Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 345
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
MerhabaMerhaba,
8 vitese uygun Kmc missing link arıyorum. erdoganlar da kalmamış. Bendeki şu:
269912 dosyayı görüntüle
Link ya da muadil ürün öneriniz olur mu?
Başlayabilirsiniz tabi. Biraz argo olacak ama maymun iştahlı biriyseniz ve maddi imkaninizda varsa dahonun biraz daha üst seviye Mu serisi bisikletlerine bakabilirsiniz.Selamlar,
Öncelikle umarım siz ve ailenizin keyfi ve sağlığı yerinde bir bayram geçiriyorsunuzdur.
Ben İstanbul'da günlük git gel yapabileceğim, (metro+marmaray) ulaşımına sokabileceğim. Bazen de sahil kenarında sürebileceğim bir katlanır bisiklet aramaktayım.
Direkt olarak Vitesse D8 ile başlamalı mıyım?
Teşekkür ederim.
Vallahi bir kaç araştırma yaptım ama en son çıkabileceğim miktarlar bu seviyeler. Bu yüzden taşınması kolay, hafif ve beni uzun sürelerde üzmeyecek arayışım bulunuyor. En çok beğenilen ve tavsiye edilen bisiklet vitesse d8 olarak görüyorum. Başlangıç için daha ucuz önerinix var ise seve seve dinlemek isterim.Başlayabilirsiniz tabi. Biraz argo olacak ama maymun iştahlı biriyseniz ve maddi imkaninizda varsa dahonun biraz daha üst seviye Mu serisi bisikletlerine bakabilirsiniz.
Katlama mekanizmasını önceden bir denemenizde fayda var. Katlaninca ne kadar mobil, hareket ettirmesi kolay mı bakın.
Ben bir yıldır kullanıyorum, araba bagajından çıkarıp geri koyuyorum ya da asansörle evden çıkarıyorum. Toplu taşımada kullanmadım.
Bildiğim kadarı ile, tam katlaninca gidon tekerlerin arasında kalıyor. Bu şekilde devrilmeden çekerek taşıyabilirsiniz. Bisikleti katlı tutan mıknatıslar da yeterince kuvvetli. Maşadan çekince açılıyor ama bu normal sayılır...
Bu model zincir, 7.3mm genişlikteymis. Sram ise 7.1mm gözüküyor. Aliexpress yolu gözüktü yine...Merhaba,
8 vitese uygun Kmc missing link arıyorum. erdoganlar da kalmamış. Bendeki şu:
269912 dosyayı görüntüle
Link ya da muadil ürün öneriniz olur mu?
Çok teşekkür ederim.Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah...
Teşekkür ederim : )Hayırlı olsun 🧿👏
Hayır : )Hayırlı olsun.
Pazar günü Şirinevler yan yoldaki siz miydiniz![]()