Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@Attorney58
Merhaba,
Evet orada zaten bu urun yoktu.
Ben müthiş uygun fiyata aldigimi düşünüyorum. Performans Bisikletten aldım yeni mahallede. Nakit 1600 tl ye alabildim.
Sanırım elindeki son urundu. Yinede sorabilirsiniz. D8 fiyatı da nakit en son 1500 e pazarlık yapmıştık. Ama ben ciao i7 tercih ettim.

Scudo
@okoroglu

Vallahi harika fiyata almışsınız. Ben d8 için 1650 TL aşağısı alamadım ama muhakkak performans bisiklet dediğiniz yere soracağım. Yetkili bayi turuncu imiş dahon için belki o nedenle indirmiyor olabilirler

@Attorney58

Aynen.
İlla turuncudan almak gerekmiyor. Garanti aynı garanti nasıl olsa. Hanım o benim bisikletim heveslenme dedi dün akşam. Madem öyle kendine bir bisiklet al dedi. Bende şimdi kara kara dusunuyorum Kendime D8 mi alsam diye.

@okoroglu
Göbekten vitesli katlanır bisiklet için çok uygun fiyat.İyi günlerde kullanın.

@Hakan101
Hayırlı olsun, güzelmiş :) Ne kadara aldınız acaba? Bir de memnun musunuz? Teşekkürler :)

@Hamunpatra

Ben gecen 5-6 ay once ingiltereye gittigimde alacaktim bunlardan bitane. cunku katlanma olayi cok hosuma gidiyordu. kucucuk oluyor ve rahat tasiniyor, bavul gibi surebiliyorsunuz. ama oradayken alici gozle baktim, katlanmis halini falan pek begenemedim. yani oyle aman aman da ufalmiyor, eni falan yine genis duruyor. E cok hafif de sayilmaz. yani dahonla ayni fiyat olsa tercih edilir ama 2 kat fiyat farki olunca dahon daha mantikli.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Hakan101
:) peki uzun turlarda ne kadar yoruyor? Kısa mesafe için güzelmiş ama uzunda bilemiyorum :)

Merhaba arkadaşlar, ne zamandır bu başlıktan ayrı kaldığımı fark ettim. Uzun zamandan sonra dün dahon ile kısacık bir gezinti yaptım. Amaç parkta biraz kitap okumaktı.
Ayarlar falan iyice bozulmuş bagajda durmaktan, diğer bisikletimle uzun bir tur yapıp ardından bunun ilk bakımını yaptıracağım. 700-800km sürmüşümdür ama daha bir kez bakıma girmedi.

DSC_1416.JPG

@okoroglu

Hayırlı olsun. Çok güzel bir tercih yapmışsınız göbekten vitesli almakla. Göbekten vitesin keyfi bir başka.

Dahon şöyle Nexus 8 kontra sistemini koyup bir katlanır çıkarsa dakika durmayacağım ama işte.. [emoji5]

Arkadaşlar dahon mu p8 im var suluk takma yerindeki kapaklar düşmüş ne yapmalıyım.oraya uygun suluk ne önerirsiniz acaba.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Linkini verdiğim matara kafesi uygundur.
(link)

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burhan kardeş bu Nasıl takılıyor o kısma uygun bir vida gibi bir şeymi geliyor matara kafesinin yanında

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Matara kafesi ile birlikte 2 adet vida geliyor.Bu vidalar ile matara kafesi sabitleniyor.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 model bir Dahon Vitesse D8 ile diğer eski modelleri karşılaştırınca çok fark var mı acaba ? eski bir model mi bulayım yoksa yenisi alayım mı ? hepsi zaten linkteki gibi aynı galiba. Ankaradan alacağım. Performans ya da Turuncu'dan. Turuncu nakite indirim yapıyor sanırım. (link)

Geri