Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

aef47cea171852a7bd8b3804d610aef9.jpg

Bakım zamanı geldi.

Scudo
@Katu

Yurtdışında D8 için inceleme ve satış yapan sitelerden birkaçı;

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Katu
@avkebele

Tesekkurler, bunlarin model ismi Vitesse D8. Eger ayni bisikletlerse neden sadece Turkiye'de Mariner D8 olarak satiliyorlar?

@Katu rica ederim. Vitesse ve Mariner farklı modeller. Detay olarak bilmiyorum ama Mariner modellerini nemli bölgelerde tavsiye ettiklerini okudum.

Marinerin vitesi paslanmaya karşı dayanıklı diye duymuştum. Mariner ordan geliyor herhalde. Boyası da farklı olabilir. Tabi bunun dışında rublesi vites oranları falan farklı.

Dahon siyah üzeri yeşil çizgili vitesse d 8 ile aranızdayım. En çok istediğim renk turkuaz mavisi dahon bisiklet idi. Renk konusunda neden Turkuaz çıkarmadıklarını merak ediyorum.

Sn @bisikletebin bisikletiniz hayırlı olsun :) sizin adınıza çok mutlu oldum. Güzel günlerde keyifle kullanın.
Esen kalın.

@Katu
2016'da vitesse d8 ve mariner d7 olarak 2 model vardı. 2017'de ikisini birleştirip mariner d8 yaptılar. esasında mariner d8 vitesse d8 in gidon boyu ayarlanabilen ve boyası biraz farklı versiyonu.

Herkese selamlar,
Ilk katlanir bisikletimi az once aldim. dahon visc 20p

Suan malezyadayim. Fiyatlar cok daha makul tabi ki. Tasimayi goze alarak, alisverisi yaptim.

Suan 2 domestic, 2 uluslarasasi ucusum var.

Malezya airlines, Emirates ve Thy. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. Umarim kirmadan getirebilirim.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    188,6 KB · Okunma: 137
  • image.jpeg
    image.jpeg
    152,9 KB · Okunma: 127
2017 Vybe D7 Prime ile aranızdayım.
Bisiklete binmeyeli çok uzun yıllar olmuştu.Tekrar başlamak harika oldu.

Sonunda bisikletimi deneme firsatim oldu.ucaklardan sag cikmayi basardi :) Cok hizli ve eglenceli. Tum forumda aramama ragmen visc p20 modeli hakkinda bilgi bulamadim. Tern x10 isterken kismet buymus.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@El_tazar

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Farkı nedir bisikletinizin? Bahsedebilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saolun. Deneyime gore kiyaslama yapamam cunku diger bisikletim dag bisikleti. Ilk katlanir bisikletim bu. Cok arastirdim almadan. Istedigim tarzi belirledim. Amacim hafif olmasi, hizli olmasi, yokus performansi ve sportif gorunum. (Canta, camurluk vs tasimam sevmem) Bunu saglayan modeller tern x10, x20, dahon mu vs. Bisiklet mango orange renginde, inanilmaz guzel bana gore. Hizlanmasi, vites gecisleri, frenleri cok iyi. Yine de ilk katlanirim bu, kiyaslama yapamam. Bisiklette bnm ogrendigim bir sey de, kesinlikld kaliteden odun verilmemesi. Gerekirse butceniz azsa beklemeniz ve ust model almaniz. Cok fark ediyor.

Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ozgens

Tesekkurler. Izmir karsiyaka da katlanir kullanan varsa, suruse cikabiliriz dilerseniz.

@El_tazar

Merhaba bisikletini iyi günlerde kullan bende Bornova Dayım dahon Vybe d7 im var fırsat bulursak turlarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vaybe d7'ye nasıl suluk takabilirim ? Yer bırakılmamış, kadroyu delmek mi gerekiyor ?

Geri