Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Yok henüz bir arkadaşa çektirmem gerek bu arada 101 kg da bisiklet üstünde hiç sıkıntısız 20-25 km yaptım 🧿
bisiklet üzerinde fotoğrafınız var ise özelden paylaşma imkanınız var mı

Merhaba,
Dahon D8 alarak aranıza katıldım. 9 yanındaki kızım ve ben ortak olarak kullanacağız. Kızım bisiklete binmeyi yeni öğreniyor.
Bize ön far ve arka ışık (mümkünse kalem pille çalışan) tavsiye edebilir misiniz? şarj edilebilir istemiyorum. Evde şarjlı pillerim ve şarj aletim var.
Arka ışık için de her yerde seleye takılanlar var ama biz arka sepete takmak istiyoruz. Karanlık yerlerde aydınlatması iyi olan tavsiyeleriniz yazabilir misiniz? :)

Dahon club herkese selamlar 2. Bisikletim artık 1 vitesse d8 çok heyecanlıyım çocuklar gibi. Şehir içi ulaşım için en ideali sanırım. Sorum şu km sayacımı yoksa GPS li 1 yol bilgisayar. Teşekkür ederim cevaplarınıza şimdiden272433 dosyayı görüntüle

strava da olabilir, ben sayac olarak da kullanıyorum. telefon hep yanımda zaten bisiklete binerken de.

• Beğen
Tepkiler: ozvolki
Seleden şikayet eden varmı 10 km üstü turlarda kuyruk sokumunda baskı hissediyorum Duruşumlada olabilir ama uzun sürüşler işkenceye dönüyor. Sırf bu yüzden seleyi değiştirme düşüncesindeyim (brooks)

Merhaba sıfır dahon vitesse d8 almayı düşünüyorum. Bu yılki modellerde viteslerde shimano yerine kendi markalarına geçmişler sanırım. Birkaç yerde yeni vitesler sorunlu diye okudum. Şuan kullananlardan sorun yaşayan var mı acaba bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim. Bir de malum yıl sonuna geldik yeni modeller ne zaman gelir ve ciddi bir değişiklik yapılır mı yeni modelleri beklemeye gerek var mı?

arka bagaj üstü çanta ne önerirsiniz arkadaşlar. dahonun kendi çantaları pahalı. procycle markası var yandan heybeler açılıyor. kullanan var mı?

merhaba
geçenlerde bisikletimi katlarken gidon kilidinin oradaki beyaz takozun önden değilde yan tarafından boydan boya yarıldığını gördüm,endişelendim tabikide kendi kendine açılır diye yolda. Biraz zorladım kolay açılıyormu diye açılmadı ,acaba bu şekilde kullansam bi sıkıntı olurmu muhakkak değiştirmelimiyim ( tabikide anlayan bir bisikletçide ilk fırsatta değiştiririmde sorun zaten anlayan bisikletçi olduğu için yolumun düşmesini beklemek) yoksa idare edermi ? yada nereye kadar idare eder? Düştükten sonra anlarsınmı dersiniz:)

merhaba
geçenlerde bisikletimi katlarken gidon kilidinin oradaki beyaz takozun önden değilde yan tarafından boydan boya yarıldığını gördüm,endişelendim tabikide kendi kendine açılır diye yolda. Biraz zorladım kolay açılıyormu diye açılmadı ,acaba bu şekilde kullansam bi sıkıntı olurmu muhakkak değiştirmelimiyim ( tabikide anlayan bir bisikletçide ilk fırsatta değiştiririmde sorun zaten anlayan bisikletçi olduğu için yolumun düşmesini beklemek) yoksa idare edermi ? yada nereye kadar idare eder? Düştükten sonra anlarsınmı dersiniz:)
500 kilometreden fazla o şekilde kullandım, herhangi bir sorun çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmez elbette. En kısa zamanda değiştirmek lazım.

merhaba
Gidonu çok sıkmaktan olur o takoz kırılması bende de çok kırılmıştı dahon kendini geliştirmesi lazım çoğu firma daha basit daha etkili mekanizmalar kullanmakta.

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
Vitesse d8 ve mariner d8 arasında ne fark var?
Vitesse d8 için fazladan 500₺ vermeye değer mi?

Dahon D8 vitesse ile 2021 yılında yaptığım sürüşler.
16 aydır kullanıyorum tek sorunu lastiklerin suda kayganlaşması. Lastikler yıpranınca farklı bir sekment alıcam.
Screenshot_20211226-001738_Strava.jpg

Merhaba arkadaşlar.
Dahon D8 ime bir heybe aldım. Fiyatı uygun geldi. Fiyatına göre çok güzel. Sitede Motosiklet heybesi diyor. Fiyat ucuz olunca riske girip sipariş ettim.IMG_20220118_175007.jpg
(link)

IMG_20220118_174933.jpg

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Merhaba,

Hayırlı olsun öncelikle,

Bu heybe ile sürüş yaptığınızda pedal çevirdiğiniz zaman ayağınız heybeye temas ediyor mu ?
Havalar uygun olmadığı için daha tecrübe etmedim. Bağlantı bantlarını geri ileri alınabilir. Katlanabilir bisiklete heybe bağlıyorlar sorun olmuyor sanırım.

Dahon D8 upgrade eden oldu mu hiç lastik vs değişimi konforu etkiler mi ? Biraz güncelleme yapmak istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Geri