Batuhan Köksal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 744
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Lojistik maliyetler? Geçiş ücretleri, gümrük, taşıma yakıt VS vs vs....Yaklaşık 14 ay önce 150'den 120'ye düşmüş, sipariş etmişim. Normal fiyatına göre 2.8, indirimli fiyata göre 4 kat fiyatı var şu an. Euro 9.12 civarındaymış o zamanlar. Şimdi 15.50, 1.7 katı.
283738 dosyayı görüntüle
Lojistik maliyetler? Geçiş ücretleri, gümrük, taşıma yakıt VS vs vs....
Sadece dolar şu kadardı demekle oluyor mu
Bu tarz ürünlerde oldum olası gördüğüm tek yöntem, iyi kaliteli malları getiren yakın arkadaşlara sahip olmak. Mutlaka güzel iskontolarla inanılmaz fiyatlara alımlar yapılabiliyor. Kaliteli ürünler de yıllarca kullanılabiliyor. Misal bugun az önce bindim. Altıma trek diz altı beslemeli tayt giydim, 2000 ya da 2001 yılında almıştım. Hatta o dönemde düştüğümde dizi yırtılmıştı dikmiştim öyle duruyor. Erimedi. (beslemesi inceldi ama ne yalan diyeyim), üzerime içlik, onun üzerine 1999 da aldığım shimano kısa kollu rengarenk formamı giydim. Geçen yıl fermuarı koptu yeniledim. Rengi bile solmadı.Elbette, belki ürünün döviz cinsiyle de fiyatı yükselmiştir malum hammadde kıymete bindi artık. Ama Bu fiyatlara çıkıldığında Sora'nın formaları da var. Decathlon benim için hep "ucuz alternatif"ti.
Teşekkürler dostum, kod geçerli 👍 Memleketime selamlar 👋😊Decathlon kargo ücretsiz kodu bugün için ;
3KARGOD10
Ben kontrol etmeden yazmam zaten ve aleyküm selam.Teşekkürler dostum, kod geçerli 👍 Memleketime selamlar 👋😊
Aynen katılıyorum, hafif bir bisiklet kilidi arıyorum maksat dışarıda wc ye girerken kilitlemek fakat doğru düzgün hafif bir kilit bulamıyorum.Bisiklet kilitlerine muazzam bi' zam gelmiş
Yeni gelen ürünler olmuş.
(link)
(link)
(link)
(link)
Hepsi dış minnakların yüzünden, gerekirse simit yeriz.10 lira yeni 1 lira. Sadece decathlon falan değil, markette kıytırık barlar bile 15 lira olmuş
Haberlerde abla az evvel 2 günlük çıkma marul övüyordu, diğeri tavuk kıyma da pahalı oldu derken öteki, çorbalık tavuk kemiğini alıyoruz 6₺ ye evde tiftikliyoruz kemiği de çorba yapıyoruz dedi.Hepsi dış minnakların yüzünden, gerekirse simit yeriz.