Cömert
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.525
elektrik ve doğalgaza %15 daha zamdan bahsedilsede %30 zam gelebilir haberleri dönmeye başladı bu kış zor geçicek
Katılıyorum üstad.Doğalgaz fiyatları tüm dünyada uçmuş durumda. Fosil yakıtların en temizi olduğu için elektrik üretiminde de yaygın olarak kullanılıyor. %30 kadar yüksek zam beklemiyorum ama %15'ten az olmayacağı kesin bence.
274448 dosyayı görüntüle
Geçmediğim, sadece fotoğraflarda gördüğüm bazı köprülerden, hiç geçmesem, hiç geçmeyecek olsam bile, bu sene kaç para vereceğim?
Deli Dumrul misali, geçenden 10 akçe, geçmeyenden döve döve 20 akçe.Geçmediğim, sadece fotoğraflarda gördüğüm bazı köprülerden, hiç geçmesem, hiç geçmeyecek olsam bile, bu sene kaç para vereceğim?
Şerefsizim* benim de aklıma gelmişti(link)
Ben bunu daha önce söylemiştim.
Dolar 100 lira olsun 2 sıfır atalım. Şanımız yürüsün.Şerefsizim* benim de aklıma gelmişti
Sıkıntı yok abi bu millet dolar kullanmıyor. Mazotuda zati hep 50 ₺ alıyorlar, Verin ordan Benjamin abime bir sırık ta atlasın geçsin ote yana 😂🤣DXY dirence dayandı.Üstüne atıp tutunursa dolar, bütün piyasaları hallaç pamuğu gibi atar.O zaman görün dolara bey mi denir dayı mı denir.
Her türlü piyasalarda bulunanlar çok dikkatli olsun.Yatırım tavsiyesi değildir
Bu arada yeni gördüm, 5 zincir market benzine 29 kuruş zam yapmış.
Unutmadan Ali Erbaş
Sana da günaydın