Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Bende bugün Dahon vitesse 2015 Mangoya sahip oldum. Gidon standart yükseltilmiyor. 1,85 boya kadar rahatlıkla kullanılabilir. Bu boy üstündeki kişiler yükseltilebilir gidon tercih edilebilir. Bisiklet çok temiz aldığım kişi toplamda sadece 4 km kullandığını söyşlemişti. Dediği gibi kendisine teşekkür ediyorum Bisiklet sıfırdan farksız. Elimdeki diğer KAtlanır bisiklet Dahon Mu P8 ile kıyaslarsam eğer ;Lastikleri daha kalın 2.00 Shwalbe cruiser. Fakat Daha konforlu kullanım imkanı sunuyor. ( Mup8 de 1,50 shwalbe maraton racer ). Yolda daha akıcı buldum . vites kolu vites geçişleri altus sistemi neosa göre daha iyi buldum. Gerrçi Mu p8 itemizlenip n yağlanması gerekiyor o zaman daha net bir şey söylebilirm. Mu P8 e göre 1 kg kadar daha ağır diyebilirm . Bagajı aluminyum değil. (300-400 kg oradan fark eder tahminimce ) Fiyat Performans olarak kıyasladığımda verdiğim parayo hakettiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Scudo
Merhaba arkadaşlar. İşe gidip gelirken de bisikleti hayatıma katmak adına bir katlanır almak istiyorum. Dahon bu alanda uzmanmış bu yüzden dahon tercihim olacak Allah nasip ederse. Ama sıfırlara şimdilik gücüm yetmiyor. 2. El alacam ama çok abartılı fiyatlar olmamalı ve hangi modeli tercih etmeliyim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Teşekkür ederim Yusuf kardeşim. Dahonundan vazgeçmek isteyen var mı acaba bildiğin

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Kayseri'de ilk olacak galiba. Çok pahalı olmayacak şekilde herhangi birisi olabilir dediğiniz gibi. Tur bisikleti var ama onu işe gidip geliş için kullanmak istemedim. Okulda muhafazası da zor haliyle. İnş temiz bir 2.el dahon bulabilirim

Üzülmekte çok haklısınız Harika bir şey çünkü hiç denemedim ama tahmin edebiliyorum

• Beğen
@ahmetizmir38 evlat acısı gibi içimde. Vazgeçtimde ne oldu.
Şimdi Giant Expressway kullanıyorum, bu da gayet güzel. Birde gidon içe katlansaydı harika olurdu.
Size şimdiden hayırlı olsun, Vybe D7 Modeli işinizi görecektir.
Kayseriyi bilmiyorum, yolları yokuşlu mudur, meyilli midir. Düz alansa D7, yokuş veya meyil çıkacaksanız D8 Modellerine bakabilirsiniz.

@Üye Adı
Sn Üye Adı forumdaki bir konuda, gidonun dışa yahut içe doğru ayarlanabildiğini yazılmıştı.
Sanıyorum sizin bisikletinizin gidonu da içe ayarlanabilir.
Bu konuda destek isterseniz, üyelerimiz yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Esen kalın.

• Beğen
@Mesut DOĞRU konuyu hatırlıyorsanız link verebilir misiniz veya hangi konu. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlar için terne de bakmadım. Dahonda karar kıldım

Doğrudur. Dahon baktığım için görmemişimdir

• Beğen
Tepkiler: turan38
Geri