Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Sabah tritayfa ile çıktığım bostancı tuzla bostancı rotasında 40 ortalama ile güzel bi pelaton sürüşü yaptım , düzde yaptığım maks hızı da görmüş oldum.
5EA6901D-A144-48F2-90BF-B7E4B4E87DB3.png

Scudo
Yol bisikleti ile Çok kısa bir süre 54 km ye çıktım

Merhabalar,

IGSPORT50S modeli kullanıyorum, daha yeni aldım.
Ayrıca Cycplus M1 Kadans Sensörü bağladım.
Sizde örnek olarak vereceğim verilerde kadans değerlerinin daha düşük olması gerekmiyor mu ?
Bana yanlış ölçüyor gibi geldi.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

1658845247833.png1658845259252.png

Merhabalar,

IGSPORT50S modeli kullanıyorum, daha yeni aldım.
Ayrıca Cycplus M1 Kadans Sensörü bağladım.
Sizde örnek olarak vereceğim verilerde kadans değerlerinin daha düşük olması gerekmiyor mu ?
Bana yanlış ölçüyor gibi geldi.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

292072 dosyayı görüntüle292073 dosyayı görüntüle
Ben XOSS markanın kadans sensörünü kullanıyorum bende ki ise böyle. Sizdeki nin yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum.
1658846659658.png

dün biçer, traktör sollarken 60.8 e çıktım saatteki veriye göre. heralde düz yol rekorum bu seviye daha önceki hızlarıma pek dikkat etmemiştim. urban biker gps den düzgün almadığı için düz çizği halinde çıkardığı koca rotayı, görsel veri yok :D

MTB ile en son bastığımda 25 KM yapmıştım ama yetersiz daha fazla basabilirim, bazı sürüşlerde kondisyon 1-2 dakika boyunca basmama yetiyor (yol az eğimli aşağıya 4% falan)

Katlanır bisiklet 35-37 arası eğim %1'den az birkaç saniyelik süre için.

Elektrikli bisiklet ile hafta sonu yüzmeye giderken 20 km bir sürüş yaptım. Düzde elektrik desteği ile 64 km hıza kadar ulaşabilim. 70 km hıza çıkabiliyorum yokuş aşağı fakat rüzgar direnci çok fazla olduğundan hızlı gitmek zorlaşıyor. Mtb bisiklet ve yol lastikleri ile elektrik desteği olmadan 33 36 km arası sürekli gidebiliyordum Ta ki bisikletimin ağırlığı 25 kg civarı olana kadar tercihim yine de elektrik desteği:)

En hızlısı bu mu emin değilim ama bu sabahki sürüşte Bostancı'da son düzlükte 47.7 km/h
IMG_20220809_114357.jpg

Dosyalar

• IMG_20220809_102932.jpg
    IMG_20220809_102932.jpg
    43,2 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Motosiklet net üzerinde konulara bakarken göz attığım bir başlıkta forum üyesi olabileceğini olmasa bile bu başlıkta olması gerektiğini düşündüğüm bir kişiyi gördüm. Kendisini bu hızlara çıktığı için tebrik etmemek elde değil. sonuçta mtb yarışçısıymış çok normal hızlar bunlar.
1662223051221.png
Link: (link)

Motosiklet net üzerinde konulara bakarken göz attığım bir başlıkta forum üyesi olabileceğini olmasa bile bu başlıkta olması gerektiğini düşündüğüm bir kişiyi gördüm. Kendisini bu hızlara çıktığı için tebrik etmemek elde değil. sonuçta mtb yarışçısıymış çok normal hızlar bunlar.
293912 dosyayı görüntüle
Link: (link)
Kendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve MAERKEK
Kendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬
Dik denebilecek bir eğimde düzgün bir asfaltta 70 belki 80km/h gibi bir sürat yapılabilir. Benim ölçebildiğim en yüksek hız 70 civarı idi mtb ile.
Yol bisikleti ile geçenlerde bodrumda 65 gibi bir süratle çıktım. Açıkçası hiç güvende hissetmedim kendimi. Bir anda, yok Gidon kırılır mı? Maşa kırılır mı? Düşersem ne halde olurum derken ve yavaşlarken buldum kendimi. Sanıyorum bisiklet hafif olduğu ve lastikler çok ince olduğu için hele bir de biraz rüzgar varsa ve yolda çok hafif bozukluk da varsa yol bisikleti hiç güven vermiyor. Kişisel deneyimim böyle. Sadece yol bisikleti kullananlar bunu anlamaz ama mtb ile bayır aşağı 50-55km/h lar bana çok daha güvenli geliyor. Hem durabilmek adına, hem yere daha sağlam basıyor hissi alıyorum.

Dün aldığım km saatim ile bugün 28km/h hız gördüm düz yolda stok Carraro Sportive 328 ile. Bana çok bile, bisikletle en uzun gittigim yol 10km bile değil oda haftasonu çarşıya anca. Her gün işe gidişim ise 2 km.

Yol bisikletine göre daha güvenli . Michlen XRC mud lastiğini kuru asfaltta yapışıyor resmen . 45° yatarak dön en ufak bir tedirginlik yapmıyor. Kayma belirtisi yok . Böyle bir lastikle yüksek hızlara çıkmak çok zor

Geri