Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@Happy55 Teşekkür ederim. Aslı Bisiklet /Sirkeci-İST. %10 iskontolu nakit.

Scudo
Kaç liradan yüzde on indirim yapıldı?

@Happy55 Fiyatları araştırmış sınızdır diye düşündüm. Fiyat her sitede 3490₺

@çimtay teşekkür ederim.iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: çimtay
Merhabalar, Dahon Mariner D8 bisikletim eylülden beri katlı halde odamda dururken ön tekerin iç lastiği kendiliğinden patladı, iç lastiği çıkardığımda dış kısımdan değil yani tekerin yere temas ettiği yerden değil iç kısımdan patladığını gözlemledim. Sizce bu neden olmuş olabilir ayrıca böyle basit bir olaydan patladığı için tekrar yama yapmak gelmedi içimden yeni bir iç lastik almayı düşünüyorum. Şuan aklıma en yatkın olan bu (link) Sizin iç lastik konusunda önereceğiniz marka veya model var mı?

• Beğen
Tepkiler: Happy55
@Happy55 hoş geldiniz. Nereden aldınız. Bana fiyat sormuştunuz.

@üçtelli Merhaba jant tarafından patladı anlıyorum. Jant teli çıkıntsı varsa patlaşmıştır. Jant içinden tel başlarının üstüne gelecek şekilde siyah elektrik bandını jant etrafına sarın.

• Beğen
Tepkiler: üçtelli
@Happy55 hoş geldiniz. Nereden aldınız. Bana fiyat sormuştunuz.

@üçtelli Merhaba jant tarafından patladı anlıyorum. Jant teli çıkıntsı varsa patlaşmıştır. Jant içinden tel başlarının üstüne gelecek şekilde siyah elektrik bandını jant etrafına sarın.

Bu bisikletin satın alımı (kanaatimce) Aslı bisiklet kaynaklı olarak farklılık gösteriyor ve bu farklılık ne yazık ki kullanıcıların canını yakacak seviyeye ulaşmış durumda. Bisikletin fiyatı 3500 TL. Siz nakit olarak 3150 ye almışsınız. Siteden arkadaşlar nakit 2800 e aldılar. Bu rakamlar arasınca bence fazla fark var. Bayi satış fiyatlarında böyle bir fark olmamalı.

@çimtay merhaba.samsun rent a bike dan iki adet aldım.ikisi 6700 -8 taksit olmak üzere

• Beğen
Tepkiler: çimtay
@mtb_rider Çok araştırma yapmadım. Forumda bisikletçiler ürünlerinin arkasında durmadığını saygıda kusur ettiklerini okuyorum. Yurt bisiklet ile Aslı Bisiklet e gittim. Araştırıp İnternetten kargo ile almak istemedim. Aslı bisikletten daha önce alış verişlerim oldu. Tercihimi Aslı bisikletten yana kullandım.

Mu D10 Almayı istiyorum. Araştırmalarım sonucu cevaplarına ulaşamadığım birkaç sorum var;
•D10 kadrosu 7005 mi?••
•genelde 2017 model yorumunuz ne olur?
Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum?

Mu D10 Almayı istiyorum. Araştırmalarım sonucu cevaplarına ulaşamadığım birkaç sorum var;
•D10 kadrosu 7005 mi?••
•genelde 2017 model yorumunuz ne olur?
Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum?

-6061 olduğunu düşünüyorum. Biraz baktım ama net bilgi yok. 7005 olsa belirtirlerdi. Sonuçta maaliyeti daha yüksek bir malzeme.
-İçinize siniyorsa modelin ne olduğunun bir önemi yok bence.

dahon ile carraro arasında kadro ve menteşe kalitesi yönünden ciddi fark var mıdır. iki markayı da inceleyen var mı

Merhaba arkadaslar. Belki 2-3 yil oldu katlanir bisiklet almak istiyorum. ama bi turlu alamiyorum. Cannondale Trail 3 var, onu satmayi dusunuyorum. insallah Dahonun bir modelini alacagim kismetse. Sormak istedigim sey o ki, benim arkadas Moskovada (Bakude yasiyorum) ve ben Moskova fiyatlarina baktim Turkiye ile kiyasladigimda bayagi ucuz geliyorumus. ama farkini bilemedim, acaba her hangi bir detalde fark var midir. fiyat neden boyle acaba. yazacagim linklerde fiyatlari yaziyorum, turk lirasina cevirecegim. Diger sitelerde de asagi-yukari fiyatlar boyle.

(link) - 2250 tl (Nedense Turkiyede Mariner D8-in cok bulunan sari ve yesil renki degiller. Gri ve mavi..)
(link) - 3000 tl
(link) - 3700 tl

Ve acaba fiyat/performans acisindan sizce hangisi alinir? Onceden tesekkurler.

@ibraeum merhabalar.iki hafta önce dahon mariner d8 aldım.uzerinde "only for turkey(sadece Türkiye için)"ibaresi var.ulkelerin farklı yol kalitelerini düşünerek firma farklı şartlara dayanıklı bisiklet üretiyor olabilir diye düşünüyorum.ayrica fiyat performans açısından şimdilik hakkını verdiğini düşünüyorum.bu sadece iki haftalık bir tecrübe yorumu ...

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
Merhaba arkadaslar. Belki 2-3 yil oldu katlanir bisiklet almak istiyorum. ama bi turlu alamiyorum. Cannondale Trail 3 var, onu satmayi dusunuyorum. insallah Dahonun bir modelini alacagim kismetse. Sormak istedigim sey o ki, benim arkadas Moskovada (Bakude yasiyorum) ve ben Moskova fiyatlarina baktim Turkiye ile kiyasladigimda bayagi ucuz geliyorumus. ama farkini bilemedim, acaba her hangi bir detalde fark var midir. fiyat neden boyle acaba. yazacagim linklerde fiyatlari yaziyorum, turk lirasina cevirecegim. Diger sitelerde de asagi-yukari fiyatlar boyle.

(link) - 2250 tl (Nedense Turkiyede Mariner D8-in cok bulunan sari ve yesil renki degiller. Gri ve mavi..)
(link) - 3000 tl
(link) - 3700 tl

Ve acaba fiyat/performans acisindan sizce hangisi alinir? Onceden tesekkurler.

D8 sahibiyim. Ekipmanları göz önünde tuttuğumda Mu D9 çok daha başarılı görünüyor D8 e göre. Oyum Mu D9'a.

@ibraeum merhabalar.iki hafta önce dahon mariner d8 aldım.uzerinde "only for turkey(sadece Türkiye için)"ibaresi var.ulkelerin farklı yol kalitelerini düşünerek firma farklı şartlara dayanıklı bisiklet üretiyor olabilir diye düşünüyorum.ayrica fiyat performans açısından şimdilik hakkını verdiğini düşünüyorum.bu sadece iki haftalık bir tecrübe yorumu ...

Ne yazık ki düşündüğün gibi değil dostum. Dahon'un distribitörü Aslı bisiklet bisikleti parça parça alıp Türkiye'de montaj yapıyor. Kendi yaptırdığı kutulara koyup satışa sunuyor. Yani bu senenin satışa sunulan meriner i mesela önceki modellerin ekipmanları.

@mtb_rider çok güzel bir yazı olmuş.kalemine, pedalına sağlık dostum...

Geri