Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Yusufclp
Bu mesajı yazdıktan birkaç gün sonra arka göbek akıcılığını yitirdi. Göbeğin değişmesi lazım bulamıyorum. Aslı bisiklette de yok. İyi bir tamirci lazım. Bugün biyere gittim yapamadı. Kısaca dahon kalitesi elimizde patladı. Avrupa yakasında iyi bir tamirci bilen yazsın lütfen.

@Yusufclp

Avrupa yakasında istediğiniz tamirci bulamazsanız Anadolu yakası Fenerbahçe Bike and Outdoor firmasında Veli usta var. Tavsiye ederim. Gitmeden önce randevu alırsanız iyi olur.

Dahon için karşıya geçmeye değer.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo ve Yusufclp
@mhd Teşekkür ederim. Bakırköy Tilmen bisiklete bıraktım. Forumda da müşteri memnuniyeti çok yüksek olan bir yer. Tamiri mümkün değil dedi. Göbek değişmesi gerekiyor. Standart dışı bir göbek olduğundan bulmak neredeyse imkansız. Jant değişecek.

@Yusufclp

Üzüldüm gerçekten. Çok iş çıkacak.

Ben de merak ettim. Yarın soracağım arka göbek parçası var mı diye.

@Emre7055

Hayırlı olsun, hoş geldiniz. Arka bagaj çantası çok şık. Harika görünüyor. Kazasız nice sürüşleriniz olsun.

Keyifli pedallamalar...

@mhd
Teşekkür ederim.
Çantada renk uyumunu yakalayamadım, şimdilik idare etsin yeter :)

Bu arada tavsiye edebileceğiniz aksesuarlar var mı?

@durukane
Ben de böyle bir şey bakıyordum. Sürerken telefonu mecburen kadro çantasının içine atıyordum.
Ürünün Youtube'da videoları da var. Ürün çok güzel gözüküyor.
4inç - 6inç arasındaki tüm telefonlara uyumlu diyor.
Sanırım tek problem hafif yağışlı havalarda olur :)
Paylaşım için teşekkürler.

@Emre7055

Çantada renk uyum problemini gidermek adına su geçirmeyen siyah bir kılıf takabilirsiniz. Decathlonda buna benzer kılıf vardı yalnış hatırlamıyorsam. Çantanızı yağmur ve güneşden korumuş olursunuz.

Aksesuar olarak ilk aklıma gelen gece sürüş yapacaksanız ön ve arka aydınlatma gerekli. Bir de gidon için sol ayna gerekebilir. Lazım olduğu halde ben daha alamadım. :( Aksesuar için hemen acele etmeyin, zamanla ihtiyaca göre tamamlarsınız.

@mhd
Adsız.jpg
Elimde resimdeki yol yarışın aydınlatmaları var. Büyük ihtimal onları kullanıcam. Bir tane güzel 0.5 lt metal termal bir suluk istiyorum.

Google görsel de gezerken bu bisikletteki canta baglama aparatini gordum ustteki benim bisikletim ve kamp çantamı bağlama şeklim alttaki resimde isaretledigimde çanta baglama aparatı. Bu tarz bir aparat nasıl bulurum veya kendim yapabilirmiyim?
20180826_095623.jpg

20180831_153349.jpg

@Ahmet.YILDIZ aslında o bir aparat değil, bir boru sadece. Bağlamalarda cırt. YouTube yi kucalardanız bulursunuz. Brompton travel gibi arama yapın çekik gözlü siyah şapkalı amerikalı bir arkadaş

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.YILDIZ
@Ahmet.YILDIZ

Merhaba, bu bagaj nasıl monte ediliyor acaba? Bende 26” bir tern var. Geçenlerde bu bagajı internette görmüş ve beğenmiştim, ama takabilir miyim diye tereddüt ettiğimden almamıştım.

Dahon servisi için Anadolu yakısında önerebileceğiniz iyi, ilgili bir yer var mıydı?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
IMG_5709.jpg

Bayram haftası ve sonraki hafta yaptığım Gökçeada-Bozcada-Çanakkale-assos turundan :)
Düldül bana ve bu kadar yüke yolların bozuk olmasına rağmen katlanabildi.
Yanında electric yazmasına aldanmayın,bir zamanlar elektrikliydi ben normale çevirdim :)
Düldülle olan maceralarımızı ve turlarımızı takip etmek isteyenler için;
İnstagram:mad:duldulleyollarda

Yollarda görüşmek dileğiyle ;)

Geri