Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ahmetizmir38 yaşadığınız şehrin veya kullanacağınız bölgenin eğim durumuna bakarak karar verebilirsiniz.
Düz zeminse 7 vitesli model çok rahat işinizi görecektir. ;)

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
@ahmetizmir38
Hayırlı olsun. Güzel günlerde keyifle binin. Aldığınızda resimlerini paylaşırsanız mutluluğunuza biz de ortak oluruz.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
#dahon #vitesse #i7

Detaylar:

IMG_1197_zpsgfx94or2.jpg

IMG_1167_zpsuq655r9r.jpg

IMG_1168_zpsnglkl0wi.jpg

IMG_1194_zpso8atnq9o.jpg

IMG_1192_zpsrkciptzo.jpg

IMG_1190_zpstysknxzz.jpg

IMG_1186_zpsehcqih07.jpg

IMG_1199_zpsutxqqwik.jpg

IMG_1175_zps6ugbtamo.jpg

IMG_1176_zpsfkvpyrgx.jpg

IMG_1174_zpsdjddmwdd.jpg

IMG_1196_zpsc6f0zo5p.jpg

IMG_1184_zpsihxmm1rx.jpg

IMG_1189_zpsptj8wx9k.jpg

IMG_1204_zpshez9qyw8.jpg

IMG_1180_zpsencqeysw.jpg

@SerhatAtan maşaallah makine ateş ediyor yakıp kavuruyor. :harika:
Katalog çekimi gibi olmuş yalnız şu brooks stop lambasını az yukarı kaldırsak da sele borusu pompa simgesi görünse olmaz mı? :)

@Yusuf'san

Sağolun; teşekkür ediyorum beğeniniz için.

Stop lambası aslında dediğiniz konumda da durabilir; lastiğini gevşetip aşağı/yukarı çekmeye bakar. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@hidromek

Eski mesajları okurken fark ettim mesajınızı. Daha evvelden de göbekten vites hakkında konuşmuştuk.

Birkaç ay evvel Dahon Vitesse i7 aldım. Nexus 7 göbekten vites var.

Ama sattığım Salcano Alanya'da Nexus 3 göbekten vites ve göbekten fren(kontra) vardı ve büyük rahatlıktı benim için arka fren olayı.

Şimdi katlanırın vitesini Nexus 8 Kontra yapmak istiyorum. Ve amacım da kontra kullanıp sağ fren kolunu iptal etmekle birlikte 8 vitesin oranlarının 7 vitese göre biraz daha iyi olması.

Bu değişimi sağlıklı bir şekilde yapmamız mümkün olur mu?

Özellikle aynakol uyumu konusunda sıkıntı yaşama ihtimalim nedir sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buda benim dahonum yeni aldım fakat gidon boğazı altında bulunan resmini paylaştığım bu yuvarlak parçanın vidasını çok sıktığım için vida kırıldı ve içinde kaldı bende içinde kalan parçayı çıkarttırdım ve yeni klavuz açtılar falan yinede verimli olmadı üstelik bisikleti alalı daha 1 hafta olmadan böyle bir sorun yaşadım sizce nasıl hallederim.
b8523c9f73c8a2b6ee194693093676f5.jpg
ed9a49dbfb79fc933cdd1c716bd2aa29.jpg

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: El_tazar
@SerhatAtan Hiç bir sıkıntı olmaz sadece göbek boyutları aynı olmayacağı için jant telleri değişiyor valla ben üşendiğim için fren kolunuda sökmedim bisiklette 3 fren var şuan :D Aynakolla ilgili sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum benim eski nexus ta yanılmıyorsam 18 dişli vardı nexsus 8 de de heralde 21 dişli var aynakol da 42 li yokuşlarda gayet yumuşak oldu düz yolda da beni tatmin ediiyor hız rekoru kırmak gibi bir düşüncem olmadığı için bana yetiyor

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
@Polo
Sn Polo bisikletiniz hayırlı olsun. Güzel günlerde keyifle kullanın :)
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
@Mesut DOĞRU Çok teşekkür ederim hocam. Bu işin sonu yokmuş onu anladım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Polo hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel tercih.
Dahonun Türkiye de en çok tercih edilen modeli bu model olsa gerek sadece geçtiğimiz yıllarda vitesse d8 adıyla çıkıyordu ayrıca bu mango rengi de dahon modelleri arasında efsane renk olacak bence.

@Polo sakıncası yoksa nerden ne kadara aldığınızı da paylaşabilir misiz?

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
@Yusuf'san kardeşim merhaba,bende tern node d8 var,bisiklete hiç binmediğim halde kadro katlama mandalının kitleme yeri kilitlenmiyor,acaba meden olmuş olabilir?bisiklet 10 km yapmadı? Servisede gidemiyorum,giderken açılmaz gibime geliyor çünkü mandal çok sert,orayı idareten nasıl yapabilirim?aklıma sağlam bir kemeri küçültüm mandalın üstüne sabitleyip sıkmayı düşünüyorum,yada çokmu aptalca düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Dağhan kemer olayı mantıklı neden olmasın da
Ternlerin katlanma mekanizmalarındaki mandal ve kilitlerini yakından görmedim hiç bir kaç foto atarsanız fikir vermeye çalışırım.

Geri