Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@nonsteril
Hocam dahon d8 in tern deki esdegeri c8. Tern d8 dahon d8 den bir tik ust model. Yerinizde olsam tern i tercih ederdim

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
@Glownshow
Eyvallah sagolun tavsiyeniz icin. Bu arada dahon grubundakiler hakkini helal etsin burayi karsilastimayla mesgul ettim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Glownshow
@nonsteril Dahon'dan şaşma 2015 d8 bulursan daha iyi..

Bugün bir arkadaşa daha aldık 2015 d8
 
@Yusuf'san
Neden kardesim.tern in vites sistemi daha iyi degil mi ya?
 
Beyler ben bir konuya değinsem, biraz beni aydınlatsanız, Schwalbe kojak (ülkemizde bulunabilen hiç dişi tırrığı olmayan 1.35 lik lastik) ve Schwalbe HS 110 ( Anormal ince yinede dişli ülkemizde hiç olmayan 3/8 lik lastik) Bunları kullanan ve bilgisi olan varmıdır, Performans konusunda kayda değer ciddi katkıları olurmu, özellikle hiç dişi olmayan kojak parke yollarda kullanıldığında lastik ömrü olumsuz etkilenirmi ve bu lastik yağmurda çamurluksuz kullanılabilirmi dişi yokya o yüzden çamur sıçratırmı???
 
Benim canavar butun ekstralariyla satilik tertemiz 350 km de. Haberiniz olsun.
 
@ugurbahadir satanlar pişman oluyor sonra bi daha almak zorunda kalıyor aklında olsun misal @Yusufclp :)
Yine de hayırlı satışlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Yapacak birsey yok iyilesince daha iyisini alirim. Misal ios s9
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Bahadır ÖZEL
Gidon çantası. Üzerinde de sarı renkte olan yağmurdan korumak için su geçirmez kılıfı. (link) Linkteki ürün. Ben Haramidere Çelikoğlu bisikletten çok ta uygun fiyata almıştım. Tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
@richezza
Ben Dahon Vitesse'de yaklaşık 1700 km'dir Kojak kullanmaktayım.Lastiklerin üstünde 35-406 yazıyor.Hava bastıktan sonra kumpas ile ölçüldüğünde kalınlığı 32 mm geliyor.Lastiğe 55-95 psi aralığında hava basılıyor.Tanesi 280 gram.Yuvarlanma direnci çok düşük olduğundan bisikletin akışını çok farkettiriyor.Aynı lastikleri eski 26 jant bisikletimde de kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Sert ve ani dönüşlerde ince olduğu için kayabiliyor,fazla zorlamamak lazım.Patlak tamiri yapmak ile ilgili sıkıntınız yoksa ve bisikleti genelde asfaltta kullanıyorsanız marathon'dan önce düşünülmesi gereken bir lastik.Lastiğe yüksek basınçlı hava basıldığı için parke taşlı ve bozuk yollarda kullanımı pek konforlu olmuyor.Şubat'ta çiftini ücretsiz kargo 79,80 TL'ye almıştım.Mevcut iç lastiğinizin ölçüsü biraz kalın gelebilir ama sorun yaratmıyor.Türkiye'de bu lastik ebatına uygun iç lastik yok.Lastikte hiç diş olmadığı için su sıçratması diğer lastiklere göre çok az.IMG_6958.JPG IMG_6986.JPG
 
@burhan çetin
İlk fotoğraftaki çamurluk bağlantı vidasıyla sabitlediğiniz sanırım iç lastik parçası. Aktarıcıyı koruma amaçlı mıdır yoksa başka bişey mi?
 
@Yusufclp
Sert plastik bir malzeme.Arka bagaja heybe taktığımda arka tekerin tespit somunu heybeye zarar vermeye başlayınca bu parçayı taktım.
Resim1.jpg
 
@Yusufclp
Teşekkürler aklımda olsun
 
@burhan çetin çol teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı, kojak modelini alacağım, iç lastik olarak ingiliz bir web sitesinde rastladım, hem ucuzdu kargosuda uygundu bir macera yapıp 4 tane sipariş edicem, katlanır bisikleti çok korkarak almıştım, işe yaramaz diye, o kadar memnunumki anlatılamaz, bugün resmen sel vardı orduda yağmurluğu giyip cıktım dışarı ayrı bir zevk
 
  • Beğen
Tepkiler: burhan çetin
Arkadaşlar aranızda dahon tournado kullanan ve bilgi verebilecek var mıdır?
 
Şöyle kaliteli adam akıllı bir pedal bakıyorum. Herkes kendi pedalini mi kullanıyor acaba?

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@burhan çetin
Bisiklet sürerken bu heybe ayağınıza çarpmıyor mu? Decathlon dan aldınız sanırım. Kullanışlımı, tavsiye edermisiniz?
 
Geri