Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@gercek umurcan
Sorma beni de çok şaşırttılar su ufacık parça için,fakat şimdiki sorun şu ki FedEx ile görüştüm adamlar su minicik paket için 79$ istedi :))
Kibrit kutusundan da ufak muhtemelen gelecek paket ama 0-500gr sabit fiyatmış kaldım öylece beklemedeyim şuan . :)

Scudo
@_saliht

Mail/posta ile gönderebilirlerse max 10$ tutar.

2017-06-01_10.53.55.jpg
Herkese merhaba yine ben ve yine aynı konu ile karşınızdayım.
Hayatımda ilk defa bir firma ile bu kadar çok mail trafiği yaşadım ve ilk defa bir firma benim için ilgilendi su gelen maili okuyun lütfen ya !
Abi hiç mı işiniz yok sitesi geliyor insanın ama bir yandan da helal olsun be ! diyesi geliyor tabi !
Mail içeriğini anlamayan arkadaşlar için ..
"Haftaya Türkiye'ye bir paket göndereceğiz ve istediğiniz malzeme de içinde olacak şekilde Türkiye'deki iş ortağımıza göndereceğiz. İş ortağımızı paketi aldıklarında sizinle iletişime geçmesi için bilgilendireceğiz . Onlar sizden para talep ederler mı bilmiyoruz umarım anlamışsındır."
diye bitirmiş.
Gel de başka marka bı bisiklet al bu mail trafiğinden sonra ! :)
Teşekkürler DAHON
Teşekkürler Çinli Kardeşlerim.

@_saliht Şuan Dahon almadığıma pişmanım. Lütfen firmaya belirtirmisiniz, Türkiye'nin en büyük bisiklet forumunda maillerinizi paylaştım, ilginize hayran kaldılar ve kalplerini fethettiniz.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
aynı şekilde valla, araştırma aşamasındayım şimdilerde, 2 lira civarına çıkmak istemediğim için tilt 500'e yönelmekteydim ama şimdi bir kere daha düşündürdüler resmen :naslyany:
bi allahını seven dahon sahibi, bu meret katlı halde bi yerinden tutup sürüklenirken nasıl oluyor söyleyebilir mi? Hatta bir video falan çok hoş olur.
Araştırma halinde ve yavaştan sıyırmak üzereyim. zibilyar tane inceleme izledim, hepsi katlayıp koyuyor kenara, katladıktan sonra nasıl götürecez sağa sola gösteren yok

@gercek umurcan

Eco -vybe- vitesse i7 ve son olarak mu d8 modelini kullandım.Katlanır haldeyken sürükleyecek bir yapısı yok bu modellerin yada ben beceremedim[emoji3] Park ayağı gibi monte edilen bir tekerleği var onu edinseydim durum nasıl olurdu bilemiyorum. Kullandığım katlanır bisikletlerde brompton dışında reklam videolarındaki katlama pratikliğini göremedim açıkcası. Katlı haldeyken sürükleme de brompton da güzel tasarlanmış. Henüz kullanmadığım katlanma mekanizması brompton a benzeyen dahon qix ve curl modelleri var belki onlar katlı haldeyken sürülebiliyordur.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: gercek umurcan
@gercek umurcan @mgencer05 D8 imin park ayağı yok ama ben kendim yaptım. Sebebi ise seleyi indirmeden kullanabilmek. Seleyi indirmeden katlı halde ön teker üzerinde rahatlıkla sürerek götürebiliyorum istediğim yere. Video çekerim müsait olunca ama nasıl yüklerim bilmiyorum.
Bir de kendi yaptığım park ayağını daha önce kullandığım vybe için de yapmıştım.

Bu da yaptıgım park ayağı paylaşımım. 81 nolu mesaj.
Katlanır bisikletlere uygun yedek parça ve aksesuarlar

@_saliht
Çok iyi olmuş bende mail attım ama cevap alamadım siz hangi mail adresine attınız

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, bisiklet ile normal sürüş esnasında pedal basmayı bırakıp bir süre süzüldükten sonra yeniden pedala bastığımda bir boşluk hissediyorum. Bu normal midir?
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Dahon Speed P8 ile aranıza katılıyorum. Arka jant tellerimden birisi malesef kırık, bunu nereden temin edebilirm? Bursa da dahon yetkili satıcısı bir bayiye sorduğumda komple jant sipariş edebildiklerini söylediler. Çok saçma geldi bana, yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

@buatak
Normaldir, ruble boşluğu o.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
Arkadaş bisikletimi satıyorum. İlanlar bölümünde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

Dosyalar

• IMG_2257.PNG
    IMG_2257.PNG
    103,7 KB · Okunma: 87
  • IMG_2256.PNG
    IMG_2256.PNG
    127,7 KB · Okunma: 81
@CengizBlack

Hocam sanırım ses arka janttan geliyor ben öyle tahmin ediyorum. Araştırmalar sonucu o kanıya vardım. Katlama yerinden gelen ses üzerine yük verildiğinde yada bozuk yolda giderken arada geliyor. Bahsettiğimiz ses arkadan ve lastiğe her hangi bir sebepten ötürü yük bindiğinde çıkıyor. Pedala yüklenme bozuk yok seleye oturma kalma gibi. Bende bir bisikletçiye götürüp akort ayarına baktıracağım.

@_saliht

Anladığım kadarı ile sanırım boğaz da ki küçük top olan kısım kırıldı ve bu kısım kadronun altında ki kısma yerleşiyor bu sayede katlı konumda gidon açılmıyor.
Sorunu nasıl çözdünüz hocam ürün elinize ulaştı mı ?
Bende o boncuk gibi olan kısım değil de karşı tarafı kırdım ve bulamıyorum. Kadronun altında yerleştiği kısım. Onu nasıl bulabilirim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Ozgens
@shielD merhaba bende yeni marine d8 aldım aksesuar olarak ne gider mesela ben alirxpress den machfally marka far , antusi a6 alarm korna stop lambası 3 in 1 ve roswhell marka çanta sipariş ettim delta bisikletten de airzound havalı korna aldım kimse yol vermiyor bunu çalmassan kamyon zannedip kaçanlar oluyor Kask eldiven matara ve tutacakları ve alyanseti gibi parçalarıda decathlon dan bakacağım senin tavsiyelerin varmı

@Yusufclp
SORUN ÇÖZÜLDÜ.
Ses sorunu göbek milindeymiş çok ufak bir aşınma vardı yarım mm'den az belki ama yük bindiğinde tak tak sesi yapan oymuş şuan maşallah tık yok.. selamlar

Dosyalar

• 20883229.jpg
    20883229.jpg
    3,6 KB · Okunma: 60
@CengizBlack Bulabilmenize sevindim. Bu sesleri bulmak biraz zordur. Garantiden mi yoksa kendiniz mi değiştirdiniz.?

Geri