Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Merhaba. Bende Dahon vybe7 var önüne sepet istiyorum da öneriniz var mı?

Scudo
Arkadaşlar D8 bisikletimin arka mıknatısı düştü. Yayını kaybettim. Arka mıknatısın detaylı yakın fotoğrafını çekip atabilir misiniz rica etsem.

@Yusufclp Buyrun [emoji3]

f30448ef4e953a97a205622f5edcd723.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Mustafa Şahin Çok teşekkür ederim. Düştüğü yerde bulamazsam başka bir yay ayarlamaya çalışacağım.

Mıknatıs bisikletin katlı kalmasını sağlıyor. Peki mıknatısın üzerindeki yayın görevi nedir? yayın ne işe yaradığı konusunda bilgisi olan var mı?

Yay mıknatısın kadrodaki yerinde esneyebilmesini ve dolayısıyla karşılığına tam olarak yapışmasını sağlıyor.

Herkese iyi günler. Bol ve sağlıklı pedallar. Dahon mariner d7 bisikletimi aynakolu tek yaprak (52diş) olduğu için ve artık daha uzun turlara çıkacağım için öne bir aktarıcı takmak ve aynakolu 2li yapmak istiyorum. 48dişten aşağı düşmemesi yeterli benim için fakat aktarıcı kelepçesi uygun olacak mı ondan da emin değilim. Var mıdır bu şekilde bir iyileştirme yapan bisikletine ya da yol gösterecek olab. Teşekkür ederim herkese şimdiden :)

@alicansenyurt

2015 olanlarda var yenilerde yok diye biliyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu vitesse i7 çok aklımı karıştırıyor hangisini alacağımı şaşırdım mu d8 biraz daha paraya kıy mu d10

@alicansenyurt

Dinamo olayını bayilere sorun. Ben farkını verip 2016 beyaza dinamo ve far taktırmıştım.

Göbekten vites dururken dıştan vitese bakmazdım yerinizde olsam.

Mango renk haricinde kafa karıştıracak hiçbir etken yok bana göre. i7 bir adım önde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahibinden.com da mu p24 1500 liraya satıldı 3 haftaönce kıl payı kaçırdım arkadaş ilana koyar koymaz satıldı i7 2000 liraya gitti 2 gün önce :(((

Dahon Vitesse I7 Katlanir Bisiklet Sifir Kutusunda
İlan No: 456991309
(link)

@alicansenyurt

İ7 2000 liraya çok sıradışı değil fakat 1500 liraya mu p 24 bedavaymış

Alsatçı ve sanırım bu ili takip eden biri 1500'e aldı ertesi gün 2300 e sattı sonra 2800 e satıldı

@alicansenyurt vitesse i7 yi 2300 e veriyor ankabike peşin alırsanız..Benimde aklıma takılmıştı ama mariner d8 aldım, memnunum, bir sıkıntısı olmadı şimdilik

merhaba, mariner d8'imin başı dikenler ile dertte :) iki kez patladı doğru dürüst kullanamadan.. sağlam, dayanıklı bir dış lastik arıyorum..
Schwalbe Marathon Supreme HD 20x1.60
(link) arasındayım.. supreme HD greenguard'tan daha ucuz, 200 gr daha hafif.. Delinme koruma seviyesi ikisinin de 5..

hangini tavsiye edersiniz. ya da başka alternatif var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@winnetou
Tamiri kolay oldu mu ? Janttan cikarmak zor diyorlardi dahon larda, marinerde nasil ?

• Beğen
Tepkiler: winnetou
@korayg

Sanırım o sorun bütün modellerde yok. Mu d 8 ve visc 18 de yaşandığını biliyorum hatta mu d8 in 2015 modelinde sorun varmış sadece. diğer modellerde duymadım.

• Beğen
Tepkiler: winnetou
Geri