Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

@RedFoX Bluetooth bağlantısı yok di mi bu cihazın sadece saat üzerinden görüyoruz?

Scudo
@mekonzA
Evet Bluetooth yok. Kemeri takıp nabzına saatten bakıyorsun.

@kan_kokusu
Duruyor hocam. Forumda yoktum bir süredir geç cevap verdim kusura bakmayın.

merhaba arkadaşlar

2 gün önce decathlon'dan dağ bisikleti aldım bugün bisikleti iade etmek istedim mağazanın içine girdiğimde tekerleğin patlak olduğunu gördüm bisikleti getirirken yolda tel batmış ben mağazada farkettim.

mağaza müdürüne soracağız felan dediler olmazsa lastik değiştiririz dediler

ben üründen memnun kalmadım selesi çok can acıtıyor birde vites 7'deyken vites bölümüden kulak bozucu bir ses çıkıyor

sizce decathlon iade alırmı ?

böyle bir olayla karşı karşıya gelen varmı

Selamlar,

Aşağıda görüntüsü ve bağlantı linkini vereceğim nabız ölçer kemeri kullananların yardımına ihtiyacım var.
Nabız bantını ios uygulaması üzerinden strava ile senkronize ederek kullanmak istiyorum. Web sitesi detaylarında kabaca bahsediliyor ama emin olamadım, ios ile bağlanıp Strava ile kullanabilen var mı?

Teşekkürler.

İlgili ürün için (link)

geonaute.jpg

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@Cyanide Aynı banttan bende de var. Uyumlu olduğu yazıyor ama ben ios strava uygulamasına bağlayamadım. uygulamadaki cihaz listesinde böyle bir ürün yok. belki bağlamanın bir yolu vardır ama ben decathlonun kendi uygulamasıyla kullanıyorum. O da gayet iyi iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@hgercek Teşekkür ederim ilginiz için, korkumda tam olarak bu. Aktivite sonunda nabız değerlerini strava'da göremezsem bir anlamı olmaz benim için. Strava'da uygulama seçeneği yok, app indirdim orada da Strava ile ilgili bir şey yok. :(

@Cyanide

Strava nabızı paralı versiyonda analiz ettiriyor, eğer bedava abonelik kullanıyorsanız Bluetooth bağlantısı yapsanız da yetmeyebilir. Nabız bandını başka bir ios uygulamayla kullanıp aktivite sonunda Stravayla paylaşabilirsiniz. O zaman da zaten stravaya yüklemeye gerek kalmıyor, doğrudan o uygulamadan bakmak daha kolay oluyor.

Bu gun bu yaka umraniyedeki decatlona gitmek istedim ne otomarkta bisiklet parki var nede meydan da bisiklete bindirriyorlar decatlina bisikletle gitmek sikintiliymis onu anladim en azindan umraniye buyaka oyle bayrampasa forum boyle degil sanirsam

@bartsimpson
Ücretsiz versiyonda nabız değerleri ve grafik veriliyor. Sadece analizi yapmıyor. Stravada bisiklet için sürüş açtığınız ekranda settings altında external sensör Bluetooth heart rate gibi seçenekler var. Onların hepsini açtınız mı acaba?

@mehmet.t

Ben onu yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı. Tam nasıl bir sorun oldu hatırlamıyorum ama eşlediğim halde aynı anda hem nabız, hem kadans, hem de hız sensöründen veri almamıştı galiba. Ben de ücret olayına bağlamıştım.

Sonra cyclemeter yükledim, sorunsuz çalışınca onu kullanmaya başlamıştım. Bitince antrenmanı stravaya da yükleme imkanı oluyor. Öyle olunca daha fazla uğraşmadım.

İyi günler benim bisikletimde 26×2.0 lastik ölçüsü var ve yeni ic lastiklere baktığımda 26×2.2 var bu iç lastiği taksam sıkıntı olurmu ürün bu (link)

@Abdul.ates
1,7 inch ile 2,2 inch arası kullanılabilir. Sizin dış lastik 2,0 inch olduğundan kullanılabilir.

Arkadaşlar selam İstanbul Ataşehir'de bulunan Brandium AVM'deki Decathlon mağazası çok ilginç bir uygulama başlatmış. Bazı bisiklet modellerini tam 3 gün boyunca alıp götürüp test edip getirebiliyorsunuz. Bu uygulama diğer mağazalarda var mı ya da ne gibi koşullan var tam belirtilmemiş ama daha önce oradan alışveriş yaptığım için kuvvetle muhtemel oradan mail olarak gelmiş.

1.jpg

Sadece altına ürünlerin uygun olup olmaması açısından önceden arayıp rezervasyon yapın denmiş o kadar. Adeta bir İsveç'teymişiz gibi bir uygulama olmuş. :D

Kullanımda olan bisikletler ise katlanır bisikletlerden TILT 120 ve TILT 500, Dağ Bisikleti Kategorisinden Rockrider 340 26" ve Rockrider 520 27,5", Yol bisikletlerinden ise Triban 100 Flat bar ve Triban 500 modelleri bulunuyor. Umarım bisiklet kiralamayı beleşe getirmek üzere kullanılmaz ve gerçekten test etmek isteyenlerin ihtiyaçları görülür. Bu bağlamda bence Youtuber'lar da bol bol kullanıp testler yapabilir.

çok güzel bi uygulama olmuş, umarım gerçek amacına hizmet eder

Uygulama ilginç bir şekilde aylardır varmış o_O

Mesela bu haber 30 mart 2018'e ait: (link)

Decathlon’un belirlediği ürünlerden ilgilendiğiniz ürünü satın almadan önce 72 saat boyunca hiçbir bedel ödemeden mağaza dışında test edebiliyorsunuz. Samsun Piazza, Forum İstanbul ve Marmara Forum Bayrampaşa, Ankara Kentpark mağazalarında hayata geçen uygulama bu hafta içerisinde tüm Decathlon mağazalarında başlayacak.

Başka bir kaynak, bu da 29 Mart 2018'e ait: (link)
İçerik aynı.

Herhangi bir mağazaya gidip bu talepte bulunduğumuzda bisikletlerin dolu olduğu söylenecek muhtemelen :) Var aramızda mı deneyen?

Decathlon,böyle böyle büyümeye devam edecek..
Arada mutlaka bu uygulamayı kötüye kullananlar olacaktır ama önemli olan firmanın müşteriye bu güveni verebiliyor olması..:harika:

Decathlon Triban 500 almayi dusunuyorum. Sezon sonu indirimleri ne zaman olacak veya oldu mu?

Bir de magazalarin kendi kendilerinde yaptiklari indirimleri magazaya gitmeden ogrenmenin bir yolu var mi?

Geri