Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Scudo
@tunahankayak evet
@Kerim49 bu fiyata alternatif cihazlar varsa araştırılıp onlara yönelinebilir. Anlık eğim ve strava da ki sıkıntılar problem değilse tabi :)

@Kerim49 yok düşünmüyorum işimi görüyor şimdilik

Ben de bir şeyi merak ediyorum. Bu cihazı usb ile şarj ediyoruz değil mi ?
Bu durumda sürüş esnasında kapanacak gibi olur ise şarj edebiliriz power bank vs ile ?

cihaz stravaya vs anlık bağlanmıyor mu

Dün bende o şekilde yapmıştım bu sabah otomatik attı fakat kadans verilerini göremiyorum strava da premium üyeliğim yok o yüzden mi acaba ?
Hocam strava ile senkronize işini tam olarak çözebildin mi? Sürekli senkronize ediyorum tarih değiştiriyorum aynı. Bir yolunu bulabildin mi?

@anlok hava durumunda dolayı bu hafta kullanma fırsatım olmadı önümüzdeki günlerde denerim, bir de gpx dosyasını alarak da aktarabiliyorsun stravaya sorun etmezsen

• Beğen
Tepkiler: anlok
Bir şey sormak istiyorum, cahilliğimi mazur görün. Bu tür cihazlar ile GPS ile aktivite takibi yapan saatlerin farkı var mı ? Amaç aynı sonuçta, farkları varsa nelerdir. ( Garmin, suunto, amazfit, vs )

Bir şey sormak istiyorum, cahilliğimi mazur görün. Bu tür cihazlar ile GPS ile aktivite takibi yapan saatlerin farkı var mı ? Amaç aynı sonuçta, farkları varsa nelerdir. ( Garmin, suunto, amazfit, vs )
Garmin 735xt ve 520/820/530 kullanmış biri olarak cevaplayayım; en büyük fark pil süreleri. Bunun dışında 735xt gibi segmentasyon gereği kırpık ürünlerde eğim ya da diğer özellikler olmayabiliyor.
Bir de ekran var tabi. Eğer yine kendi saatimden örnek verecek olursam; eklenti kurmadan bir ekran en fazla 4 farklı bilgiyi sağlayabiliyorken, yol bilgisayarları 1 ekranda 10 bilgiye kadar gösterebiliyor.
Son olarak her özelliğin kırpılmadan konulduğu Garmin Fenix ya da FR945 gibi ürünlerde pek fark olmuyor ama bu sefer de saatin fiyatı yol bilgisayarının çok ötesinde oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve berkay_s
@historiyst teşekkürler. Bunu buldum da. Sizinkinin fiyatı iyiyidi. Almak istiyorum ama sensörleri düşünmüyorum. Değer mi bu fiyata dersiniz. 62 dolar. Tabii vergi de ne kadar çıkar artık belli değil.

@Yldrm07 Ben de hiç sensör kullanmadım.Bu fena değil bence yorumlar çok güzel.Fiyat biraz daha uygun olsun derseniz igs10 - 20 bakın ... ;)
(link)
(link)

@historiyst teşekkürler. Bende ilk bunları gördüm. Sonra 50 e yi görünce o tarafa kaydım 😀

@Yldrm07 Ben de hiç sensör kullanmadım.Bu fena değil bence yorumlar çok güzel.Fiyat biraz daha uygun olsun derseniz igs10 - 20 bakın ... ;)
(link)
(link)
Ben de konuyu bölüyorum ama Igpsport'un bu GPS'li cihazları tek başına hızı ölçemiyor mu? İlla yanlarında speed sensor mü almak gerekiyor? Başka marka hız/kadans sensörü ve nabız bandı ile kullanmak mümkün mü? Kullanan var mı?

Geri