Hangi set daha üstünHangisini alırsan al ama 1x12 olsun
Sx eagle versiyonunda sram set ve mavic jant var
Deore versiyonunda deore göbeklere sahip jant ve deore 1x12 set
Sana kalmış
Hangi set daha üstünHangisini alırsan al ama 1x12 olsun
Sx eagle versiyonunda sram set ve mavic jant var
Deore versiyonunda deore göbeklere sahip jant ve deore 1x12 set
Sana kalmış
Hangi setin üstünlüğü tartışılır iki farklı marka sonuçta ama sx in bir üstü nx eagle pek iyi değil yani bu yüzden deore dene bilir fakat jantlarda önemli bi yerde mavic biyerde deore göbeklere sahip rodi aliminyum jant seti maşa aynı zatenHangi set daha üstün
merhaba baştan söylemek isterim benim profesyonel bir bisiklet bilgim yok fakat şunu söylemek isterim hiç bir bisikleti denemeden almayın.Arkadaşlar merhaba;
15 yaşında oğlum için bisiklet arıyorum
172 boy 52kg ama 1-2 yıl içinde 180-185 cm olacak gibi duruyor
bacak boyu da 82 cm civarında
Bütçem 3000 tl civarında ama biraz daha üstüne çıkabilirim diye düşünüyorum.
aşağıdaki modelleri buldum sizce hangisini tercih edebilirim yardımcı olursanız sevinirim
CARRARO FORCE 770 YADA 970 HD 3.300TL
MOSSO RACELİNE H 3.100TL
2021 MOSSO BLACK EDİTİON H 3.500TL
KRON XC150 HD 3.600TL
birde anlamadığım konu aynı " ölçüsünde farklı kadro boyları mı var bu bisikletlerin sitelerinde kadro boyu seçimi yok yoksa her modelin kadro boyu farklı mı?
merhaba bende boy 1,83 kilo 103 düBoy 1.74 kilo 130 29 jant olmaz diolar sizin tavsiyenize göre ya tkrr st540 yada daytona 930 alacağım
Merhaba bugün deneyeceğiz bakalım 1-2 modeli büyüklüğüne göre carraro 770 veya 970 alacağım zannedersemmerhaba baştan söylemek isterim benim profesyonel bir bisiklet bilgim yok fakat şunu söylemek isterim hiç bir bisikleti denemeden almayın.
merhaba bende boy 1,83 kilo 103 dü27.5 salcano mtb kullunıyorum gayet yeterli fazlası zarar denemeden almayın
Merhabalar 27.5 2.2 dağ bisikletim var bu bisikletimin özelliğinde hangi markalari tercih etmem gerek ön lastikte aşınmalar oldu bu yüzden yeni lastik tercihi yapmaK uzun ömürlü olmasını istiyorum . Sizlerden gerekli yardımlarınızı bekliyorum
SelamlarMerhaba bugün deneyeceğiz bakalım 1-2 modeli büyüklüğüne göre carraro 770 veya 970 alacağım zannedersem
Açıkçası şunu sormak istiyorum 100kg bir insanım ve salcano taşımamaya başladı btwin rockrider 500 nasıl olur veya 340Özelliklerimiz (boy, kilo) ve bisikletten beklentilerimiz tam olarak örtüşüyor sayende ben de bilgileniyorum sağ ol![]()
Benim oğlum şimdi 10 yaşında 24 jant kron xc 100 almıştım. 1.5 yıl oldu iş görüyor. Sana gelince 26 jant ve 16 inç kadro alırsan rahat sürer.Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. 10 yaşındaki kardeşime bisiklet almak istiyorum. Boyu 1.40 iç bacak boyu 60 cm civarı. Eskişehirde oturuyorum. Bütçemiz maksimum 1500-2000 TL. 26 Jant düşündüm ama kadro boyu hakkında bilgim yok. Önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır. Yeri gelicek asfaltda, kumda, parkta, çimende sürücek. Şimdiden teşekkürler.![]()
sağolun hocam. Ama dediğiniz modele biraz baktım fren farkı var hangisini almam gerekiyor veya önerdiğiniz.Benim oğlum şimdi 10 yaşında 24 jant kron xc 100 almıştım. 1.5 yıl oldu iş görüyor. Sana gelince 26 jant ve 16 inç kadro alırsan rahat sürer.![]()
Disk fren arıyorsun sanırım. Piyasada bir çok örneği var. Kadro ölçüleri yeterli senin için, bisiklet araştırmasını kendin yaparsın.sağolun hocam. Ama dediğiniz modele biraz baktım fren farkı var hangisini almam gerekiyor veya önerdiğiniz.
Arkadaşlar kardeşime yanlış boy bisiklet bakıyormuşuz. 24 janta bile alışması lazım. O yüzden 10 yaşındaki kardeşime 24 jant bisiklet almak istiyorum. Boyu 1.40 iç bacak boyu 60 cm civarı. Eskişehirde oturuyorum. Bütçemiz maksimum 1500-2000 TL. 24 Jant düşündüm ama kadro boyu hakkında bilgim yok. Önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır. Yeri gelicek asfaltda, kumda, parkta, çimende sürücek. Şimdiden teşekkürler.Bu resimdekiler benim bulduklarım. Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim hocam. Bu fiyat bandında 26 jant s kadro önerdiğin bir bisiklet var mıdır? Çünkü günlerdir kafayı yemek üzereyim bir bisiklet bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? Ve s kadronun kadro ölçüsü cm nedir acaba ?İyi akşamlar,
Oğlum 2009 Temmuz doğumlu geçen sene Mayıs ayında 27,5' S kadro aldım bu sene oldukça rahat 19 mayısta 28 km sürdük bir sorun yaşamadı. İlk aldığımızda da kullanabiliyordu. Bundan önce 24 inç kullanıyordu küçük gelmeye başlamıştı mesela. Yani alsan bile fazla ömrü olmayacak. 26 jant S kadro denesin bi yerde ondan sonra karar verin.
Teşekkür ederim hocam. Bu fiyat bandında 26 jant s kadro önerdiğin bir bisiklet var mıdır? Çünkü günlerdir kafayı yemek üzereyim bir bisiklet bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? Ve s kadronun kadro ölçüsü cm nedir acaba ?