cnmrtpkc
Only Human
- Tepki
- 345
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Brompton
- Bisiklet türü
- Katlanır
biraz geç oldu ama hayırlı olsun
@hgercek şu bisikletinin zincir atmasını engelleyen bir parça vardı takılı halde yakından onun resmini tekrar atabilirmisin sana zahmet dediğin gibi 38 ön aynakol arkadaya 11 36 ruble taktım akşama denicem şu yokuş işini
O resmi silmişim. Daha sonra tekrar çekerim. Ben o parçayı sele borusunun oldu yere değil de onun gerisindeki oval boruya taktım. ruble en küçük dişlideyken zincir aynakol kapağına sürtüyor mu? Benim ilk taktığımda öyle olmuştu. kapaı tornavidayla dışa doğru biraz kanırtıp eğince düzeldi.
ben 2 ay önce bir sıktırmıştım telleri buz kar yağmur gördü gevşedi aklıma jant yüzeyinden olabileceği (malum hava şartları ve pis firen yüzeyi) ya da tel gerginliğinde dolayıdır diye geliyor ama ben de merak ettim şimdi@cnmrtpkc nihat bisikleti aradım baradinler için 50 lira fiyat verdi ön ve arka için ozaman baradinleri taktırayım .çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
birde şunu sorayım uzerindeki pabuçlar iyi değil demişsin, peki hakkaten pabuçlarmı eriyor yoksa ayarda bir gevşememi oluyor .çünkü yağmurlu havalardan sonra olduğu için acaba ayarda esnememi oldu diye düşündüm,demekki denk geldi heralde. ne olursa olsun ama bu hafta pabuçları değiştirecem tekrar teşekkürler.
gidince sorucam bakalım bisikletçi ne diyecek ,ama hava şartlarıylada alakası var gibi geliyor bana. tam emin olmamakla birlikte.ben 2 ay önce bir sıktırmıştım telleri buz kar yağmur gördü gevşedi aklıma jant yüzeyinden olabileceği (malum hava şartları ve pis firen yüzeyi) ya da tel gerginliğinde dolayıdır diye geliyor ama ben de merak ettim şimdi
@panhandler 4 tanesi 50 ise iyi fiyat,kartuşlumu acaba.Ayar kolay kolay esnemez pabuçlar erimiştir.
Bahsedilen baradine modeli hangi modeli acaba katlanıra uyan? Hepsi 72 mm gibi duruyor uygun olurmu katlanırlar için?@panhandler hemen hemen heryerde aynı fiyat zaten 4 tanesi 100 tl.pabuçla bir daha upraşmayayım alayım gitsin diyorsanız baradine iyidir uzun ömürlü
Biraz daha uygun olsun diyorsanız xlcde fena değil,ben kendim kullanıyorum gayet memnunum
tüm bu modellerin kartuşu değişiyor mu yoksa bitince olduğu gibi mi değiştirmeli?@isosel Ben Baradine MTB 960V kullandım. Montaj yaparken ayarını düzgün yapmanız gerek. Uzun papuçlar oldukları için janta tüm yüzey temas edecek şekilde takarsanız hiç sorunsuz kullanırsınız. Frenleme üzerinde gelen papuçlara göre %100 fark ediyor.
ne diyecek merak ettim ben de durumdan haberdar edersiniz bizigidince sorucam bakalım bisikletçi ne diyecek ,ama hava şartlarıylada alakası var gibi geliyor bana. tam emin olmamakla birlikte.
malesef şimdi tekrar aradım sen uygun deyince ,4 tanesi değil 2 si 50 liraymış toplam 100 lira yani .yinede uygunmu sizce