Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

El yapımı kadroların fiyatları hakkında

Scudo
@BerkEvren

Vallahi pahalı bisikletlere para vermektense bu arkadaşlara yaptırmayı tercih ederdim, kendi düşüncem. Fiyatlar makul görünüyor. İnşaallah bu arkadaşlar en kısa zamanda bir Türk markası oluşturabilir ve yurt dışına fabrika bazında açılabilirler, her ne kadar isimleri yabancı olsa da (?)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren

GURUR VERİCİ. Bir çok konuda geç kalmışlığımız yüzünden bunlara bile çok sevinir olduk. Halbuki millet olarak neler neler başarabiliriz de damarlamızdaki kanı göremiyoruz, hissedemiyoruz biraz galiba

@mariokaldato
Hacı abi en son tur bisikleti rotamı belirlemeye karar verdiğimde 'ulen 1 gün otelde kalmak yerine çadırda kalıp turumu 10 gün daha uzatırım' diyordum. Bizde günlük duşumuzu ağaca 5-10 litrelik su tankı takıp yapalım. :D Ulen tur ekipmanı alayım diye arka göbekteki sorunla 1000 kilometre pedalladım, yok yok turculuk gariban işi. Yoksa turculuğun babası bireysel çabalarıyla sponsor bulup maddi imkanı olan Gürkan Genç bile çadırda kalıp su tankıyla duş mu alır?
Bisan bekliyorum senden valla hacı abi... :)

@BerkEvren
Sadece 10 yılda koskoca 80 milyonluk ülkemin para birimi nasıl bu hale geldi anlamak güç. Neyse...

@TORUKOJİN bisiklet toplayın daha ucuza gelebilir iyiyi bir gözlem ve araştırma yapmanız lazım sizin için uygun olabilir

Çelik kadro için değmez de titanyum için yaptırılabilir bence(imkanlar el veriyorsa). Zaten titanyum bir bisiklette aşağı yukarı aynı fiyat değil mi? Bir de karbon el yapımına uygun değil mi?

Maşa ve furş yatağı istemezsen 3500'e düşüyormuş KDV hariç

bir ticari müsessese fiyatlarını "kdv hariç" sunuyorsa oradan kaçarak uzaklaşın.

@Afyon35 toplamakda emek geçer degeri gözünüzde büyür dolar 5 tl söyleyeyim bütçeniz yetiyorsa yaptırın

Bir gün columbus çelik kadrolu bir bisiklete binip test etmeli her fani... Tadını bilmediğiniz bir yemek hakkında fikir yürütüyorsunuz sadece :snzdglsn:

El yapımı kadro bence bu işe gönül vermiş ve günlük ulaşım için sürekli kullananların yönelmesi gereken bir konu. Aslında 2-3bin üzerindeki fiyatlar içinde aynısı geçerli. O fiyatlar gerçekten lüks bir tüketim doğuruyor. Günlük işe gidiş gelişte kullanmıyorsan, aylık 3-4bin ve üzerinde kazanmıyorsan müsrüflüktür bence. Tabiki herkesin parası kendisine orası ayrı. Nefis meselesi işte, bende bilgisayar ürünlerinde kendimi tutamıyorum, gereksiz harcamalar yapıyorum.Lakin bu harcamaları günlük hakkını vererek kullanarak karşılıyorum diye düşünüyorum.Kısacası yaptığınız harcamanın karşılığını görmüyorsanız,değecek kadar değerlendiremiyorsanız gereksiz harcama yapmayın derim.

@emir yakup bulut
Neden ki bi kerede bundan kdv almasın devlet baba.

Ödeyeceğiniz total tutara %18 KDV haricinde hiçbir ek ücret yokmuş hesaplayabilirsiniz yaptıracağınız bisiklete göre vergiyi

Çağrı Terzioğlu'nun bir videosunda kendi Soulrider'ının tanıtımı vardı. Bisikletinin teker mesafesi oldukça kısaydı yanlış görmediysem, şehiriçinde çok kıvrak bir şekilde kullanmak için mükemmel bir bisiklet. Ben çok beğendim bu bisikleti.

Herhangi bir yerde Brelis ve Soulrider kiyaslamasi var mi?

Geri