Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon rezilliği

Scudo
Bayrampaşa dechatlon'un arka kısmı çok leş bir yer belki ondan sizi o tayfadan falan sanmışsa o yüzden öyle bir durum olmuş olabilir sizi almamak için aklına ilk geleni söylemiştir.farklı birşey olduğunu sanmıyorum.Kısacası güvenliğin kendi çapında muhteşem bir fikirle çıkardığı güvenlik önlemidir.

@PaPerOX

Tamamen Kapıdaki güvenlik personelinin keyfi bir uygulaması, decathlon da böyle bir uygulama mevcut değil, standlarda 18 yaş altı ürün satılmakta bu ürünleri kime satıyorlar? Mağazaya giriş gününüz ve saatinizle birlikte imkanınız varsa mağaza yönetimine yok ise firmanın web sayfası üzerinden şikayetinizi mutlaka bildirin.

Alttaki linkten'de anlaşıldığı gibi, uzun zamandır bu uygulama var demek'ki.

(link)

@Ozan Güneri

Arkadaşlar O zaman bunların bu şirket politikalarını düzeltmeleri için ne yapmamız lazım Decathlon dan alışverişi keseceğiz bu durumu düzeltene dek. Ben bugün itibari ile bu kararlarını değiştirmedikleri sürece mağazalarının önünden dahi geçmeyeceğim, merkezleri ile de bu konuyla ilgili görüşeceğim.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
(link)
buradan decathlondan alacaklarını alabilirsin...
decathlondan böyle bir şey beklemezdim açıkçası decathlon çok iyi bir markadır ama bu uygulamayla bizleri kendinden soğutmuş...
şaşırdım aslında !!!

Tam bir gerizekallılık biz okadar yolu gidiyoruz bir şey almak için ordan geri çeviriyolar 18 nedir ya danki bar a sokuyosun 13 yap 15 yap 17 yaşında içeri giremiyoruz çok saçma ve dechatlonun rezilliği

Ben bayrampaşa decatlondan geçen haftalarda yüklü bir alışveriş yapmıştım. Malzemelerde karar kılmadan önce 10larcasını deneyip öylece bırakmıştım şimdi bu konuyu görünce hatırladım ve vicdan azabım geçti. Öyle uygulama mı olurmuş beter olsunlar. :)

Oha beynim yandı resmen.Kocca dekatlonun güvenlik kamerası alacak parası mı yokmuş?Neyin kafası bu be.Düpedüz işgüzarlık.Gidin büyüyün 18 yaşında başlayın spora diyo adamlar.Sonra neden sadece halter ve güreşte iyiyiz.Hay ben sizin beyninize beh.

18 yaş üstü ne kadar müşterisi varsa her aldıgı ürünün yanında bir tane de ürün çalıp çıksın,böylece anlarlar hatalarını.

Büyük çaplı spor mağazalarında normal olarak yapılan bir durum bu. Sebebi içeride deneme amacli kullanılan ürünlerde bir sakatlık çıktığında hukuken büyük dert... örnek paten bölümü :)

@Melih Muratoğlu Bu dediğinin sebebi 18 yaş altı kişinin sorumluluğunun ailesinde olmasıdır. Yani kağıt üzerinde kendi kararını veremeyecek olmasıdır. Yani turda başına bişey gelse bu çok büyük sorun yaratır.

Yapılan hiç doğru değil tabiki ama decathlonda hırsızlık olayı baya fazla. Kalabalık olduğunda müşterileri takip de edemiyorlar, genelde malzemeler ile kabine girip bir taraflarına sokup çıkıyorlarmış. İnternetten mağaza stoklarına baktığım ürünleri gittiğimde bulamıyorum sebebi ise hırsızlık. Böyle saçma uygulamalara sebep olan ahlakaızlar yüzünden spor sever gençler mağdur oluyor Allah ıslah etsin ne diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Volg ve olympos
18 yaş sınırlaması gerçekten de çok saçma..

ama bir yaş sınırlaması da olmalı, mesela 14 yaşından küçükleri tek başına almasalar anlarım çünkü koskoca mağaza oyun parkına dönmüş durumda. bi sürü çocuk herşeyle oynayıp gidiyor, bu olaylar sonucunda rafta duran birçok ürün ikinci el gibi oluyor. adamlar avrupa tarzında bir mağazacılık yapmaya çalışıyorlar ancak bizim türkler her konuda olduğu gibi ayarsız. çocuk oynasın diye başında bekleyen ebeveynler bile görüyorum.

Uygulama yerinde. Belli ki decathlon cok çekti bizim milletten

• Beğen
Tepkiler: Sayko_Panda
Arkadaşlar Decathlon mağazalarında hırsızlık olayları oluyormuş, özellikle başı boş dolaşan 13-17 yaşlardaki çocuklar mağazalarda sükuneti bozarak istenmeyen olaylara sebebiyet verebiliyorlar. Decathlon 18 yaş altını almamakla, saçma bir çözüm getirmeyi düşünmüş olabilir fakat bu durum kabul edilebilir bir şey değil. Sanıyorum ki güvenlik görevlisi tipini beğenmediği kişiye, 18 yaştan küçük kişileri almıyoruz diye geri çeviriyor.

Aynı durum bizim başımıza da geldi.. Bisikletle içeri almıyorlar.. Ankara Kentpark Decathlon'da oldu.. Üstelik arkadaşla ikimizde 18 yaşın altında olmayan koca koca adamlarız.. Genel merkezden yazı geldi dediler.. Geçenlerde bir çocuk bisikleti mağaza içerisinde denerken kaza yapmış ve birisinin ciddi şekilde yaralanmasına sebebiyet vermiş. decathlon'da bu kararı almış.. Yanlız bisiklet elde girilmesi lazım malum ülkemizde dışarıya bırakılan bisikleti beş dakikada paket ediyorlar.. Ben güvenlikle tartıştım ve hiçbir şekilde bisikletimi dışarı bırakmam dedim. Çalınırsa sizin bu uygulamanızdan dolayı parasını talep deerim ve de hiç te ucuz bir makina değil diye belirttim.. Sonra mağaza müdürü ile muattap oldum.. Mağaza müdürü bana şöyle bir baktı ve sorun yok beyefendi yanlız içeride binmeyin yeterli diyerek, olayı çözdü.. Ben de teşekkür ettim alacağımı aldım ve çıktım.. Size yaşınızı yasalar gereği mükellef yaşa gelip gelmediğinizi anlamak için sormuşlardır. Bir de görüşünüz ergen tipi ise şüphelenmiştir. Başınıza birşey gelse sorumluluğu daha ağır olabilir, yaş 18 in altında olsa.. neyse avrupa uygulamalarına alışın. ABD de polis uyarmıştı beni üniveritenin bisiklet sürülmez bölümünde bisikletle gittiğim için. Direnseydim tutuklardı ve izbandut gibi birşeydi.. :)

Zamanında bizide 18 yaşından küçük olduğumuz için Carrefour'a almadıkları olmuştu :)

Geri