Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Enflasyon

500 TL banknotlar ve 5 TL metal paralar yolda deniyo. Hatta 10 TL metal para çıksa yeridir.

Doğrudur, 500lüklere reis i cumhur un zatı muhteremin portresi asılacak.. Pardon basılacak... 500 TL ye baktıkça artık bol bol çay içer yuvarlanırız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Scudo
Ekonomi yönetiminin yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 57,92.
Sene başında yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 5(beş) idi. Sapma yüzde 1158,4.

Böyle bir ciddiyetsizlik olamaz. Bunları ekmek almaya bakkala göndersen parayı düşürür gelir diye güvenmem. Bunlara ülkeyi teslim etmek mi.:krktm:

Yol bisikletimi satıp bir bisiklet alacaktım fakat satamadım. Alamayacağım kesinlikle aynısını. Zalim ülke kuralları elimizde ki ile yetinmeyi öğretiyor. Hevesler, istekler hep saf dışı memlekette.

• Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
Yabancının "yetişen alıyor, kapanın elinde kalıyor" mantığı ile sınırlarımızdan içeri sızıp sömürdüğü bir ülkeye döndük. Sınırlar ayrıca kevgire döndü. Delik deşik olduk. Türk vatandaşlığını alıp, bir süre yaşayan Suriyeli'nin bile isyan ettiği bir mahalle ülkesi olduk. Kadınlarımız, bacılarımız, kız çocuklarımız için çok daha fazla korkar olduk.
Yabancının canı sıkılınca kendine yeni hobiler yapabildiği, yeni yeni şeyleri rahatça satın alabildiği, canı istediğinde dünyanın değişik yerlerine 1 ya da 2 aylığına tatile gidebildiği ve bunu çok normal bulduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ama bizler yabancıların gayet normal olarak yapabildiklerinin hiç birini yapamıyorken, "ekmek bulabiliyoruz ya, daha ne isteyeceğiz" i, haftasonu hiç bir yere gidemeyip evin balkonunda kahve yudumlamayı süper keyif, yılda bir kez bin bir zorlukla sadece 5 gülük gittiğimiz ve çalıştığımız köyümüzü tatilden sanıyoruz...

Bizi bu hale getirenlerden hesap sorulsun istiyorum.

Bugün bu vatan için canını vermiş 5 sehit topraga verilecek.
Dümenden ev satın alarak kaç arap vatandaş olacak.

Son düzenleme:
Misal İstanbul gibi bir şehirde toplam 1 milyon boş konutun olduğunu varsayalım.
Bu 1 milyon boş konutun karşılığında da yerlisi ve yabancısı ile yaklaşık 3 milyon kişinin boş konut talebinin olduğunu kabul edelim.
Böyle bir arz-talep dengesi oluştuğunda ev ve kira fiyatları tabiatın kanunu gereği zamlanır, zamlanmaya devam eder.

Bunun önüne geçebilmek için konuta olan talebin düşürülmesi gerektiği konusunda bence hepimiz hemfikirizdir.
Yani devlet ya %14'e indirdiği faizleri piyasa şartlarına getirecek, ya da nüfusu ayarlayacak.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Hepimiz (link) altında olduğumuza yemin ederim ama kanıtlayamam. Yoksa bunu yaşamayı hak ettiğimizi düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ülkenin şirazesi kaymış durumda maalesef. carrefour'daki karne hediyesi olabilecek bisikletler 5 bin liraya dayanmış durumda. benim salcano xrs-800 kaç para ediyor acaba?

Fiyatlar güncellenmeye başlamış.
Hayırlı olsun.

NOT: G2 olmuş 17k..... Yorum bile yapamıyorum.... :mad: :mad: :mad:

(link)

geçen poça yedim 5tl. dedim birde çay içeyim 5tl. toplam 10 tl

geçen poça yedim 5tl. dedim birde çay içeyim 5tl. toplam 10 tl

Patronumuz 3. ayda, 6.ay dan itibaren geçerli olmak üzere ilave %11 zam açıklaması yapmıştı.
Ne oldu o %11 e arıyoruz işin içinden çıkamıyoruz. Vermese bari :suspus:

Adamlar rantı o kadar benimsemişler ki sorunlara karşı çözümleri bile rant içeriyor. Kamu arazisini ev yapması için "dar gelirliye" satacaklarmış...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
Yanlış bir başlık olmuş!
Güncellemasyon!
Bedavaya çalışıyoruz inanılmaz.

Patronumuz 3. ayda, 6.ay dan itibaren geçerli olmak üzere ilave %11 zam açıklaması yapmıştı.
Ne oldu o %11 e arıyoruz işin içinden çıkamıyoruz. Vermese bari :suspus:
bize 5. ayda 6. ayda %10 zam olacak dediler. 3 gün sevindik Zamı almadan gene herşeye zam geldi.

Sanırım satın almak üzere olduğum bisikletin bir gecede %15 zam yemesi oluyor. :)

Geri