Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dolar 8 Plus

Scudo
elektrik ve doğalgaza %15 daha zamdan bahsedilsede %30 zam gelebilir haberleri dönmeye başladı bu kış zor geçicek

• Üzgün
Tepkiler: RoninRider
elektrik ve doğalgaza %15 daha zamdan bahsedilsede %30 zam gelebilir haberleri dönmeye başladı bu kış zor geçicek

Doğalgaz fiyatları tüm dünyada uçmuş durumda. Fosil yakıtların en temizi olduğu için elektrik üretiminde de yaygın olarak kullanılıyor. %30 kadar yüksek zam beklemiyorum ama %15'ten az olmayacağı kesin bence.
Screen Shot 2021-09-24 at 13.02.52 1.png

Bence yıl sonu 10₺ görür dolar, görmesede merdiven dayar. 😱 Evi arabayı satın dolara basın. Dikkat yatırım tavsiyesi değildir. 😂

Doğalgaz fiyatları tüm dünyada uçmuş durumda. Fosil yakıtların en temizi olduğu için elektrik üretiminde de yaygın olarak kullanılıyor. %30 kadar yüksek zam beklemiyorum ama %15'ten az olmayacağı kesin bence.
274448 dosyayı görüntüle
Katılıyorum üstad.
Globalde Evergrande gibi borç krizleri. Bol bol basıldığı halde yetmeyen paralar. Yüksek enflasyon.
Tüm bunlar dünyada emtiaları, petrolü, doğalgazı uçuracak.
Yatırım tavsiyesi mi kesinlikle değil. Banane, ne haliniz varsa görün.Sizin yerinize de mi ben üzüleceğim. Gidin ekonomiden anlamayanların peşinden koşturun. Sonra boş boş bakının. Şarkının burası turistler içindi.
Bu arada Mercedes Ali, günaydın. Bi zahmet bi işe yara.Türk lirasının selasını okuyuver.

Son düzenleme:
2017 de 50 TLye nasilsa ucuz, kaybolursa, kırilirsa üzulmeyeyim diye aldıgim gözluğü bir sene sonra düşurup kırdim.
Baktim ayni gozluk 80 TL olmuş. Erdoganlarda bir indirime denk getirip 50 TL ye tekrar aldim. Hiç olmazsa yedek parça olarak kullanirim dedim.
Ayni gözluk 300 TL olmuş. Şimdi kaybolursa kırilirsa baya üzulürüm.🤔

Fakirleştiğimin belgesi.

(link)

Geçmediğim, sadece fotoğraflarda gördüğüm bazı köprülerden, hiç geçmesem, hiç geçmeyecek olsam bile, bu sene kaç para vereceğim?

Geçmediğim, sadece fotoğraflarda gördüğüm bazı köprülerden, hiç geçmesem, hiç geçmeyecek olsam bile, bu sene kaç para vereceğim?

Yarının gazetelerinde manşet: “Vergisini ödüyorum kardeşim! dediği osmangazi köprüsünden bisikletle kaçak geçen forumdaşın bike’ı köprü çıkışında bağlandı” :ssrtcbya:
Kaçak Geçmez Brükselden bildirdi

Deli Dumrul misali, geçenden 10 akçe, geçmeyenden döve döve 20 akçe.

1632941822693.png

4 puan sonra plus plus oluyoruz.

• Üzgün
Tepkiler: RoninRider
Kaç sıfır atarsan at, bu kafayla bir yıl almaz, yine aynı duruma geliriz

• Beğen
Tepkiler: Suphi3434
DXY dirence dayandı.Üstüne atıp tutunursa dolar, bütün piyasaları hallaç pamuğu gibi atar.O zaman görün dolara bey mi denir dayı mı denir.
Her türlü piyasalarda bulunanlar çok dikkatli olsun.Yatırım tavsiyesi değildir

Bu arada yeni gördüm, 5 zincir market benzine 29 kuruş zam yapmış.

Unutmadan Ali Erbaş
Sana da günaydın

Son düzenleme:
DXY dirence dayandı.Üstüne atıp tutunursa dolar, bütün piyasaları hallaç pamuğu gibi atar.O zaman görün dolara bey mi denir dayı mı denir.
Her türlü piyasalarda bulunanlar çok dikkatli olsun.Yatırım tavsiyesi değildir

Bu arada yeni gördüm, 5 zincir market benzine 29 kuruş zam yapmış.

Unutmadan Ali Erbaş
Sana da günaydın
Sıkıntı yok abi bu millet dolar kullanmıyor. Mazotuda zati hep 50 ₺ alıyorlar, Verin ordan Benjamin abime bir sırık ta atlasın geçsin ote yana 😂🤣

Geri