awakening
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.
- Tepki
- 388
- İsim
- Murat
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
3 dakika boyunca eğimsiz 57 km hızı yapamazsınız eğer ftp niz 400 Watt a yakın değilseAdam sağlam basıyor beğendiğim bir video...
Düzlükte yaptığım maksimum hız sarayburnu bakırköy istikametinde 57km bu hızı 3 dakika kadar koruyabildim ki alu kadroyla bundan iyisi kolay iş değil..
Adam sağlam basıyor beğendiğim bir video...
Düzlükte yaptığım maksimum hız sarayburnu bakırköy istikametinde 57km bu hızı 3 dakika kadar koruyabildim ki alu kadroyla bundan iyisi kolay iş değil..
Bugün 2 kişi olarak çıktığımız antrenmanda 1’er dakikada bir yer değişerek 50-55 km hızı 2 dk’nın üzerinde sabit tuttuk.Biraz daha zorlasak 4-5 dk’ya kadar çıkabileceğimizi söyleyebilirim.3 dakika boyunca eğimsiz 57 km hızı yapamazsınız eğer ftp niz 400 Watt a yakın değilse
Aşağıdaki sürüşü 6 kişi yaptık onda maks hız 49 -50 ve sadece anlıkBugün 2 kişi olarak çıktığımız antrenmanda 1’er dakikada bir yer değişerek 50-55 km hızı 2 dk’nın üzerinde sabit tuttuk.Biraz daha zorlasak 4-5 dk’ya kadar çıkabileceğimizi söyleyebilirim.
Dağ Bisikleti daha güvenli gibi geliyor banaKendim altımdaki karbon bisikletle bile bugün bayır aşağı max 63 görmüşüm Strava verisine göre.70-80 km/h hızlar elbette imkansız değil fakat dağ bisikleti ile nasıl yapılır-ne kadar güvenli olur orası muamma 😬
O sizin görüşünüz! Birgün nasip olurda rastlaşırsak yapılır mı yapılmaz mı arkadan bakıp izlersiniz..3 dakika boyunca eğimsiz 57 km hızı yapamazsınız eğer ftp niz 400 Watt a yakın değilse
Yolun düz olduğundan emin olmasam niye yazma gereği duyayım ki ¿Aşağıdaki sürüşü 6 kişi yaptık onda maks hız 49 -50 ve sadece anlık
yolun düz olduğuna emin misiniz
293919 dosyayı görüntüle
293920 dosyayı görüntüle
Check out my ride on Strava.
(link)
Aslında isterim ne zaman isterseniz ben de rüzgar tünelinizde rekorumu kırarımO sizin görüşünüz! Birgün nasip olurda rastlaşırsak yapılır mı yapılmaz mı arkadan bakıp izlersiniz..
iyi de, gönderdiğiniz kayıtta 50'nin üstüne sadece 2 kez çıkmışsınız...Yolun düz olduğundan emin olmasam niye yazma gereği duyayım ki ¿
293922 dosyayı görüntüle
Garmin verileri daha net olan arkadaşımın sürüşünü bulursam onunkini de eklerim
Sadece 2 kez çıkmışsınız derken neyi kastediyorsunuz?Ben çıktığım hızları söylerken şu kadar defa şu hızın üzerine çıktım gibi bir söylemde bulunmadım ki sadece şu hızları gördük diye belirttim…iyi de, gönderdiğiniz kayıtta 50'nin üstüne sadece 2 kez çıkmışsınız...
ikisi de yokuş aşağı...
söylediğiniz gibi, düz yolda 50-55'le 2 dakikayı geçtim, 50'nin üzerinde hiç çıkmamışsınızf ki...
Şu sıralar kasık çekmesiyle cebelleşiyorum sağlığıma kavuştuğum an yine buradan yazışırız 👍Aslında isterim ne zaman isterseniz ben de rüzgar tünelinizde rekorumu kırarım
Sadece 2 kez çıkmışsınız derken neyi kastediyorsunuz?Ben çıktığım hızları söylerken şu kadar defa şu hızın üzerine çıktım gibi bir söylemde bulunmadım ki sadece şu hızları gördük diye belirttim…
Ayrıca ikiside yokuş aşağı mı? 🙄
Bir dahakine beraber sürme lütfunda bulunursanız yaptığımız antreman şeklini,çıktığımız hızları ve eğimleri bizzat kendi gözünüzle görürsünüz 😊
Arkadaş sürüşün strava linkini atarsa analiz kısmında zaten nerede ne eğim var nerede kaç km/s hız ile gitmiş analiz kısmında var hepsi aşağıdaki örnekteki gibiYukarıdaki arkadaşın dediği gibi, zaten siz 50+55'le 2 dakika sürebiliyorsanız ben zaten size yetişemem... O kdar uzun süre 400w'ları sağlayamıyorum...
siz uçar gidersiniz... Beraber süremeyiz...
Ama grafik okumayı biliyorum. Lütfederseniz size de öğreteyim...
Düz yolda 50-55 km hızlarda gittiğinizi belirtiyorsunuz. Ben de diyorum ki, bu grafikte 50'yi geçtiğiniz yer sadece 2 bölge...
Yani iddia ettiğiniz yerler sadece bu 2 bölge olabilir... (grafikte yuvarlakla işaretledim)
Diğer yerlerde zaten 50'yi görmediğiniz için, 50-55'le 2 dakika sürmüş değilsiniz...
Bu grafikte soldaki sayılar hızı gösteriyor, onu bildiğinizi varsayıyorum...
Staravada bu hız grafiğinde ayrıca, ok işareti ile gösterdiğim biraz silik görünen kısım ise, sürüşte yapılan profili gösteriyor. Tam o işaretlediğim yerde net bir şekilde tırmanış var, zaten o bölgede hızınız sürüşün diğer kısımlarına göre daha düşük...
Hızınınız 50'yi aştığı bölgelerde arka fondaki grafiğe bakarsanız, bu bölgelerin düz değil, iniş olduğu görülüyor...
Maalesef bu inişlerin eğimi grafikten belli olmuyor. %1mi, %5mi onu anlayamıyoruz...
Ama iniş olduğu net...
umarım anlatabilmişimdir...
Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben bu hızlara çıkamazsınız demiyorum.
paylaştığınız bu sürüşte dediğiniz olmamış.
belki başka sürüşlerde yapmış olabilirsiniz ama burada öyle bir veri yok.
Siz bize bu grafikte, 50-55km'hızla 2 dakika sürdüğünüz yeri gösterebilir misiniz?
İyi sürüşler...
293936 dosyayı görüntüle
1-Grafikte 2. İşaretlediğiniz kısımdaki eğim neredeyse yok denilecek kadar az o yüzden bunu ihmal edilebilir olarak görüyorum.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, zaten siz 50+55'le 2 dakika sürebiliyorsanız ben zaten size yetişemem... O kdar uzun süre 400w'ları sağlayamıyorum...
siz uçar gidersiniz... Beraber süremeyiz...
Ama grafik okumayı biliyorum. Lütfederseniz size de öğreteyim...
Düz yolda 50-55 km hızlarda gittiğinizi belirtiyorsunuz. Ben de diyorum ki, bu grafikte 50'yi geçtiğiniz yer sadece 2 bölge...
Yani iddia ettiğiniz yerler sadece bu 2 bölge olabilir... (grafikte yuvarlakla işaretledim)
Diğer yerlerde zaten 50'yi görmediğiniz için, 50-55'le 2 dakika sürmüş değilsiniz...
Bu grafikte soldaki sayılar hızı gösteriyor, onu bildiğinizi varsayıyorum...
Staravada bu hız grafiğinde ayrıca, ok işareti ile gösterdiğim biraz silik görünen kısım ise, sürüşte yapılan profili gösteriyor. Tam o işaretlediğim yerde net bir şekilde tırmanış var, zaten o bölgede hızınız sürüşün diğer kısımlarına göre daha düşük...
Hızınınız 50'yi aştığı bölgelerde arka fondaki grafiğe bakarsanız, bu bölgelerin düz değil, iniş olduğu görülüyor...
Maalesef bu inişlerin eğimi grafikten belli olmuyor. %1mi, %5mi onu anlayamıyoruz...
Ama iniş olduğu net...
umarım anlatabilmişimdir...
Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben bu hızlara çıkamazsınız demiyorum.
paylaştığınız bu sürüşte dediğiniz olmamış.
belki başka sürüşlerde yapmış olabilirsiniz ama burada öyle bir veri yok.
Siz bize bu grafikte, 50-55km'hızla 2 dakika sürdüğünüz yeri gösterebilir misiniz?
İyi sürüşler...
293936 dosyayı görüntüle
En son dediğinize gelecek olursak grafik hız-zaman grafiği olmadığı için onun üzerinden dakika dakika veri gösterecek halim yok.Sadece sürüş esnasında yaptığımız analizde 2 dakika civarında böyle bir tempoda sürdüğümüzü gördük.