Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.828
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Zaten yok mu ki? Merlinde set satılırken 52/36 opsiyonu da var.11-34 ruble 50-34 aynakol
Lakin düz yol ve inişlerde 52-36 aynakolu aramıyor değilim. Belki Shimano 105 Di2 için bir gün 52-36 aynakol çıkartır da deneriz.
adaş ben o mesajı genel attım kendi üstüne alınma .Pardon ben bu işlerin acemisiyim de anlayamadım o yüzden tam olarak, ruble 51-11, ayna 32 diş mi?
Bu arada çıkıyorum dediysem de yanlış anlamayın, örneğin %11 ortalama eğimi olan 700 metrelik bir segmentin görüntüsü şu şekilken;
306609 dosyayı görüntüle
Ben nasıl tırmanmışım izliyoruz;
306610 dosyayı görüntüle
105 di2 da 52-36 aynakolu çıkartmadılar daha.Zaten yok mu ki? Merlinde set satılırken 52/36 opsiyonu da var.
52-36 UltegraZaten yok mu ki? Merlinde set satılırken 52/36 opsiyonu da var.
Doğru 22/36 gayet yumuşak bir kombinasyon zaten bu orandan daha düşük bir oran zor bulunur çokta elzem değilCEVAP DEĞİLDE ..SORUM VAR.
ÖNEM VERDİĞİM HADİSE ,RAMPA !!!!..
Bisikletim hollowtech aynakol.22-34-46
,ruble..11-36.....
bildiğim.öndeki küçük.(22)...arkadaki büyük (36)..
22/36=0.611....
bu sistemde bölüm 0 a nekadar yakınsa,rampa çıkmak daha kolay oluyor.
hesaplama sistemi doğrumu?
lütfen bilgiler.
Merhaba, biraz daha detay verirseniz süper olur. Arka dişli kaç diş, sürüşleriniz düzlük güzergahlarda mı, kondüsyon durumunuz nedir, beklentiniz nedir, vs. ki ona göre daha doğru bilgi alabilirsiniz. Zira şu haliyle sorunuzun cevabı “zincir uzunluğu yetmeyecektir ve daha fazla yol almanızı sağlar” ama nasıl?Merhabalar benim katlanır btwin bisikletin aynakolu 32t bunu 48tl ile değiştirsem bir problem çıkarmı daha fazla yol almamı sağlarmı arkada tek dişli var
bir gravel bisikleti için bir sorum var arka dişli en yüksek 9 ön dişli 40 olursa maksimum hızı nasıl bulurum
Merhaba, eminmisiniz aynakolun 32 olduguna? 52 olmasin? ben btwin katlanirin aynakolu 3 vitesli yaptirdim 48 de olur heralde.Merhabalar benim katlanır btwin bisikletin aynakolu 32t bunu 48tl ile değiştirsem bir problem çıkarmı daha fazla yol almamı sağlarmı arkada tek dişli var