üst sınıf malzeme kullanmış.
Ben Daytona'dan yanayım. Zira ağır parkur yapmayacağım için maşadaki farkı hissedeceğimi sanmıyorum.
Carraro 730 yada 930 almanızı tavsiye ederim yukarıda detaylı şekilde açıkladım :)
Düşününce vites, dişli, aynakol, vites kolu gibi parçaları içinde bulunduran... kısaca aktarma organları maşadan daha çok çalışacak. Maşa daha sonra değiştirilebilir. Aktarma organlarından daha ucuza patlar diye düşünüyorum.

DÜZENLEME : @Cemal Ç. Cemal bey de katılıyordur tahminimce fikrime :)

Son düzenleme:
Scudo
@alitekn07 estağfurullah "bey" falan. Ağır durur üzerimde.😅

@alitekn07 Hacım bir kaç yeri aradım stok yok dedi ya nereden bulacaz bunu 730. Bu arada kadroda karar verdim M beden. Bacak 81 cm boy 174

@alitekn07 Hacım bir kaç yeri aradım stok yok dedi ya nereden bulacaz bunu 730. Bu arada kadroda karar verdim M beden. Bacak 81 cm boy 174
Valla bende aradım 4 5 farklı ildeki bisikletçileri, sonra yaşadığım ilde şans eseri 1 tane buldum 930 oda. Boyu iyi gibi geldi bana. Bisiklete binmeden almamalısın bide.

Carraro Force 950 ile araziye orta engebeli bölgelere çıkabilir miyim ? Bisikletime güvenmeli miyim yoksa jantı tekeri yolda bırakır mıyım ?

Selamlar 1000+- TL bütçem var bisiklet piyasası çok çeşitlenmiş, karar veremiyorum. Kron vortex 4.0 v 27.5 ve Falcon flaminco 27.5 bisikletleri arasında seçim yapamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar.

Merhabalar başlık açamadığım için buraya yazıyorum mazur görün ben 3 4 ay önce bir mtb bisiklet almaya karar verdim ve 2000-2500 TL bandında bütçem var ama istediğim bisikleti bir türlü bulamadım rockriderın 520 st modelinin 2 farklı modeli var birisi maşada kitlemeli birisi normal maşadan kitlemeli olanın vites seti ve diğer parçaları daha kaliteli ama seri sonu olduğu için sadece s bedeni var 174 boyum olduğu düşünülürse hiç bir işime yaramaz küçük şehirde olduğum için şehir dışına çıkma ihtimalim de düşük mossonun wildfire 29" modelini düşündüm fakat yine küçük şehirde olduğum için burda bayisi yok İnternet sipariş etmek istesem fiyatı anormal biçimde mossonun kendi sitesinden pahalı oluyor lütfen bu aralıklarla kitlenebilir maşalı bir bisiklet önerin

Carraro Force 950 ile araziye orta engebeli bölgelere çıkabilir miyim ? Bisikletime güvenmeli miyim yoksa jantı tekeri yolda bırakır mıyım ?

Rahatlıkla çıkabilirsin Force serisi dağlar için üretilmiş orta segment bisiklet modelidir.

Merhabalar başlık açamadığım için buraya yazıyorum mazur görün ben 3 4 ay önce bir mtb bisiklet almaya karar verdim ve 2000-2500 TL bandında bütçem var ama istediğim bisikleti bir türlü bulamadım rockriderın 520 st modelinin 2 farklı modeli var birisi maşada kitlemeli birisi normal maşadan kitlemeli olanın vites seti ve diğer parçaları daha kaliteli ama seri sonu olduğu için sadece s bedeni var 174 boyum olduğu düşünülürse hiç bir işime yaramaz küçük şehirde olduğum için şehir dışına çıkma ihtimalim de düşük mossonun wildfire 29" modelini düşündüm fakat yine küçük şehirde olduğum için burda bayisi yok İnternet sipariş etmek istesem fiyatı anormal biçimde mossonun kendi sitesinden pahalı oluyor lütfen bu aralıklarla kitlenebilir maşalı bir bisiklet önerin

Carraro Force 970 ve 950 serilerine bakmanı tavsiye ederim yukarıda da belirttiğim gibi parça fiyatlarını kontrol et almadan önce bulunabilirliğini kontrol et çünkü daha sonrasında illaki değişim yapmak zorunda kalacaksın. Bütçeni biraz zorlayabilirsen Carraro Daytona 727 çok güzel ve sağlam bir bisiklettir. Fiyatı şuan 2700-2900 arasında olması lazım.

970 güzel duruyor parça fiyatlarını çıkarınca yaklaşık 1150 TL ediyor geriye kalan 1250 TL fiyatını bulamadığım kadro maşa ve krank mili De toplam 1250 TL tutuyor sizce bu 3 parça bu kadar eder mi yada hesaplamada hata yapmış olabilir miyim?

Son düzenleme:
Bisan modellerinede bakmanı öneririm.Fiyat performans güzel bisikletleri var

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
970 güzel duruyor parça fiyatlarını çıkarınca yaklaşık 1150 TL ediyor geriye kalan 1250 TL fiyatını bulamadığım kadro maşa ve krank mili De toplam 1250 TL tutuyor sizce bu 3 parça bu kadar eder mi yada hesaplamada hata yapmış olabilir miyim?
Fiyatlar değişiklik gösterebiliyor, bu 3 parçaya ek olarak vergiyi işçiliği falan da eklerseniz fiyatını çıkarır diye düşünüyorum. Ancak alırsanız pişman olmazsınız

Fiyatlar değişiklik gösterebiliyor, bu 3 parçaya ek olarak vergiyi işçiliği falan da eklerseniz fiyatını çıkarır diye düşünüyorum. Ancak alırsanız pişman olmazsınız
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım ve ona göre davranacağım

• Beğen
Tepkiler: alitekn07
Dağ bisikletleri seçiminde alimünyum kadro ama v fren olanı mı yoksa hi ten çelik kadro ama mekanik disk frene sahip bisikleti mi seçersiniz? Baktığım bisikletler Bisan mtx7050 aliminyum kadro v fren, kron vortex 4.0 mekanik disk fren

Dağ bisikletleri seçiminde alimünyum kadro ama v fren olanı mı yoksa hi ten çelik kadro ama mekanik disk frene sahip bisikleti mi seçersiniz? Baktığım bisikletler Bisan mtx7050 aliminyum kadro v fren, kron vortex 4.0 mekanik disk fren
Çelik daha sağlam olur diye düşünüyorum tabi sağlam olmasının yanı sıra ağır da olur, ancak MTB istiyorsan ağır olması normal dayannıklılık bakımından, bisiklet olarak kron daha başarılı diye düşünüyorum kalite bakımından

Evet çok şükür bende Carraro Daytona 930 ile aranıza katıldım, bisikletimden şuan için çok memnunum kendini güvende hissediyorsun bunu sürerken, Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim, bu modeli bulabildiğim için çok şanslıyım :)
20200818_191640.jpg

Geri