Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha önce bisikletiyle 100 km/h gören var mı?

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Salcano City Life 30 kullanıyorum. İçimden böyle bir deneme yapmak geliyor fakat riski fazla olacağından çekiniyorum. Maksimum 56 km/h görmüştüm o hızda da ufak bir tümsekten geçmiştim. Bisiklette bir sorun olmadı. 100 km hızda dağılma ihtimali artıyor. Sizin deneyimlerinizi dinlemek isterim. Tekerlek saniyede 12 kere dönüyor korkunç. :)

Edit: Yaparsam da kademeli olarak ilerlerim bisiklet alarm verdiği an orda dururum elbette.

Scudo
77km yi görmüştüm. Yüzde 20 hatalı olsa sayaç 63 km eder. Bianchi thomisus 1994 model çelik kadro ile. Dağılması değil ama dengesizliği korkutmuştu. 2 teker belli hızın üzerinde fizik kurallarına uyar. Kafasına göre takılır.

@Harun.
2 tekerde evet ama üzerinde homo sapiens varsa?

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bir keresinde 10 yıllık opel marka araba ile otoyolda max kaç yapılır diye muhabbet geçmişti. 220 yazıyor hani ben 200 bassam nolur ki diye sormuştum. Lastik değişimini yapan usta güvenilmez dediydi. Aklıma iyi kazındı onun bu sözü. Güvenilmez kardeş. Yani ucunda senin hayatın var. Herşeyin tabiatını zorlamayı seven insanoğlu bisikletle 100 km/h i denememeli.(bence). ha yapar mısın, yaparsın, yukarıdaki gibi . ama gerek var mı, yok

@efaruk Haklısınız ama genciz kanımız kaynıyor. :) Üstümüzde Kawasaki H2R ile 400 km/h gören Kenan Sofuoğlu heyecanı var.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Ahmet Örken 90 km/h civarı yaptığını söylemişti bir röportajında.

Böyle şeyler yokuş aşağı ve kamyon arkası çıkar ancak. Yalnız böylesi korkunç tehlikelidir. Hiç kalkışmayın. Biz motor, araba vs sürmüyoruz. Koruyucumuz köpüklerden bozma kasklarımız sadece. Tamponumuz, vücudumuz.

Kanınız deli akıyorsa yokuş çıkın daha deli aksın :)

Olmaz mııııı, bu forumda her sene hız rekorları kırılır. 100 bir şey mi, 115-150 km yapan bir sürü Salcanolu,Kronlu bisikletçilerimiz var bizim. 100 de nedir peh:harika:

Yapılır mı? Yapılır,hatta fazlasını yapıyorlar. Lakin işinde profesyonel olmadığın sürece zaten o hızlara ulaşmak zor olsa gerek. Uygun bir yokuş aşağı boş yol bulacaksın, rüzgar yemeyeceksin, dengeni kaybetmeyeceksin vs vs Bence izlesek yeterli,ben sürmüş kadar oldum. :D

@Tolga Çelebi Dalga geçmeden önce bir düşünün derim. Elbette düz yolda imkansız, ulaşılması için 80/11 dişliye ihtiyaç olacağını bilmiyor değilim. Salcano değil de Cervélo yazsaydım bu mesajı atmayacağınıza %1000 eminim.

Ne gerek var... :) Ama şehir bisikletimle 60km yapmışlığım var yokuşta. O an aklıma geldi en ufak problemde ya sakat kalacaktım ya ölecektim ,sonra kendime dedim ki "ne gerek var" :harika:

Geri