tunahankayak
Daimi Üye
- Tepki
- 308
- İsim
- Tunahan
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Anlık eğimin olduğu yazıyor özellikleri arasında iade etmeyi düşünmüyor musunuz@tunahankayak evet
@Kerim49 bu fiyata alternatif cihazlar varsa araştırılıp onlara yönelinebilir. Anlık eğim ve strava da ki sıkıntılar problem değilse tabi
Hocam strava ile senkronize işini tam olarak çözebildin mi? Sürekli senkronize ediyorum tarih değiştiriyorum aynı. Bir yolunu bulabildin mi?Dün bende o şekilde yapmıştım bu sabah otomatik attı fakat kadans verilerini göremiyorum strava da premium üyeliğim yok o yüzden mi acaba ?
Şahsen ben 900 ü alacağıma gider igs50e yi alırım mis gibi ...
Merhaba. Ürün kalkmış maalesef. Fiyatı iyiymiş.
Garmin 735xt ve 520/820/530 kullanmış biri olarak cevaplayayım; en büyük fark pil süreleri. Bunun dışında 735xt gibi segmentasyon gereği kırpık ürünlerde eğim ya da diğer özellikler olmayabiliyor.Bir şey sormak istiyorum, cahilliğimi mazur görün. Bu tür cihazlar ile GPS ile aktivite takibi yapan saatlerin farkı var mı ? Amaç aynı sonuçta, farkları varsa nelerdir. ( Garmin, suunto, amazfit, vs )
Ben de konuyu bölüyorum ama Igpsport'un bu GPS'li cihazları tek başına hızı ölçemiyor mu? İlla yanlarında speed sensor mü almak gerekiyor? Başka marka hız/kadans sensörü ve nabız bandı ile kullanmak mümkün mü? Kullanan var mı?@Yldrm07 Ben de hiç sensör kullanmadım.Bu fena değil bence yorumlar çok güzel.Fiyat biraz daha uygun olsun derseniz igs10 - 20 bakın ...
(link)
(link)