ozvolki
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- volkan özcihan
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bisiklet üzerinde fotoğrafınız var ise özelden paylaşma imkanınız var mı1.90 m. Ben
bisiklet üzerinde fotoğrafınız var ise özelden paylaşma imkanınız var mı
hangi modeli dahon sizde kiYok henüz bir arkadaşa çektirmem gerek bu arada 101 kg da bisiklet üstünde hiç sıkıntısız 20-25 km yaptım 🧿
Deneme amaçlı bindim. boyut iyi geldiVitesse d8
Dahon club herkese selamlar 2. Bisikletim artık 1 vitesse d8 çok heyecanlıyım çocuklar gibi. Şehir içi ulaşım için en ideali sanırım. Sorum şu km sayacımı yoksa GPS li 1 yol bilgisayar. Teşekkür ederim cevaplarınıza şimdiden272433 dosyayı görüntüle
500 kilometreden fazla o şekilde kullandım, herhangi bir sorun çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmez elbette. En kısa zamanda değiştirmek lazım.merhaba
geçenlerde bisikletimi katlarken gidon kilidinin oradaki beyaz takozun önden değilde yan tarafından boydan boya yarıldığını gördüm,endişelendim tabikide kendi kendine açılır diye yolda. Biraz zorladım kolay açılıyormu diye açılmadı ,acaba bu şekilde kullansam bi sıkıntı olurmu muhakkak değiştirmelimiyim ( tabikide anlayan bir bisikletçide ilk fırsatta değiştiririmde sorun zaten anlayan bisikletçi olduğu için yolumun düşmesini beklemek) yoksa idare edermi ? yada nereye kadar idare eder? Düştükten sonra anlarsınmı dersiniz
Gidonu çok sıkmaktan olur o takoz kırılması bende de çok kırılmıştı dahon kendini geliştirmesi lazım çoğu firma daha basit daha etkili mekanizmalar kullanmakta.merhaba
geçenlerde bisikletimi katlarken gidon kilidinin oradaki beyaz takozun önden değilde yan tarafından boydan boya yarıldığını gördüm,endişelendim tabikide kendi kendine açılır diye yolda. Biraz zorladım kolay açılıyormu diye açılmadı ,acaba bu şekilde kullansam bi sıkıntı olurmu muhakkak değiştirmelimiyim ( tabikide anlayan bir bisikletçide ilk fırsatta değiştiririmde sorun zaten anlayan bisikletçi olduğu için yolumun düşmesini beklemek) yoksa idare edermi ? yada nereye kadar idare eder? Düştükten sonra anlarsınmı dersiniz
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.
Dahon D8 ime bir heybe aldım. Fiyatı uygun geldi. Fiyatına göre çok güzel. Sitede Motosiklet heybesi diyor. Fiyat ucuz olunca riske girip sipariş ettim.280944 dosyayı görüntüle
(link)
280945 dosyayı görüntüle
Havalar uygun olmadığı için daha tecrübe etmedim. Bağlantı bantlarını geri ileri alınabilir. Katlanabilir bisiklete heybe bağlıyorlar sorun olmuyor sanırım.Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle,
Bu heybe ile sürüş yaptığınızda pedal çevirdiğiniz zaman ayağınız heybeye temas ediyor mu ?