Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

Ben hesabı açtım amerikada bir adres vererek telofon no yuda bir cafeninikini aldım son 4 hanesini salladım değiştirdim. Kartımı kayıt ettim paypala açık arttırmalara katılmayı düşünüyorum. Önceden katılan varmıdır forumda ucuza birşey kapan biraz bilgilendirirse süepr olur.:):)

Scudo
Arkadaşlar bende ingilterede 2 nci el bir bisiklet begendim ve alsam nasıl olur diye düşünüyorum. Fiyat bence gayet uygun. Ama şu normal gümrük üzerine ilave vergi mi ne gelmişti, hem o kafamı kurcalıyor hem de takip ödeme olayları gerçekten soru işareti. Hatta bir ara ingilterede olan birini bulsam benim bisikletim diyip getirir mi diye de düşünmedim değil. Sonuçta ikinci el olunca gümrüğe takılmaz. Ben de getirme masraflarını karşılarım diye düşündüm. Ama onu da açık artırma bitene kadar bulmak neredeyse imkansız oluyor. Sizce ne yapmak lazım?

Yurtdışındaki arkadaşımızın adresini ve bilgilerini vererek aldığımız bisiklet bize gönderilirken gümrükte vergiye tabi olur mu arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba Ebay'dan şuan ürün nasıl getirebiliriz 20.7 Dolar fakat paypal falan bize kapalı ya onun için soruyorum
Ürün; (link)
Stoklarında olan ve orijinal diye güvendiğim bataryalar 2 ilandı ikisi de ebayda amazonda tükenmiş

Paypal ile alış veriş için bir kaç yöntem var.Aşağıdaki linki incelerseniz sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabilirsiniz.

(link)

@mühendis

artık bu yöntem işe yaramıyor , entropay 13 eylülden beri Türk kullanıcılara sanal kart hizmetini durdurdu.

@Ali_Bey00 bu kart ile Paypalı ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba ?

paypal accountu .tr sitesinden açmaz, Nationality (Uyruk) CYPRUS yaparsanız istediğiniz gibi alışveriş yaparsınız

@Ali_Bey00
Uzun süredir kullanıyormusunuz diye merak etmiştim daha önce kullananlardan erişime kapalı ülkelerden kart eklenince bir süre sonra IP adresinden tespit edip kartı ve hesabı kapatıklarını duymuştum , hiç alışveriş yapabildiniz mi bu kart üzerinden Paypal ile ?

@flat-6 Evet aslında denemek için ebay üzerinden suluk kafesi aldım.1-2 hafta oldu.

Araştırdığım bir konuydu teşekkürler.

Arkadaşlar siz de yaşadınız mı bilmiyorum ama 21 dolarlık bir ürün aldım ve 28 dolar kargo çıkarmışlar ürün yarım kg bile değil ama bu durum normal mi? İlanda ücretsiz kargo yazıyordu ama sanırım normalde Türkiye'ye gönderilmediği için ürün geldiğinde almışlar 28 doları buna da şaşırdım :)

@Afyon35

Ücretsiz kargo genelde Amerika içindeki satışlarda uygulanıyor. Siz satın almayı başlattığınız zaman adresinizi tespit edip adrese göre kargo ücreti hesaplıyor. Son zamanlarda Türkiye'ye yapılan satışlarda yüksek kargo bedelleri verilmeye başlandığını bende farkettim. Türkiye'ye takipli gönderdikleri için yüksek bedeller çıkıyor diye düşünüyorum. Paketin ağırlığı ve ebatlarının küçüklüğü bir rol oynamıyor.

@muratcolakoglu Alacağım ürün ülkemizde 350 liraydı orada aldığım kurda 127 TL idi ücretsiz kargo ve vergiden muaf olması nedeniyle bir tanıdık sayesinde ebaydan almıştık ama bu kadar kargo çıkacağını hiç tahmnin etmemiştik :( Neredeyse aynı paraya geldi beklediğimize değmedi

@Afyon35
Amerikan Posta Servisinin fiyatları:
(link)

Muhtemelen en ucuzu olan First-Class Mail International ile gönderdiler. Kıtalar arası paket göndermek maalesef çok pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Murat B. Siteyi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam ama üzerine birşeyler eklenmiyorsa dediğiniz kargo biriminin ücreti "Large Envelopes (Flats) from (link) for all countries" gözüküyor büyük zarflar 2.29 dolar diyor benim paket mektup zarfından az büyüktü, büyük zarf olarak saymış olabilirler ama 28 dolara varana kadar 25.71 dolar eklenmesi gerekiyor:D

@Afyon35 dikkat ederseniz, 2,29$'dan itibaren diyor. $2.29'a tıklarsanız detaylı açıklamanın olduğu sayfaya yönlendiriyor.

Türkiye, 4. ülke grubunda. Yaklaşık yarım kiloluk (17 oz.) bir gönderi; dikdörtgen şeklinde, esnek ve sabit kalınlıkta zarfta ise 14,47$, bu özellikleri sağlamıyorsa paket sayılır ve 23,00$ diyor. Aradaki fark da alıcı ödemeli veya takipli olmasından kaynaklı muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Arkadaşlar ebay'a paypal ile ödeme yapmanın güncel bir yöntemi var mı?

Vpn ile paypal hesabı açmayı 2-3 defa denedim, hesap açılıyor ama kredi kartlarını kabul etmiyor. 1 tl çekip bırakıyor.
Kimlik-banka hesabı doğrulama yaptım, kimlik doğrulamada kullanım koşullarını ihlal ettiniz diye hesabı blokladılar.

Vakıfbank, Yapıkredi, Finansbank sanal kartlarını denedim, hiçbiri ile ödeme yapmadı. Ödeme ekranında kart bilgilerini giriyorum, ileri basınca tekrar kart bilgilerini girin diye uyarı veriyor.

Komisyon ile ödeme yapanlar var ama çok alışveriş yaptım, gelecek ay ödemek daha çok işime geliyor.

Geri