Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

@AbdülkadirArtan

Siparişi nereden verdiniz? (Varış noktası Almanya sanırım, değil mi?)

Estimated delivery'lerde sapma oluyor, PTT ile kesin oluyor zaten de Deutsche Post'ta da olabilir. Hangi delivery metodunu tercih etmiştiniz?

Bir sorun olduğunu sanmıyorum ama satıcı ile temasa geçip sorabilirsiniz.
 
Scudo
Hangisini seçtim hatırlamıyorum. Önce biryerde 27-28 okumuştum teslim tarihi. Şuanda 28-29 yazıyor. Arkadaşım Ayın 3ünde haftaya salı Türkiye'ye gelirken getirecekti. O tarihe kadar eline ulaşır mı?

@Mert E.
 
Valla kimse kızmasın darılmasın ama 1.si internet alışverişleri çok güvenli değildir. 2.si bu alışverişlerinizi yurt dışından yaparken ebay ı kullanmakla çok hata ediyorsunuz. Ebay çok güvenli bir site değil diye düşünüyorum. Ve satılan ürünlerin çoğu çakma veya replika ya da çin malı ürünler.

Umarım pişman olmazsınız. Ebay tavsiye etmiyorum.
 
@AbdülkadirArtan
Kargo DHL almanyada görünüyor ama Paket daha DHLe verilmemis sadece online olarak bildirilmis satici tarafindan.
Birde adresi yukarida yazdiginiz gibi verdiyseniz ulasim zorlasa bilir. Schwäbisch gmünd Stuttgart olmuyor.
Almanyada adres yazilis sekli böyle olması gerekiyor

Esra Isler
Turniergraben Straße 26
73525 Schwäbisch Gmünd
 
  • Beğen
Tepkiler: AbdülkadirArtan
Not'u editleyip bu adrese düzeltiyorum o zaman. Ayın 2sine kadar gelir inşallah yoksa işler karışacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Merhaba. Bir ürüne buy it now deyince sadece bana mı ayrılmış oluyor o ürün. Buy it now a tıkladım ama yarın ödeme yapacağım. Diğer kişilerin satın alma imkanı olur mu ?
 
@orneken Siz ödeme yapana kadar başkaları alabilir
 
Bende bir sipariş vermiştim fasttechten. Singaporepost ile şu şekilde geldi. Pazartesi teslim alırım.

image.png
 
  • Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Ebay ile amazon un farkı ne?
 
@Eskici
Amazon alışveriş şirketi hepsiburada gibi ama artık o da aracı olmaya başladı sanırım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Eskici

EBAY bizdeki gittigidiyor gibi çalışır.. kendisi birşey stoklamaz, sadece alıcı ile satıcıyı buluşturur..
alışverişte bir sorun çıkarsa aracılık yapar, konuyu tatlıya bağlar. takipli ürünler 15günde gelirken, takipsiz ürünlerin gelmesi bazen 60günü bulabilir.

AMAZON bizdeki hepsiburada gibi çalışır.. kendi deposu vardır, stoğundaki ürünleri TR'ye gönderir. ebay'den daha hızlı gönderir, genellikle 8-9 günde gelir.
ama aynı ürünün farklı bi rengini seçtiniz anda işler değişir. amazon'un kendi deposunda o renk yoksa diğer satıcılar devreye girer. genellikle onlar da TR'ye gönderim yapmaz.

ikisi de iyidir. EBAY uzakdoğu tabanlıdır. AMAZOn ise daha çok amerika ve avrupa dersek yanlış olmaz.
 
Teşekkürler çok faydalı oldu.
 
Merhaba. Açık arttırma ile satılan bir bisiklet bilgisayarı buldum ebay.com da. Yalnız gönderim seçeneklerinde Türkiye yoktu. Adama mesaj attım. Cevabı "gece yarısından sonra uluslararası gönderim seçeneğini ekleyebilirim" demiş. Adam önce açık arttırmanın sonlanmasını istiyor, kimse almazsa ancak seçenek açacak benim için.Ama şimdiden bir kişi teklif vermiş bile.

Sorum şu; ben adresi değiştirip açık arttırmaya girsem, adresi de Yunanistan yapsam mesela, kazansam sonra adama desem şu adrese göndereceksin. Kabul eder mi ? Kargo ücreti olarak en yakını orası var. Şunu da anlamıyorum tüm ürünlerde Trinidad Tobago seçeneği var ama Türkiye yok.
 
Bir şey soracağım. Ebay den ininal kart ile alışveriş yapılıyor mu?
 
50 dolar altındaki ürünlere takip numarası vermiyor ve kargo gelmiyor. aliexpressin gözünü seveyim. bir daha alışveriş yapmam ebaydan.
 
@pilot
Ürün takip numarasini ebay vermiyor saticiya bagli birsey kargo durumu, 50$ yada € ile alakasi da yok. Normalde yurtdisindan gelen tüm kargolarin takip numarasi vardir.
Ayrica göderilen paketleri de ebay göndermiyor. Ebay de saticilar ya online satisi yapanlar yada senin benim gibi insanlar.
Yanlis anlasma olmasin, sadece öyle olmadigini yazmak istedim.:)

Saygilarimla
 
Satıcıyla iletişime geçtim. Bana 50dolar altına takipsizdi gönderiyorum dedi. Daha önce yine sipariş verdim 60 günü geçti para iadesi talep ettim. Param iade edildi. Tekrar yine ebay dan sipariş ettim 54 gün oldu yine takipsiz. Bakalım son 6 gün.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@pilot
Gecmis olsun, insallah paranizi geri alirsiniz yada paketiniz gelir. Siz malesef yanlis saticilara denk gelmissiniz. Bana sahsen birisi 50$ alti takip numarasi yok dese ondan bir sey almam cünkü bir tuaflik oldugu ordan belli oluyor.
Amerikayi bilmem ama almanyadan yurtdisina kargolarin belrli bir ücreti var onlarda agirligina ve paketin boyuna göre ama nasil gönderrsen gönder hepsinin takip numarasi var.

Neyse tekrar gecmis olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: pilot
Sağ olun. Ebay para iadesinde sıkıntı çıkarmıyor fakat beklediğiniz yanınıza kâr kalıyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri