@M.Cüneyt K.
Hocam anti pannik arkadaşa yazacaktı herhalde,yusuf arkadaş,hatlar karıştı,adana çık aradan bu da işin espirisi,ne güzel yeni şeyler öğreniyoruz,bu forumu gerçekten seviyorum
@Dağhan yok bi yandanda satın aldığım yeri inceliyorum herhangi birşey yok Litre bazında, yazmamışlar. Başka bir site daha var alışveriş yaptığım oradayada baktım orda da Litre konusunda hiçbirşey yazılmamış fakat Bagaj üstü çantanın ölçüleri verilmiş yazayım buraya belki Litre hesabı ortaya çıkar.
Bu olcuden hacim hesab edilemez.
Cantanin mesela ust kismi dikdortgenler prizmasi seklinde ya. Iste o dikdortgenler prizmasinin en-boy-yuksekligi lazim hacim hesabi icin.
@M.Cüneyt K.
Yok hocam kötü anlamda yazmadım,kapasitesi açısından,sen böyle sinirli değildin,Vallahi kötü anlamda demedim almışken biraz daha büyüğünü alalım diye,kızma bana vallahi küserim sana
@anti panik
Evet hocam sağlam çantaymış eskitememişsin konnix taiwan malıymış en azından kalitelidir vede kalitesi belli zaten
Ah @anti panik ahh hep sen karstirdin ortaligi.
Biz bu konnixlerden mi bahsediyoruz.
@M.Cüneyt K. nin konnix cantasindan bahsediyorduk. @anti panik senin bu heybeler 33litre gelir lakin bizim midillilere olmaz bunlar. @Dağhan sen @M.Cüneyt K. nin konnixinden al ama @anti panik in konnixinden alma sakin.
@Yusuf'san
Yusuf hocam erdoğanlarda bu tipten vaude 3 tip var küçük orta büyük,konnix ayarında olan hangisi orta boy kurtarır mı beni? Senin midilli ama benimki ,bakımsız sütçü beygirine benziyor