Bisiklet ulaşım aracıdır
Bisiklet sever
- Tepki
- 1.759
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kafama yatan iki model aşağıda. Civarında başka model önerilerine de açığım.
"Şehir içi gezinti/kullanım" anlamında.City commute ne demek?
İkidir zincirim quick linkten kopuyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de bazen vites gecikiyor, tak diye ses geliyor ve öyle geçiyor. Pimli zincire geçeceğim çözüm bulamazsam.
Anladım. Okur okumaz hemen anlamına baktım. Size sormamın sebebi, farkındalık oluşmasını istemem nedeniyleydi. Türkçesi varken neden yabancı dillerde karşılığı olan kelimeleri seçeriz? Bir ailenin asgari ücretle geçinmesi ne kadar zor ise, dilimizin ayakta kalması da, bu anlayışa paralel olarak, asgari düzeyde gösterilecek hassasiyetle mümkün değildir. Buna vurgu yapmak için sormak istedim. Umarım kırmamışımdır. Selametle..."Şehir içi gezinti/kullanım" anlamında.
Merhabalar, ben yeni, bir volta vsm aldım. Eski bir bisiklet tutkunuyum. Bu tutkum hala devam ediyor. Ama bu aralar Volta ile turlamak ve gezi yapmak peşindeyim. Keyifli bir taşıt.
Siz de bize katılmak, yaşadığımız sorunları ve çözümleri paylaşmak ve bazen de birlikte tur yapmak için bize katılın.
Volta Vsm'cileri bekliyoruz. İsminizi, Şehir ve semtinizi buraya yazarsanız sizi de listeye eklerim
Voltanızın bir adet resmini de paylaşmayı unutmayın![]()
Merhabalar, ben yeni, bir volta vsm aldım. Eski bir bisiklet tutkunuyum. Bu tutkum hala devam ediyor. Ama bu aralar Volta ile turlamak ve gezi yapmak peşindeyim. Keyifli bir taşıt.
Siz de bize katılmak, yaşadığımız sorunları ve çözümleri paylaşmak ve bazen de birlikte tur yapmak için bize katılın.
Volta Vsm'cileri bekliyoruz. İsminizi, Şehir ve semtinizi buraya yazarsanız sizi de listeye eklerim
Voltanızın bir adet resmini de paylaşmayı unutmayın![]()
Aldığınız taşıt elektrikli bisiklet değil.
Özelliklerine baktığımda 25km/s hız sınırı var ve pedallı. Sonuç olarak bu da bir elektrikli bisiklet. Şekil olarak geleneksel bisiklet şeklinde olmasa da bu da bisiklet. Fazla önyargılı yaklaşmışsınız.302681 dosyayı görüntüle (link)
302682 dosyayı görüntüle
Bunu bisiklet diye apartmana yutturmaya kalkan biri yüzünden apartmanımızın huzuru kaçtı (hikayesi burada). O nedenle kişisel gıcığım da var ama daha önemlisi, biraz prosedürü bilen, uğraşmaya üşenmeyen trafikçiye ya da ciddi bir denetime denk gelince plakasız olduğu için bağlıyorlar bunları.
(link)
302688 dosyayı görüntüle
302687 dosyayı görüntüle
302685 dosyayı görüntüle
302684 dosyayı görüntüle
Özelliklerine baktığımda 25km/s hız sınırı var ve pedallı. Sonuç olarak bu da bir elektrikli bisiklet. Şekil olarak geleneksel bisiklet şeklinde olmasa da bu da bisiklet. Fazla önyargılı yaklaşmışsınız.
Özelliklerine baktığımda 25km/s hız sınırı var ve pedallı. Sonuç olarak bu da bir elektrikli bisiklet. Şekil olarak geleneksel bisiklet şeklinde olmasa da bu da bisiklet. Fazla önyargılı yaklaşmışsınız.
Sıfırının liste fiyatı 62000TL olmuş. Arızası, kırığı döküğü yoksa iyi fiyat. Pili tam doluyken kaç km menzil gösteriyor bi ona bakın. Pili sağlıklı ise alınır.Merhaba kifuka hakkında düşüncelerniz nelerdir? Yaklaşık 800km 2. El bir bisiklet gidip bakmayı düşünüyorum hem işe git gel hem haftasonları gezinti amaçlı kullanmak istiyorum ortalama 40000 liraya değer mi acaba bu bisiklet? Şimdiden teşekkürler
Gidip görmedim hocam bisikleti ancak konuştuğumuza göre temiz bisiklet çok kullanılmamış konuştuğum kişide güven verdi açıkcası ama gel gelelim ben karar veremedim aldıktan sonra gerek var mıydı demekten çekiniyorum kendi adımaSıfırının liste fiyatı 62000TL olmuş. Arızası, kırığı döküğü yoksa iyi fiyat. Pili tam doluyken kaç km menzil gösteriyor bi ona bakın. Pili sağlıklı ise alınır.
Gidip görmedim hocam bisikleti ancak konuştuğumuza göre temiz bisiklet çok kullanılmamış konuştuğum kişide güven verdi açıkcası ama gel gelelim ben karar veremedim aldıktan sonra gerek var mıydı demekten çekiniyorum kendi adıma![]()
Ülkede carraro markası yaygın olduğu için olabilir. Bisiklet hakkında bilgim sadece youtube videolarındanNeden kifuka ?