Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Gelir gelmez bitti stok...
Sonradan 2 stok m beden için açıldı ve aldım.Şehir bisikletiyle yol bisikletini geçiş yaptım.İnşallah memnun kalırım.
Hayırlı olsun ben de bir adet m alabildim. Keşke s kadro olsaydı ama mecburen aldim. Boyum 175 ve bacak boyumda 75 cm. Umarim doğru karar olmuştur m kadro. Alan ve kullanan arkadaşlar yorum yapabilir

Scudo
Kargoda aşamasına gelmeden iptal edilmezse 1 adet L kadro aldım. Beklemedeyiz bakalım.

Hayırlı olsun hocam boyunuz nedir

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Kargoda aşamasına gelmeden iptal edilmezse 1 adet L kadro aldım. Beklemedeyiz bakalım.
Gerçekten şaka gibi. Bir bisikletin stoğa girmesinden 2 saat sonra tükenmesi nedir ya. Zannedersin 10k lik bisikleti 5 e veriyorlar.
Alabilen arkadaşlar güle güle kullansın, kazasız belasız sürüşleri olsun.

Gerçekten şaka gibi. Bir bisikletin stoğa girmesinden 2 saat sonra tükenmesi nedir ya. Zannedersin 10k lik bisikleti 5 e veriyorlar.
Stoga 2 ade t gelirse olacağı bu hocam.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Maalesef belli bir fiyatın üstüne çıkan nispeten orta düzey diyebileceğimiz bisikletleri piyasada bulma imkanı yok.Bazı markaların aradiginiz modelini Eskişehir, Kütahya, Bursa, Afyon gibi şehirlerde bulabilmek neredeyse imkansız.Eminim birçok şehirde durum aynıdır.

bisiklet neredeyse yok

Alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. İçinden pedal çıkacak mı? Decathlon yaşadığım şehirde yok kendim yapabilir miyim?

Sanırım pedal yok.Ben mağazadan teslim alacağım.Kurulumu zor değil ama bazı ayarları orada yaptırmak iyi olur diye düşündüm.
Alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. İçinden pedal çıkacak mı? Decathlon yaşadığım şehirde yok kendim yapabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Yanında pedal geliyor , ben aldığımda vardı, eve gelince spd pedallarımı takmıştım

Su anda son 1 adet L kadro gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Biri hanımla papaz oldu herhalde iptal etti, son 2'ye çıktı L, şeytan dürtüyor :D
Dürttüğü anda yapıştır hocam. Borç elbet ödeniyor :)Bu fiyata 105 set kolay değil.
6 sene önce canyon fitness bisikletimi aldım. 105 in tadını o zaman anladım. Üst sınıfını düşünemiyorum.

Kabloların içerden geçmemesi çok kötü olmuş. Samsun mağazaya gelse de kursam 😅

Bu model mi bilmiyorum ama sahilde ara ara mavili yeşilli bir van rysel görüyorum. Hayli şık..

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Dünden beri alan oldu mu? Henüz kargoya verilmedi. Kargosu çıkan var mı acaba?

Geri