Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@alitekn07 hayırlı uğurlu olsun. Deore setin hakkını ver. Fotoğrafta bisiklet kilidini göremedim tabi cebinde veya çantanda taşımıyorsan. :) Bisikletini sağlama al ve gardını düşürme.:harika:

• Beğen
Tepkiler: alitekn07
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@alitekn07 (link)
Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum

Arkadaşlar btwin 540 ile bianchi rcx 627 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? fiyatları nerdeyse aynı

Arkadaşlar btwin 540 ile bianchi rcx 627 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? fiyatları nerdeyse aynı
Tavsiyem önce iki bisikletin de parça fiyatlarına bakın karşılaştırın, daha sonra marka kalitesini araştırın, bildiğiniz gibi bianchi çok köklü eski bir marka, btwin kendi ülkesinde ne kadar ünlü bilmiyorum, bunları karşılaştırın, alıcı yorumlarını gözden geçirin. Bunlardan sonra tercihiniz daha kolay olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben üç yıldır B'Twin Rockrider 540 kullanıyorum. Gayet memnunum.
Bende ki 3X9'lu Shimano Altus takılı. Şu an değişti sanırım.

@alitekn07 Teşekkürler hocam bilgilendirme için, sizin aldığınız carraro daytona 930 veya 730 da bakıyordum ama piyasa yokmuş, siz kaça aldığınızı ve nerede bulduğunuzu söyler misiniz ?

@alitekn07 Teşekkürler hocam bilgilendirme için, sizin aldığınız carraro daytona 930 veya 730 da bakıyordum ama piyasa yokmuş, siz kaça aldığınızı ve nerede bulduğunuzu söyler misiniz ?
Ben 930 buldum şans eseri yaşadığım ilde Bartın da. 3.450 ye aldım fabrika satış fiyatı. Umudumu tüketmiştim 1 sene daha bekleyecektim, dediğim gibi şans eseri 1 tane vardı onu aldım :)

Ekleme : Ama sanırım burada mevcut, siz yine de arayıp stok durumunu kontrol edin

(link)

Ben 930 buldum şans eseri yaşadığım ilde Bartın da. 3.450 ye aldım fabrika satış fiyatı. Umudumu tüketmiştim 1 sene daha bekleyecektim, dediğim gibi şans eseri 1 tane vardı onu aldım :)

Ekleme : Ama sanırım burada mevcut, siz yine de arayıp stok durumunu kontrol edin

(link)
Hocam 48 kadro büyük gelir bana 1.75 boyum var genelde dağ bisikletlerini M boy kullanıyorum bu heralde L boy oluyor dimi ? sizin boy kaç ve kadro nasıl

Hocam 48 kadro büyük gelir bana 1.75 boyum var genelde dağ bisikletlerini M boy kullanıyorum bu heralde L boy oluyor dimi ? sizin boy kaç ve kadro nasıl
1.77 boyum 48 kadro 29 jant aldım büyük durmuyor bende, ancak ben kalıplıyım fitness ile ilgilendiğim için, siz yine de mağazadan deneyin derim. O model yoksa bile carraro modelleri birbirine çok benziyor başka modelin 48 kadrosuna bakabilirsiniz

Kısa zaman önce 52 kadro Mosso cavalier 700 kullanıyordum (kadro boyu tam geliyordu). Konforsuz ama baya hızlı bir bisikletti neyse onu satınca dağ bisikleti alasım geldi de, bugün de decathlona gittim, 27.5 jant btwin 540 denedim. M kadro tam boyuma göre geldi ancak bisikleti beğenmedim. Sizce 27.5 jant Carraro marka 44 cm kadro boyu olan bisikletler bana uygun olur mu ? zaten 2 seçenek var 44 - 48 hangisini seçmeliyim.

Kısa zaman önce 52 kadro Mosso cavalier 700 kullanıyordum (kadro boyu tam geliyordu). Konforsuz ama baya hızlı bir bisikletti neyse onu satınca dağ bisikleti alasım geldi de, bugün de decathlona gittim, 27.5 jant btwin 540 denedim. M kadro tam boyuma göre geldi ancak bisikleti beğenmedim. Sizce 27.5 jant Carraro marka 44 cm kadro boyu olan bisikletler bana uygun olur mu ? zaten 2 seçenek var 44 - 48 hangisini seçmeliyim.
Bence 48 kadro daha iyi olur, çünkü ileride gelişme durumunuz söz konusu, 44 alırsanız tekrar elden çıkarmak zorunda kalabilirsiniz, ama yine de en iyisi gidip üstüne binerek test etmek olacaktır.

Bence 48 kadro daha iyi olur, çünkü ileride gelişme durumunuz söz konusu, 44 alırsanız tekrar elden çıkarmak zorunda kalabilirsiniz, ama yine de en iyisi gidip üstüne binerek test etmek olacaktır.
Hocam kaç tane bisikletçi gezdim inanamazsın, Carraro'nun Daytona serisi hiç kalmamış ellerinde, adamlar üretim yok diyor. Bulsam zaten deneyip alacamda, el mecbur yorumlara göre kadro siparişi geçecem. Küçük olursa sorun yokta büyük olursa sıkıntı yaşarım gibi zaten yaş 26 olmuş bundan sonra uzamam artık

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Hocam kaç tane bisikletçi gezdim inanamazsın, Carraro'nun Daytona serisi hiç kalmamış ellerinde, adamlar üretim yok diyor. Bulsam zaten deneyip alacamda, el mecbur yorumlara göre kadro siparişi geçecem. Küçük olursa sorun yokta büyük olursa sıkıntı yaşarım gibi zaten yaş 26 olmuş bundan sonra uzamam artık
:D daytona öyle maalesef bende umudumu kesmiştim son kez birdaha çıkıp gezeyim dedim şans eseri buldum, carraro modellerinin kadro boyları aynı diye biliyorum, yani kadrosu daytonaya benzeyen başka model bulursan öyle anlayabilirsin, bisiklet mağazasında ki adama söylersen o daha iyi yardımcı olur, ama o attığım site de de 1 tane kaldı sanırım onu kaçırma derim adamların dediği gibi bu sezonu kapattılar artık

IMG_20200825_191609.jpg
Carraro big 2718 aldım, yaklaşık 15 km sürdüm çok iyi hissettim. Bu arada bayi fiyatı 3400 TL di. Nakit verince düz 3000 TL den aldim.

Hocam bu nakit verince fiyat düşürme işlemi genelde oluyor mu yoksa tanıdık falan mıydı
Tanıdık filan değildi, normal bisikletçiden aldım. Zaten nakit ve tek çekim alımlarda çoğu bisikletçi %10 indirim yapar. Bana %10 indirim yapınca 3060 tl ödemem gerekiyordu, dedim ki düz 3000 TL yaparsan alırım, ilk başta yok dedi. Bende dışarıya doğru yöneldim, gidecek iken iyi bari gel vereyim dedi.

Ben yeni bir üyeyim ve ümit colorado 2601 26" almayı planlıyorum. Bisikletten de çok anlamam yardım eder misiniz .kötü bir tercih mi sizce

Geri