memothegreat
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Takılır , çokta faydasını görürsünDahon Vitesse D8'e megarange takan oldu mu hiç? Tavsiye eder misiniz?
Konu da aradım daha önce bir arakadaş 11-34 megarange taktırdım çok güzel oldu demiş. Googledan baktım "Shimano Altus CS-HG31 Ruble 11-34 8V Megarange" şöyle bir ürün var uygun olur diye düşünüyorum.
Takılır , çokta faydasını görürsün
Vitesse'nin kablolarını ne ile kapladınız? Elektrik bandı benzeri bir malzeme mi? Ben de yapmak istiyorum.@memothegreat iyi günlerde kullanın, ön arka aydınlatma, eldiven ve kasksız asla olmaz. Önce bunları temin edin lütfen.
Buda benim Royal234970 dosyayı görüntüle
Takılır , çokta faydasını görürsün
Merhaba bu dişli yokuş yukarı çıkarken pedalı yumuşatmanızı sağlar. Dolayısı ile dize daha az yük biner. Burada 1 tam turda yoldan kayıp sağlayarak, tekerin daha az dönmesini sağlıyoruz. Böylece yokuşlarda dize binen yükten tasarruf ediyoruz. Yani aynı yolu almak için 1 ağır pedal çevirmek yerine 2 yumuşak pedal çevirmek diye düşünün. Ayrıca söylediğiniz gibi 11 li dişli ekstra ağır hız vitesi olarak tarif ettiğiniz şey ve son vitesinizi geliştiriyor.merhaba bendede mariner d8 var ,bahsettiğiniz dişlinin nasıl bir faydası olur acaba? benim sol ayak çocuk felci benim içinde faydalı olurmu ? gerçi üzerindeki vitesler şimdilik yetiyor bana genelde 4,5,6. vitesleri kullanıyorum ,dediğiniz dişli takılırsa daha rahatmı sürüş olur yoksa sadece yokuş aşağı hızlı gitmek için ekstra ağır hız vitesimi takmış oluyoruz?
@memothegreat @Kubiilay bilgi sahibidir
32 bu dostum. 34 ün son dişlisi daha büyük olur. Megarange tektir. Oda sonu 34 olanlar.Resimde de görülüyor zaten en sondakinde 32T yazıyor. Bu megarange sayılıyor ise bile 11-32 sanırım yani 11-34 her türlü fayda sağlayacak gibi.
Forumdaşlar merhaba.Uzun yıllar sonra iki teker sevdasına dahon vitesse d8 katlanır bisiklet tecihiyle geri döndüm.Almadan önce çok araştırma yaptım yazılar okudum videolar seyrettim.Burada bilgiler paylaşan değerli arkadaşlara da çok teşekkür ederim.Bisikletimi cuma günü satın aldım.Yine buranın olumlu yorumları ışığında sirkeci yurt bisikleti tercih ettim ve pişman değilim gayet ilgililer ve esnaflıkları çok iyi.
Cuma günü 10 km, dün ise 15 km pedalladım.Sonrasında ise neden bu kadar yıl bu işe ara verdiğimi sorguladım🙂
Şuanda hiçbir aksesuarım yok yavaş yavaş satın almayı düşünüyorum(kask vb..)
Organizasyon vs. Durumları olursa müsait oldukça katılmak isterim.Herkese güvenli ve keyifli sürüşler diler saygılarımı sunarım.
Benim en çok işime yarayan aksesuar Dahon bagaj üstü çanta (Dahon Rack Bag) oldu. Altındaki kızaklarla takıp çıkarması kolay, bisikleti kilitleyip markete vs. girdiğinizde omuz askısıyla taşıması da kolay. İki yandaki fermuarları açınca heybe olarak kullanılıyor. Tavsiye ederim. Fiyatı biraz yüksek ama aynı mantıkla üretilmiş daha hesaplı ürünler de mevcut.Forumdaşlar merhaba.Uzun yıllar sonra iki teker sevdasına dahon vitesse d8 katlanır bisiklet tecihiyle geri döndüm.Almadan önce çok araştırma yaptım yazılar okudum videolar seyrettim.Burada bilgiler paylaşan değerli arkadaşlara da çok teşekkür ederim.Bisikletimi cuma günü satın aldım.Yine buranın olumlu yorumları ışığında sirkeci yurt bisikleti tercih ettim ve pişman değilim gayet ilgililer ve esnaflıkları çok iyi.
Cuma günü 10 km, dün ise 15 km pedalladım.Sonrasında ise neden bu kadar yıl bu işe ara verdiğimi sorguladım🙂
Şuanda hiçbir aksesuarım yok yavaş yavaş satın almayı düşünüyorum(kask vb..)
Organizasyon vs. Durumları olursa müsait oldukça katılmak isterim.Herkese güvenli ve keyifli sürüşler diler saygılarımı sunarım.