Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

29 dağ bisikleti ile o kadar yapamıyorum ve seninde yaptığına inanmıyorum, 64-65 i falan çok az bir şey sanıyorsunuz fakat gerçekten bisiklette 30 km bile yüksek bir hız, ben düz yolda 29 dağ bisikleti ile en fazla 35 yaptım ama zaten o hızı devam ettirmem imkansızdı düz yolda; genelde 15-25 arası hızda sürüyorum ve bisikletin ve yolun keyfini çıkarıyorum. Yüksek bir yokuştan aşağı rüzgar yokken 40,45 yaptığımı biliyorum gerçekten hâlâ 64-65 yaptığını iddia ediyor musun?

50-70 metre içinde 60.5 yaptığını iddia eden bir kişi yakında Mesih olduğunu da iddia eder, ya hani dağ bisikleti bi de kullanmasam bilmeyecem
Şu an dağ bisikletim yok ama boş bulunup heyecanla yazılmış bir yazıydı. Belirttim mi bilmiyorum ama çok da dik olmayan bir inişti sözettiğim yer.
Daha sonra daha uzun bir inişte, hem de gece karanlığında 68 km/sa hız yapmışlığım var 27,5X2.00 dağ bisikletiyle.
Oraya buraya saracağınıza siz de basın ölümüne. Kaza yapar zarar görürseniz beni suçlamayın.😌

Scudo
Ya siz nasıl bu kadar hızlı gidiyorsunuz adam düz yolda dağ bisikletiyle 35-40 cikiyor ben yol bisikletimle (salcano xrs 060) yokuş aşağı zor 40 a varıyorum bendemi bir şey var yoksa bisikletemi:(
kardeşim ben şahsen dümdüz bir yolda trafik akmıyorken ve rüzgar yokken 29 luk dağ bisikleti ile (Salcano NG 750 29 V) 35 yaptım ama kendi sınırlarımı çok zorlayarak yaptım devamının gelemeyeceğine adım kadar eminim. Senin yokuş aşağı bile zor 40 yapmana gelirsek bence kardeşim sorunu kendinde arama ve hız yapmaya çalışma hız sadece ölümü getirir başka birşeyi değil
Şu an dağ bisikletim yok ama boş bulunup heyecanla yazılmış bir yazıydı. Belirttim mi bilmiyorum ama çok da dik olmayan bir inişti sözettiğim yer.
Daha sonra daha uzun bir inişte, hem de gece karanlığında 68 km/sa hız yapmışlığım var 27,5X2.00 dağ bisikletiyle.
Oraya buraya saracağınıza siz de basın ölümüne. Kaza yapar zarar görürseniz beni suçlamayın.😌
29X2.20 ile bile o kadar hız yapılmıyor gerçekten torbacını çok merak ediyorum
Hasan dağından inerken yapmış olabilir
olabilir başka türlü 64-65 çok zor

15950442783152368555324571256573.jpg
@Cemal Ç.
Hacı, ben de merak ediyorum torbacın kim? Diyanetin Hacı kafilesinden mi yürüttün?

Sen Cemal'e imkansız de, otur izle.
1.Cemal hayatta yalan söylemez
2.Cemal kızmasın ama az buz deli değildir. Onun bisiklet sürüşünü görmedin, insanın hayal gücü yetmez. 17-18 sene oldu, ne Rouleurler, ne inişçi ler, ne sprinterler izledim. Cemal farklı bir yaratık.

Gençken, Cemal'i pert etmişliğim de vardır hani.

kardeşim ben şahsen dümdüz bir yolda trafik akmıyorken ve rüzgar yokken 29 luk dağ bisikleti ile (Salcano NG 750 29 V) 35 yaptım ama kendi sınırlarımı çok zorlayarak yaptım devamının gelemeyeceğine adım kadar eminim. Senin yokuş aşağı bile zor 40 yapmana gelirsek bence kardeşim sorunu kendinde arama ve hız yapmaya çalışma hız sadece ölümü getirir başka birşeyi değil

olabilir başka türlü 64-65 çok zor
Yaşı genç bi arkadaşımızsın sanırım, anlıyorum iyi olduğunu düşünüyorsun ama insanın önce kendini bilmesi önemli, sonra milletin torbacılarını öğrenir isterse.

Bak bu Kron XC300 dağ bisikletiyle yapılmış değerler. 2,86 kilometrelik segmenti 36 küsür ortalamayla inmişim, tahmin edersin ki ortalama 36 olunca yer yer üstünde yer yer altında hızları tecrübe etmişimdir. Ayrıca da Strava segment ortalama hızını yol bilgisayarından falan değil GPS’ten iki konum arasını geçtiğin süreye göre hesaplıyor.

1724360283552.png

Bu da ilgili sürüşteki azami ulaştığım sürat.

1724360475193.png

Bunu yol bilgisayarında gördüğü azami sürat değerinden alıyor tabi, 3 aşağı 5 yukarı fark eder mi eder, o yüzden çok da itimat etmem dersen anlarım. Ben hayatımda ilk defa dağ bisikletiyle sürüş yapmıştım, ayrıca öyle ortalama bi performansı olan bi adam bile değilim ama yine de sen sen ol zone 2 sürüş yaparken 30-35 ortalama sürat çıkaran adamlara dağ bisikleti bilmem ne deyip de 30 yapıyosan torbacını merak ederim gibi yorumlar yapma.

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve Lourd
...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Lourd
Bu arkadaş daha 65 km/sa hızlara inanamıyor. Benim 27.5x2.1 lastikli dağ bisikletimle 81 km/sa hıza ulaştığımı duysa ne yapacak kim bilir. Ayrıca 45 kilometreyi 35 km/sa ortalama hızla geçtiğime de inanmaz. Veya 50-60 km'lik bir sürüşü 32 ortalamayla bitirdiğime de inanmaz. Velhasıl söylemek istediğim şey trollerin ağzına laf vermemek lazım.

Not: 81 km/sa hızı gördükten 10 saniye sonra yüz üstü yerde sürtünüyordum :) Bisiklet üzerinde hız kesinlikle iyi bir şey değildir. 60'tan sonrasına asla çıkılmaması gerektiğini savunuyorum. Kamu spotumuzu da geçmiş olalım.
1000018631.jpg

1724363918046.png1724363942495.png
Ben de böyle eklemek istedim, bence de 30 ile gitmek öyle imkansız falan değil bende de dağ bisikleti var. Ama insanın kondisyonu önemli bir değişken. İlk bisiklete başladığım zamanlarda 10-12 gibi ortalamalarımı hatırlıyorum. Bu sürüşte de kendimi yora yora sürdüm ama sonuçta anlık atılan bir sprint değil yarım saat bu tempoyu tutabildim.

Bende de 2007-2010 arası Kron xc 1000 vardı 40lara çıkardım bazen gaza gelip Antalya sahilde. Şu an Yol bisikletim var ama ritmik gidiyorum opek çıkmıyorum o hızlara. Aslında mesele o hızlara çıkabilmek değil çok yüksek hızlara çıkmamak. Malum bizim standartlar düşük, yol çöker önüne köpek atlar vs. Bir gün yine hızla giderken bebek arabasını sürmüşlerdi önüme bostancı köprüsünden inerken düştüm felan derken kaburga kırığı dirsekte eklem içi kanama yüzümde sürtünmeye bağlı yanıklarla ucuz atlatmıştım.

2018'den beri başlıktaki "düz yolda" ifadesine rağmen iniş hızları paylaşılıyor 🤣 İnişte mtb ile 65 de yaparsın 70 de, biraz yumulur aero olursan 80'i bile zorlayabilirsin. Yeterli eğimde ve mesafede her şey olur. Düzde ve rüzgarsız havada MTB ile 65? Bilemedim.

2018'den beri başlıktaki "düz yolda" ifadesine rağmen iniş hızları paylaşılıyor 🤣 İnişte mtb ile 65 de yaparsın 70 de, biraz yumulur aero olursan 80'i bile zorlayabilirsin. Yeterli eğimde ve mesafede her şey olur. Düzde ve rüzgarsız havada MTB ile 65? Bilemedim.
65 yaptığı bir yana dursun, birde adam 3-4 km korumuş o hızı. 😂😂

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve ag249
Başlık “düz yol” diyor doğru ama 40 küsür sayfa ve 6 sene olmuş başlık açılalı siz hala hız paylaşımları yapıldığına dua edin 😃 Daha yeni kurtardık başlığı az daha “kızlar torbacılarını paylaşıyor”a dönüyordu 😝

Baba bende sizi anlamıyorum bende dağ bisikleti kullanıyorum çok zorladım 35 ten sonra olmuyor, abi ya yalan söylediğinizi kabul edin ya da illa ki doğru diyorsanız torbacınız kim söyleyin
Sizde o hızlara ulaşabilecek irade olduğunu düşünmüyorum. Öylesine boş beleş, ne dediğini bilmez bir insansınız sanırım ama içime dert oldu.
Altı (6) vites minivélo ile yokuş inerken pedal çevirmeden yapılan hızdır. Jantlar adından anlaşılacağı gibi 20" ve tekerler 20X2.125 olup hile hurda yoktur.
Screenshot_20240831_192953_Strava.jpg
Lan Cemal kime yazıyon???
Sahtekarın biri işte, ona buna salça olup yoluna gitti...
Tamam sakinim...

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr
Ben de A101 den aldığım bisikletle eve gelirken düz yolda 78 yaptım.

50 civarlarini gordum :D

Evin önünde dururken 99 yaptım. Sonra fark ettim ki sensörle mıknatısı denk getirip tekerleği hafif kıpırdatınca öyle gösteriyor.

Ben de evde bisikletle 69 yaptım 😘

• İnanılmaz
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Gçeen gün muğla toki evleri yokuşunu inerken hayatımın en dik yokuşunu indim galiba. 2.25 mtb lastiğiyle saniyeler içinde 57 ye çıktı hızım hidroliğe ve lastiklere güvenmesem baştan hızlanmazdım da baya iyiydi. Bu arada mtb ile yüksek hız kalın lastik olsa bile daha tehlikeli , aşırı savuruyor. Yol bisikleti daha stabil kalabiliyor yüksek hızlarda.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Sinyor ve templeos
Geri