BirLebowski
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.657
- İsim
- ERAY
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
26 jant arka viteste bir sorun var ayna kol 3 de arka vites 4 de oluyor anca.sende iş yok
Ben XOSS markanın kadans sensörünü kullanıyorum bende ki ise böyle. Sizdeki nin yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum.Merhabalar,
IGSPORT50S modeli kullanıyorum, daha yeni aldım.
Ayrıca Cycplus M1 Kadans Sensörü bağladım.
Sizde örnek olarak vereceğim verilerde kadans değerlerinin daha düşük olması gerekmiyor mu ?
Bana yanlış ölçüyor gibi geldi.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
292072 dosyayı görüntüle292073 dosyayı görüntüle
En hızlısı bu mu emin değilim ama bu sabahki sürüşte Bostancı'da son düzlükte 47.7 km/h
292654 dosyayı görüntüle
O yanlışlıkla araya karışmış, neyse ki sadece kedi fotoğrafı 😂Ekteki fotoğraf ❤
O yanlışlıkla araya karışmış, neyse ki sadece kedi fotoğrafı 😂
Bu arada kendisine iyi bir yuva arıyorum..
Teşekkür ederim.Mutlaka iletişime geçerim sizle etrafımda arayan birilerini duyarsam 👍
Kendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬Motosiklet net üzerinde konulara bakarken göz attığım bir başlıkta forum üyesi olabileceğini olmasa bile bu başlıkta olması gerektiğini düşündüğüm bir kişiyi gördüm. Kendisini bu hızlara çıktığı için tebrik etmemek elde değil. sonuçta mtb yarışçısıymış çok normal hızlar bunlar.
293912 dosyayı görüntüle
Link: (link)
Dik denebilecek bir eğimde düzgün bir asfaltta 70 belki 80km/h gibi bir sürat yapılabilir. Benim ölçebildiğim en yüksek hız 70 civarı idi mtb ile.Kendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬
Yol bisikletine göre daha güvenli . Michlen XRC mud lastiğini kuru asfaltta yapışıyor resmen . 45° yatarak dön en ufak bir tedirginlik yapmıyor. Kayma belirtisi yok . Böyle bir lastikle yüksek hızlara çıkmak çok zorKendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬