Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar herkese merhaba Siyah renk Dahon Vitesse D8 sahibiyim ekte resmi mevcuttur.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var .

Bisikletimin bir parçası kırıldı ve ben hiçbir yerde bulamıyorum bu parçayı yardımcı olabileceğinizi ümit ederek o kırık parçanında resmini ekliyorum bisikletimin resmiyle beraber.
Tam adını bilmiyorum bu parçanın dahon resmi sitesinde de bulamadım katlanır mekanizmasının tutacağı diyebilirim Türkçe olarak belkide.
Şimdiden teşekkürler.IMG-20170523-WA0032.jpeg IMG_20170528_003501.jpg IMG_20170528_003524.jpg

Scudo
Aslı bisiletin sitesine baktın mı

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: _saliht
@Ozgens

Baktım evet fakat nasıl arayacağımı bilemediğim için gidon mu yoksa gövde malzemesi mi bulamadım maalesef.

(link)

Bu linke bi bakar mısınız büyük ihtimalle vardır

(link)
Şurada görünüyor o parça zaten ama sadece onun satışı yok maalesef.

@_saliht
Tamam aslı bisikleti arayın stok kodunu söyleyin istanbulda iseniz o sirkecideki mağazaya yönlendirmelerini söyleyin o şekilde temin edersiniz

Stok kodunu verdiğim zaman bana o boğazı gönderecekler ama ? :)
@Ozgens

@_saliht
Tamam sana nesi lazım anlamadım

@_saliht
O şekilde küçük parçaları temin etmiyorlar bütün olarak satılıyor yine kendiniz bi konuşun benzeri bişey benim başıma geldi ama oradaki 412 tl olan noğaz setini almam gerektiğini söylediler sanayiden küçük parçayı kendim hallettirdim istersen sende o şekilde yapmaya çalış marka maalesef parçaları çok pahalı bir marka

@Ozgens
Katlandığı zaman orda bi dil onun tutacağı lazım ufak 1cmlik birşey ortası boş oraya o katlandıktan sonra dil geliyor.

@_saliht
Bi üstte ikinci yazdığımda cevabını yazdım umarım düzelir bende benzeri durum yaşadım çok kafaya takmıştım geçmiş olsun

Merhaba mariner D8 modeli ile aranıza katıldım. Taşıma kolaylığı sağlayan landing gear aksesuarı bulamadım. Yer tavsiye edebilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkürler

@buatak
Hayırlı olsun şimdiden.
Keyifli sürüşler.
Gear linki ektedir.
(link)

@_saliht
iyi dilekleriniz için teşekkürler. Link'e bakmıştım. ellerine ne yazık ki yok sanırım çünkü seçenekler kısmında "tükendi" iabresi var, "nereden satın alabilirim" linki de çalışmıyor.

geçtiğimiz cumartesi ankaradaki bayisiyle konuştum dahonun, landing gear'ların haziran ortası gibi geleceğini söyledi
bu arada kafamda bir soru var, katlı halde seleden sürüklemek landing gear olmadan çok mu zor acaba, tek teker üzerinde gidiyor görünüyor hepsi ama, onun üzerine almak zor gibi geldi bana. Tern C7de iki tekere iniyordu ve oldukça kolay sürükleniyordu katlı halde

@gercek umurcan
Aslında sürüklemek konusunda çok sıkıntı yok. Ancak dengede durması için seleyi aşağıya indirdiğimizden eğilip kalkmak zor geliyor. Landing gear sayesinde eğilmeden(seleyi yüksek konumda bırakarak) seleyi tutabilirsiniz

@_saliht
2017-05-31_07.51.06.jpg Merhabalar, konu ile ilgili dahon'a mail atmıştım bugün geri dönüş yapmışlar istediğim ürünü ücretsiz göndereceklerini, sadece kargo masrafını ödememi talep ettiler. FedEx ve DHL ile gönderim yapılırsa sizce - tecrübesi olan arkadaşlar için soruyorum - nasıl bir masraf çıkartırlar bana ürünün kaplayacağı alan ortada 1cm e 1cm .
Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı sabahlar herkese.

• Beğen
Tepkiler: aeternus ve Groims
Dahonun orta katlama mekanizmasını nasıl sıkılaştırıyoruz acaba?

@_saliht

firmanın ilgisine gel
saygilar-abi-var-mi-bir-istegin.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims ve _saliht
Geri