Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eldiven tavsiyesi

Türk esnafının satış formülünü veriyorum (Yurtdışı fiyat*2)*1.18KDV = 1 adet Fiyatına aldım 2 adet Fiyatına sattım :D
Lastik alırken de aynı sorunu yaşadım ben.

1 Adet Fiyat :
233036 dosyayı görüntüle
2adet 60* 7tl 420 * 1.2 vergi 504tl :D (doları 7 tl aldım )
233037 dosyayı görüntüle
Vergi, KDV anlarım 2 ad. Fiyatına 1 satmak hatta daha fazlası
mesela verdiğim örnek bu arada %100 aynı ürün benzeri Felan değil 17 TL ürün 8 TL kargo
Ücretsiz kargo ile de çok seçenek var
Burada anlaşmalı kargo 10-15 TL anlaşma yok ise 2 sene önce 25 TL ye 2. El ürün gönderdim sonuç 10 TL olan birşey 30 TL ye satılır

Konuyu da saptırmış oldum kusura bakmayın
Tecrübeli arkadaşlardan eldiven tavsiyesi alabilirim

Son düzenleme:
Scudo
Eldiven ve tayt çok önemli, insanlar genelde formalara daha fazla para harcıyor marka tercih ediyor.

Kışlık eldivenlerde goretex kumaş tercih ediyorum,hem nefes alabiliyor hem de su geçirmez.

Screenshot_20200717-145148_Opera.jpg

Görseldeki eldiven decathlon un köpüklü eldiveni olarak geçiyor. Jelli eldivenle bi farklı olur mu önerir misiniz?

@TheYunus24 ben bu eldivenden kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak uzun sürüşlerde (6 saat üstü) artık yetersiz kaldığını hissediyorum. Birde bedeni tam seçmeme rağmen parmak araları benim ellerimi bi tık rahatsız ediyor.

@erdmnce bu eldiveni alırsam keşke jelli eldiven alsaydım der miyim?

Jelli eldiven tavsiye varmıdır dostlar

Ben Zozo (link) jelsiz eldiven kullanıyorum. 4-5 Ay oldu sayılır. Doğrusu çok memnunum, rahat ve iyi iş görüyor fakat cırt cırtları artık pek tutmaz oldu. Bu çok can sıkıcı çünkü sanki daha çok erken... Kemer ya da yeni bir cırt cırt taktırmayı düşünüyorum.

@Voltaire Almışken jelli alıyım diyorum. Öneriler hep jelli almamız tarafta.

Ooo, konuyu takipteyim. Fitnesstan kalma bir eldivenim vardı bi deneyim bunla nasıl oluyor dedim aşırı iyiydi. Bilek desteği var onun o rahatsız ediyor. Birde saat nabız alamıyor öyle olunca. Bu yüzden bisiklete yönelik eldivenlerden bir tane alıyım dedim. Sora tekstilinkiler düz kumaş, avuç içi desteği yok boşuna alma dediler. Decathlonun 500 modellik eldiveni nasıl bilmiyorum, 100 olanı iyi değildi. Güzel tavsiyeniz varsa alırım bi dal 😂

@Voltaire Almışken jelli alıyım diyorum. Öneriler hep jelli almamız tarafta.

Olmadı bende değiştireyim ve jelli olanı alayım fakat bu jelli olanı nasıl anlaşılır emin olamadım. Şu anki eldivende darbe emici büyüklü küçüklü pedler var ama üzerilerinde silikon yok yani gidona değen pedlerin üzerinde. Ped içerisinde elyaf ya da süngerimsi sanıyorum bir şey var.

Sedona Kısa Parmak Eldiven Bio Ergo PK 812-095 Siyah-Beyaz L
Arkadaşlar bu ürünü kargo dahil 46 tl e alayım mı?
Kullanan var mı. Ya da vu fiyata şunu da alabilirsin diyen?

merhaba hocam 3 sene sonra bu ürünü sorsam ne dersiniz😊 sedona yada carraronun bu tarz veya jelli ürünü nasıldır? not: bütcem 50-60 civari

Merhabalar,
Kışa yaklaştığımız şu günlerde kışlık eldiven bakıyourm.
Tavsiyenizvar mıdır?
Teşekkürler...

@tarkanaslan (link)

Kendi kullandığım uygun fiyatlı kışlık eldiveni önerebilirim. Baharlık falan degil tam kışlık, kalın, polar, sert yapısıyla ben memnunum.

• Beğen
Tepkiler: tarkanaslan
@tarkanaslan mağazada incelediğim kadarıyla ince, gevşek bir eldivendi. Görünüşü güzel fakat amaca hizmet edemeyen, kısa ömürlü.

Sora'nın eldivenlerini çok seviyorum gidona çok iyi yapışıyorlar fakat düşme koruması için jelleri yok.

Arkadaşlar merhaba alıp uzun süre kullanabileceğim hem rahat hem kaliteli bisiklet eldiveni önerir misiniz?Önceliğim bayağı bi kullanayım

Geri