Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dolar 8 Plus

Bu arada yeni gördüm, 5 zincir market benzine 29 kuruş zam yapmış.
Benzine yapılan zam, vergi indirimleri sayesinde pompaya yansımıyor. Akaryakıttaki vergi oranı, 5-10 yıl önceki gibi olsaydı, benzinin litresi 8 değil 18 Lira olurdu..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Benzine yapılan zam, vergi indirimleri sayesinde pompaya yansımıyor. Akaryakıttaki vergi oranı, 5-10 yıl önceki gibi olsaydı, benzinin litresi 8 değil 18 Lira olurdu..
Benzinin litresinin olması gereken değeri 15tl ama işte dıj güçlerden dolayı bu kadar satabiliyoruz.

Reis yine misafirperverliğini göstermiş ve kapıya kadar geçirmiş...

EPDK, 1 Ekim'den geçerli olmak üzere elektrik tarifelerine %15 oranında zam yapmış...

Dolar seks plas diye diye memleketimin güzide fırsatcı ev sahibi, emlakcı ve müteahhitleri ev fiyatlarını yüzde yüz kiraları yüzde ikiyüz arttırdı. Nasıl eserinizden memnunmusunuz.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Dolar seks plas diye diye memleketimin güzide fırsatcı ev sahibi, emlakcı ve müteahhitleri ev fiyatlarını yüzde yüz kiraları yüzde ikiyüz arttırdı. Nasıl eserinizden memnunmusunuz.
Suçlu her daim halk olmuştur, doğru.

Bu konuda devletin rekabet kurumu, devlet istatistik kurumu, iç işleri bakanlığı, maliye bakanlığı, hatta ve hatta muhterem diyanet işleri başkanlığı, reis gibi otoriteler var.. Bunda da hep birilerini mi suçlamalıyız?Devletin suçu yok yani? Ya da işlevi nedir bu politik örgütün?

• Hahaha
Tepkiler: ÆSir
Bu konuda devletin rekabet kurumu, devlet istatistik kurumu, iç işleri bakanlığı, maliye bakanlığı, hatta ve hatta muhterem diyanet işleri başkanlığı, reis gibi otoriteler var.. Bunda da hep birilerini mi suçlamalıyız?Devletin suçu yok yani? Ya da işlevi nedir bu politik örgütün?
Devlet tünelden geçiş paralarının döviz kurunu yanlış hesaplayınca milletten fazla fazla para almış patronlar.
Bence devlet bize gölge etmesin başka bişey istemeyiz.

Sıfır atılmamış olsaydı bir dolar 8milyon8yüz80bin lira mı olacağıdı?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu sabah müdürüm çağırdı. "Part time çalıştığın için zaten maaşın düşük. E dolar da aldı başını gidiyor. Bu yüzden maaşını dolarla vermeye karar verdik." dedi. Henüz şaşkınlığımı üzerimden atamamışken tam teşekkür edecektim ki, uyandım. İşe geç kalmışım. Günaydın :)

Bu sabah müdürüm çağırdı. "Part time çalıştığın için zaten maaşın düşük. E dolar da aldı başını gidiyor. Bu yüzden maaşını dolarla vermeye karar verdik." dedi. Henüz şaşkınlığımı üzerimden atamamışken tam teşekkür edecektim ki, uyandım. İşe geç kalmışım. Günaydın :)
Dolarla maaş almaya başlayınca gurbetçilerin Türkiye sevgisini çok daha iyi anladım. 😂

Dolarla maaş almaya başlayınca gurbetçilerin Türkiye sevgisini çok daha iyi anladım. 😂
Almanyada yaşayan bazı iktidar yanlıları temsili:😂🤣
Dolar 5 ₺ ; İnsanın vatanı gibisi yok.
Dolar 6 ₺ ; Burda (Almanya) Yaşam çok zor.
Dolar 7 ₺ ; Türkiyede ekonomiyi eleştirenlere nankörlük itham etmek.
Dolar 8 ₺ ; Ahh Ahh vatanım burnumda tütüyor.🤣
Dolar 9 ₺ ; Taşına torpana kurban olduğum 😂😂

" Bizim binmeyi istediğimiz bisiklet yok , hepsini alabiliyoruz çok şükür " ne diyeceğiz :(

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Neyse sıkmayın canınızı bakın Bolivya'ya bizim sıfır atma planlarımızı duyup hemen onlarda sıfır atmış.
(link)

Keşke kamyon ehliyetim olsaydı İngiltere 10500 göçmen alacak sırf bu iş için. Yıllık 40bin Sterlin para verecekmiş.

Almanyada yaşayan bazı iktidar yanlıları temsili:😂🤣
Dolar 5 ₺ ; İnsanın vatanı gibisi yok.
Dolar 6 ₺ ; Burda (Almanya) Yaşam çok zor.
Dolar 7 ₺ ; Türkiyede ekonomiyi eleştirenlere nankörlük itham etmek.
Dolar 9 ₺ ; Taşına torpana kurban olduğum 😂😂
Amcam almanyadan türkiyeye gelmişti biraz laflandık baktım mırın kırın ediyor türkiye çok pahalandı işte geçen sene araba kiralama bu fiyattı şimdi bu fiyat işte başka örneklerden uçak biletleri vs türkiyedeki pahalılıktan dert yanıyor amca dedim sen euroları bozup burada harcıyorsun biz napalım gel dedim burda yaşa yeğenim dedi bizim orda düzenimiz var çocuklar gelmez vs gurbetçileride anlamak mümkün değil gerçekten ama komikler

Dolar 9 ₺ ; Taşına torpana kurban olduğum 😂

- E o zaman dönsenize ülkenize, neden Türkiye'de yaşamıyorsunuz?
- Orada kurulu düzenimiz olmasa ekmek Kur'an çarpsın ki döneriz. V12 BMW'ye biniyor olabiliriz ama domatesi taneyle alıyoruz orada, çok mağduruz :(

Amcam almanyadan türkiyeye gelmişti biraz laflandık baktım mırın kırın ediyor türkiye çok pahalandı işte geçen sene araba kiralama bu fiyattı şimdi bu fiyat işte başka örneklerden uçak biletleri vs türkiyedeki pahalılıktan dert yanıyor amca dedim sen euroları bozup burada harcıyorsun biz napalım gel dedim burda yaşa yeğenim dedi bizim orda düzenimiz var çocuklar gelmez vs gurbetçileride anlamak mümkün değil gerçekten ama komikler
Bir suda iki balık kavga ediyorsa oradan beş dakika önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir... -Kızılderili Atasözü

İngiliz siyasası bunlar. Ayrışmayın hemen.

Sonradan gurbetci olarak bu arkadaslarla sik sik muhattap oluyorum.
"Her sene benim gibi yuzbinlerce insan dilini bilmedigi, vatandasligi olmayan ulkeye goc ediyor. Sen dilini bildigin, vatandasi oldugun, bir suru tanidiginin oldugu ulkeye goc edemiyorsun, hangisi daha zor?" diye soruyorum, genelde cevap "sen anlamazsin" oluyor.
"Yahu ben yaptim senin yapmaya cesaret edemedigini, nesini anlayamam anlat sen" desem de hep ayni seyi tekrarliyorlar. Hakaret olarak degil, sozluk anlamiyla soyluyorum ilk 2 nesil gocmenlerin buyuk iq problemi var.

Geri