Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon rezilliği

@PaPerOX Kardo bidahakine beni ara ben alırım sana içerden ne istersen. :D

Acaba neyin kafasında decathlon.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Scudo
İstedikleri uygulamayı yapsınlar. Müşteri kaybederler, bu onların bileceği iş bozuldum doğrusu.

O değil de saçmalık ötesi bi durum, 16 yasında ki ksfayla gitsem böyle bi duruma tepkisiz kalamazdım heralde damsız giremez gibi spora alısverise ticarete aykırı bi durum

Böyle bir uygulama yapmasından ötürü, bundan sonra decathlondan alışveriş yaparken iki kere düşüneceğim

Maile verecekleri cevabı büyük bir merakla bekliyorum. Çok saçma bir muhabbet. İçeride bir sürü çocuk-genç ürünü var. 15 yaşın üzerinde biri kendine bir şey almak için velisi ile mi girecek?

Bence de yanlış tabi ama öyle bir uygulama var gerçekten,size özel değil. Nedeni yapılan hırsızlıkların bir kısmını önlemek de olabilir (biraz değil çok hırsızlık oluyor), mağazaya girip gün boyu orada oyun oynayan grupların önüne geçmek de. Ayrıca açılan başlık da insanları yanlış yönlendirebilir, bir mağazanın, kurumun vs beğenmediğimiz her uygulamasına rezalet diyemeyiz bence.

@edin bence gayet rezalet. Hırsızlığın önüne geçmek istiyorlarsa mağazayı yoğun bir kamera sistemi ile donatsınlar herkes herşeyi görür zaten.

@edin yaşım belli üstümde bisiklet forması var elimde kask gözlük. İçeri girip oyun oynacakmış gibi göründüğümüde sanmıyorum. :)

@PaPerOX Bu tip uygulamalarda görevliye insiyatif bırakılmaz, dediğin şekliyle tipe göre adam almak olur. sen gel,sen gel, dur sen gelme..deki sen gelme olduğunuzu düşünün

Neyse kimseyi ikna etmek için yazmıyorum bunları,uygulamayı da yanlış buluyorum zaten ama bir de o taraftan bakın veya ailesiyle, çoluk çocuğu ile alışverişe gelmiş insanları bir düşünün diye söylüyorum. Özellikle bayrampaşa ve merter mağazalarının önünde çok kalabalık gruplar oluyor, güvenlik birçoğunu tanıyor hatta avm ye ( forum istanbul) bile sokmuyorlar, belki sizlerden de görenler olmuştur.

abi sorun çıkartacaksınız o zaman alıyorlar bendede bisikleti indirmelerini istedim indiremeyiz dediler bende bu bisiklet ile turlamamın hakkım olduğunu ve bisikleti indirmeleri gerektiğini söyledim yanımdaki müşterilerde indirsene arkadaşım bisikleti deyip beni desteklediler sonuç olarak bisikleti indirdiler ama beni decathlondan biraz daha soğutmayı başardılar.(bu olay adana optimumdaki decathlonda oldu)

Oldum olası ısınamadım şu decathlona, belki renklerinden belki mağaza dizaynından...

Decathlon'un cevabı Geldi

Sayın Recep Çelik

Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz.Mağazalarımız güvenlik için aldığı anlık kararlar olabilmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Güvenlik söz konusu olunca mağaza yetkilileri böyle aksiyonlar alabilirler.
İyi günler dileriz.

bu kadar basit adamlar için :D

@PaPerOX Madem böyle almıyorsunuz amcaoğullarını toplayıp geliyorum bidakine deseydin :D

@PaPerOX Bu forum istanbuldaki decathlon mu ?

@Anonim Gerçekten öyle olmuş önümüzdeki hafta foruma ailemle gidiyorum ama decathlona tek gireceğim bakalım neler olacak :)
İnşallah almazlar da o zaman görüşürüz.

@Kubilay Koparan O da doğru değil...Aslında bu tip şeylerde anında basına haber vereceksin insan ayrımı yapıyo bunlar diye bak bakalım bir daha böyle bişey oluyo mu...

Geri