Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Merhabalar, jant konusuyla ilgili bugün Decathlon'a gittim ve gelişmelerle ilgili size de bilgi vermek istedim.

Benim bisikletin jant birleşim yerlerindeki açıklık nedeniyle frenleme sırasında hem ön hem de arka jant bir süre sonra zarar gördü. Bugün Ege Park Decathlon'a giderek konuyla ilgili bilgilendirmede bulundum. Decathlon personeli, konuyla ilgili jant firması Fulcrum ile görüştüklerini belirterek gerekli mailin kendilerine ulaştığını, Fulcrum'un janttaki hatayı kabul ettiğini, hasar gören jantların yenileri ile değişiminin yapılacağını ifade etti. Anladığım kadarıyla süreç, en azından ilk etapta şu şekilde ilerleyecek:

1- Jantında problem olan kişi, Decathlon'a başvurarak konuyla ilgili bilgilendirmede bulunacak.
2- Decathlon personeli, zarar gören jantın fotoğrafını çekecek ve Fulcrum'a gönderilecek mailin eklerine bunu ekleyerek jant talep edecek.
3- Fulcrum talebin ardından jantları Decathlon'a gönderecek. (21 iş gücü içinde gerekli jantların ellerine ulaşmasını beklediklerini söylediler)
4- Jantlar Decathlon'a ulaştıktan sonra bisiklet sahibi ile iletişim kurulacak ve jantlar ücretsiz şekilde yenileri ile değiştirilecek.

Eğer bisikletin jantında herhangi bir problem yoksa, Fulcrum'un o jantın değişimine sıcak bakacağını zannetmiyorum. Zira jantın ek yerlerinin yanı sıra, jantta oluşan hasarın fotoğrafları da çekildi. Bugün yaptığımız görüşmenin ardından jant değişimi için benim adıma bir kayıt açıldı ve her iki jant da hasar gördüğü için çift jant talep edildi. Benim tavsiyem, eğer jantta herhangi bir problem ve hasar olduğunu düşünüyorsanız, vakit kaybetmeden Decathlon'a giderek talep açılmasını sağlayın. Bu sayede hasarlı jantların bir an önce değişmesini sağlayabilirsiniz.

Ege Park Decathlon'da çalışan ve bana ellerinden geldikçe yardımcı olan 2 personele de (İsimlerini hatırlayamadım, affetsinler) burayı okuyorlarsa tekrar teşekkür ederim.

Scudo
Jantlari degisen oldu mu simdiye kadar, fulcrum r6 jantlarin organik halinin oyle oldugunu dusunuyorum ben.

Az önce siteye bakmamla şok olmam bir oldu... 7.500TL lik Van Rysel EDR AF 105 olmuş 9.000TL ..!! ( %20)

RC 500 ise 4.500TL den 6.000 TL ye çıkmış (%33).. Hepimize geçmiş olsun.. Maaşlara da bu oranda zam gelse .... :naslyni:

Az önce siteye bakmamla şok olmam bir oldu... 7.500TL lik Van Rysel EDR AF 105 olmuş 9.000TL ..!! ( %20)

RC 500 ise 4.500TL den 6.000 TL ye çıkmış (%33).. Hepimize geçmiş olsun.. Maaşlara da bu oranda zam gelse .... :naslyni:

Haziran'da Euro 7.5 civarıyken baktığımda 6500 liraydı bu alet. 6 ayda yüzde 50ye yakın zam almış. Muhtemelen Decathlon Türkiye, Euro fiyatları çok yüksekken yeni parti malları aldı ve şu an Euro'nun aşağı yönlü hareketine rağmen bu zamları yapmak zorunda kalıyor

Haziran'da Euro 7.5 civarıyken baktığımda 6500 liraydı bu alet. 6 ayda yüzde 50ye yakın zam almış. Muhtemelen Decathlon Türkiye, Euro fiyatları çok yüksekken yeni parti malları aldı ve şu an Euro'nun aşağı yönlü hareketine rağmen bu zamları yapmak zorunda kalıyor

Bildiğim kadarıyla Decathlon fiyatları kur durumuna göre iki kere yanlış bilmiyorsam haziran ve aralıkta düzenliyor. Şimdi Decathlon.co.uk üstündeki fiyatlarla kıyasladım RC120 aynı fiyat çıktı, rc100 TL karşılığı 2800 gibi bir şey oldu. Bugünkü kurdan baksak 2019 22 Aralıkda 6,6 TL civarı olan euro şu anda 9.33-9.34 civarı. Yani zaten döviz düşmeye başlasa bile bu kadar oynak kurda çok da önünü göremeyecekleri için pek bir düşüş beklemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Eyvah eyvah eyvah!

Bisikletler, bisiklet çorabı, askılı taytlar... hepsi artmış hepsi, hem de nasıl artma yuhhh!

Uygun fiyatlı, sporcu dostu Decathlon'da kalmadı artık.

3 hafta önce de 230₺ den aldığım Van Rysel askılı tayt 500₺ olmuş , bu nasıl zam ?? İnanılmaz !! :eek:
(link)

3 hafta önce de 230₺ den aldığım Van Rysel askılı tayt 500₺ olmuş , bu nasıl zam ?? İnanılmaz !! :eek:
(link)
Sanırım yüzde 120 gibi oluyor.

Bu arada ben Decathlon'u boykota devam ediyorum.

• Hahaha
Tepkiler: qtay
Decathlon da yavaş yavaş kaçar bence. Zaten ne kadar üçüncü sınıf ürün varsa onları satıyorlardı. Kur zaten sabit değil paso çıkıyor . Adamlar ne yapsın. Kendinizi adamların yerine koyun bugünkü kura güvenip ürün fiyatlandırması yapabilirmisin. Yakında basar gideler

fiyatları avrupa'daki euro karşılığına güncellediler. decathlon'a kızmak yerine bu fiyatları bugüne kadar güncellemeden sattıkları için teşekkür etmek gerek.

Bu bisikletle gelen hatalı Fulcrum jantlarıyla ilgili gelişme yazayım...

Az önce Decathlon yetkilisi arayarak değişim için parti parti gelen Jantların olduğunu ve müşterileri sırayla arayarak değişim için randevu oluşturalacağını bildirdi ve detaylı bilgi verdi. Buradan markanın arkasında duran ekibe teşekkür ediyorum.

Haftaya olan gelişmeleri de burada paylaşırım.

Yeni güncelleme...

Az önce bisikleti aldığım Decathlon Mağazasından arandım ve Jantlarımın geldiğini değişimleri için uğramamı rica ettiler. Bu tutum ve izlenen yol takdire şayen. Ufak bir çekim de yapalım ki iyi olan şeyler ıskalanmasın . Umarım gelen jantlarda sıkıntı yoktur :)

Merhaba, dün Decathlon'da hem ön hem arka jantları değişimi için gittim; ömer bey ve mehmet bey çok ilgilendiler bu süreçte; iki jantımda değişti gerçekten bu yaşadığımız 2 aylık süreçte Decathlon markasının müşteriye verdiği önemi ve değeri anladım; demek bir firmanın ürünün arkasında olması böyle bir şeymiş dedirtti..

Açıkcası bu zamana kadar ülkemizdeki şirketlerin yaşattığı mağduriyetlerden sonra jantların değişeceğine ihtimal dahi vermedim ancak bu süreçte zaman zaman aranarak jantlar hakkında bilgi vermeleri, süreci benimle beraber takip etmeleri ve sonunda jantların değişimi Decathlon'da bir ürün aldığımda satıştan sonra da yalnız bırakılmayacağımızın güvenini verdi.

Açıkcası ben bu firmaya satış sonrası destekleri ve ürünlerinin arkasında olmaları konusunda referans olabilirim bu yaşadığımız olay ile.

1 saat önce döndüm Decathlon ‘dan . Jantlar sıfırlarıyla değiştirildi . Oradaki Cengiz arkadaş ile birlikte hem gözle hem el ile kontrolünü yaptık , sıfır gelenler hatasız birleşim yerlerinde. Tabii bir video da hazırlıyorum , yakında paylaşırım. 👍🏻

Bu seviyeye yerli firmalarımız ne zaman gelecek acaba? Ben 2030 gibi olacağından umutluyum.
Bir ara Decathlon'u boykot ediyorduk, nooldu o iş?

Bu seviyeye yerli firmalarımız ne zaman gelecek acaba? Ben 2030 gibi olacağından umutluyum.
Bir ara Decathlon'u boykot ediyorduk, nooldu o iş?
(link)

2050 olarak güncelliyorum.
Bosch ya, Bosch. Alman markası. Hani şu, güven kaybedeceğime para kaybederim diye reklam yapan.
Biz bitmişiz ya, ölmüşüz. Bu toplum daha da belini doğrultamaz. Yok olur gider.

@TatanQa_tr Güzel video olmuş. Dechatlon her ne kadar son zamanlarda yaptığı zamlarla bir nebze soğuk durmama neden olsada ürünlerinin ve markasının arkasında durması güzel bir şey. Sonuçta onlara para kazandıran müşteri bunlarda onun farkında şu km saatlerinede bir güncelleme yapsalarda düzgün bir şeyler üretseler. özelliklerine bakıyorum eğimlerde sorunlu galiba 🙄

Geri