Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@mgencer05 bahsettiğin nexus 7 li dahon sıfır mı ikinci el mi?

Scudo
@Yusuf'san

Çok az kullanılmış fakat faturası adıma kesilecek.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mehmetpala hayırlı olsun çok güzel tercih rengi de çok güzel.
Kaça aldın acep ?

• Beğen
Tepkiler: dyermaker
@ellerimkirli
Drop bar yol bisikletlerindeki gidon tipi, değişik açılarda tutunma imkanı veriyor. Tabi onun yerine barend de takılabilir ihtiyaca göre gidonun ucuna takılan boynuz gibi bir şey yani. Tabi daha ilerde belki ihtiyaç duyarsın. Aynakol muhafaza da vitessiz ya da göbekten vitesli yani zincirin hep aynı yerde ve açıda durduğu bisikletlerde var hep. Bizimkilerde böyle bir muhafaza görmedim hiç heralde olmaz da. Bisiklet kıyafetleri dar paçalı oluyor bu yüzden olmadı paça bandı takmak gerekiyor. Dercathlonda bulabilirsin.9570757869618.jpg
Başka soracağın olursa da çekinme, sen de beylikdüzündeydin sanırın bir gün buluşup daha detaylı da konuşabiliriz. Dahon dash bir bizde var zaten

Eco modeline nexus 7 takma ve carraro flexi 107 almaktan vazgeçtim uygun bir vitesse i 7 bulunca. Bisiklet çok temiz ve kullanılmamış olduğu için bir anda karar verip bunu aldım. Üzerine su sıçradığı için biraz kirlendi akşam genel temizlik bakım ve ayar yapacağım.
0ec9496aff87e2ccb04ed6dc20b43ab6.jpg
45eb5183a611d2090ef741c5d59076e6.jpg
d0f8ac36051d108e45b7e163989534b6.jpg

@mgencer05
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi ettin bence.

Midilli on numara beş yıldız duruyor MAŞAALLAH diyorum.

Allah (CC) kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Allah razı olsun. Daha güzeli sizlerin olsun. Gidonun yükseklik ayarı yok bu modelde. 5 santim kadar yükseltebilem daha iyi olacaktı. Göbekten vites katlanır bisikletlerde daha kullanışlı oluyor gerçekten. Bir sonraki kullanacağım bisikletinde şartlar elverirse rohloff sistemli olmasını düşünüyorum.

Haftasonu Temizlik ve bakım sonrası Dahon Mup8 ile Ankara sokaklarında ilk gezintimizi yaptık. Bisikleti aldığım kişi bisiklete iyi bakmış daha doğrusu bisiklet evde yatmış . orginal gümüş renk bagaj bulamadığım için orjinal aluminyum siyah renk bagajı monte ettim bisiklete. Eski bisikletimden kalan çantayıda bagaja bağladım. Üzerinde aldığım kişiden kalma sigma km sayacı ve klasik zil bulunuyor. Genel olarak izlenimlerim şu şekilde. Dahon Mu P8 şehir içinde bisiklet kullanacakları rahatlaklıkla idare eder. 12 km ortalama ile gezdim . Max 29 km hızı gördüm. Uzun yol tur yapılmaz mı yapılır ancak biraz zorlar. Lastiklere sele pompasıyla çıkmadan 50-55 psi hava basmışım Benzinlikte 80 psi hava bastım. Yol akıcılığı fark etti. ancak yoldaki en ufak çıkıntıyı hissediyorsunuz. 70 psi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Genel anlamıyla Memnun kaldım bisikletimden. Ay sonunda vitesse D8 Mango geldiğinde onunla ilgili izlenimlerimide paylaşırım.

DSC_0983.JPG

Gule gule kullanin reflektorler yakiyor. Ben benim mangoyu daha yere koyamadim [emoji21]

Merhaba,Dahonum ile düz yolda giderken teker veya direksyon kaynaklı bir türlü tespit edemedigim hafif sağa ve sola atmalar oluyor.Bisikletciye gidiyorum jantin akordu kaynaklıdır diye bakıyorlar hiçbir problem yok diyorlar.Direksyondandır o zaman diyorum orda da bir problem yok diyorlar.Ne yapacagim bilemedim birde sizlere sorayım dedim ?

Benim Dahom Mu p8 aynakolunda 53 T yazıyor (hoşuma gitti ) . normalde 52 T diye biliyordum . Güçlendikçe yokuşlarda daha iyi olabileceğimi hissediyorum. Çift Aynakol olayından vazgeçtim. bugün max hız 42 km gördüm.( yokuş aşağı) bisiklette çok sarsıntı hissetmedim Kontrolü kaybetme hissi yaşamadım. ancak lastiğim patladı bugün. Sanırım ilerleyen dönemde shwalbe maraton plus şart olacak.

Bisikletin arka bagajından ziyade ön tarafa takılabilecek, laptop çantası (çanta dahil komple aparat da olur) taşımak için bir aparat mevcut mudur Dahon için?

Düzenleme : Daha önce araştırma yaptım konu ile ilgili ancak adaptör ile birlikte çanta fiyatı 520 TL. Orijinalinden farklı bir marka kullanan ya da laptop çantasını taşımak için başka bir önerisi olan var mı?

Geri