Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Enflasyon

Scudo
Şu sıralar yeni hobim; yıllardır kafa ütüleyenlere, ne olacak bu halimiz dediklerinde diyorum ki,

- durmak yok yola devam,
- Avrupa kıskan bizi,
- e başka ADAM mı var canım,
- reissssssssssss
- alnı secdeye değiyor ya yeter de artar,

Bunları sıralıyorum.

Genellikle şu yanıtı alıyorum,

" ya abi Bi dur allahaşkına bırak geyiği şimdi" (hafif endişeli, biraz sıkıntılı bir ses tonu ile)

Çok zevkli.....

Bir o kadar da ibret verici.

Şu sıralar yeni hobim; yıllardır kafa ütüleyenlere, ne olacak bu halimiz dediklerinde diyorum ki,

- durmak yok yola devam,
- Avrupa kıskan bizi,
- reissssssssssss

Bunları sıralıyorum.

" ya abi Bi dur allahaşkına bırak geyiği şimdi" (hafif endişeli, biraz sıkıntılı bir ses tonu ile)

Çok zevkli.....

Korkusuz Korkak’taki limon yeme sahnesi geldi gözümün önüne. “Gebeeeeerrrr” :D

- durmak yok yola devam,
- Avrupa kıskan bizi,
- reissssssssssss

Bunları sıralıyorum.

Çok zevkli.....

bide şu var.

- başka kime oy verecez
- dış minnaklar

adamın gençliğe verdiği zararı kimse vermedi.

Hak
Ben, bizim toplumumuzun ve diğer toplumların, hak ettiği şekilde yönetildiğini düşünüyorum.
Haklısın. Şu yaptığımız sporda çoraptan, gözlüğe. Bisiklet zaten ithal… yerli markaların kadroları bile ithal. Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.

Ben, bizim toplumumuzun ve diğer toplumların, hak ettiği şekilde yönetildiğini düşünüyorum.
Toplum olarak bakınca evet. Demokrasi zaten bizim toplum gibi aşırı kalabalık ve eğitim seviyesinin yerlerde olduğu toplumlarda ancak bu sonucu verirdi. Kahvehane ağzı ile tavladıpı insanların oyları ile neyse oraya girmeyeyim yaşıyoruz zaten yıllardır.

Ama içinde bulunduğumu düşündüğüm azınlık grubun bu durumu hak ettiğini düşünmüyorum. Sırf içinde bulunduğum toplum x sayıda kişiden oluşuyor diye ve sırf o x sayısının çoğu aptal diye ben de bunu hak etmiş olmamalıyım. İşte bu sebeple demokrasi bizim millete faydadan çok zarar.
Yıllar önce Aysun çoban örneği verdiğinde sopalandı. Deme şekli yanlıştı. İfade etmek istediği şey doğruydu ama şekli yanlıştı.

Hakan Ural denen zat geçen ne dedi peki, z kuşağı oy kullanmasın, senin siyasetle politika ile ilgin alakan yok etki etme bence kullanma dedi.

Sopalandı mı ? Hayır. Neden? Çünkü 😇

Korku dağları sardı, tepkisel insanların sayısı koyunlardan fazla oldu şimdi zamanında kendilerine kullandıkları hipotezler kendilerine karşı kullanılacak. Hadi hayırlısı..

Hak
Haklısın. Şu yaptığımız sporda çoraptan, gözlüğe. Bisiklet zaten ithal… yerli markaların kadroları bile ithal. Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.
daha fason forma yaptıramadık yatırımcı bulup BF kadrosu yaparız artık.

Herşey normal kimse ağlamasın. Ne ekersen onu biçersin. Hak edildiği gibi yaşıyoruz. Zamanında bu ülkeyi kuranlar, yolu çizmişti. Ama her gelen yoldan nasıl saparım iktidarı nasıl alırım cebimizi nasıl doldururuzu düşündü ta bu zamanlara kadar geldik ve böyle de gider.

YANIYORSUN FUAT ABİİ

Dosyalar

• E899BAAF-26D9-4BB7-881D-06DF8EC9A0A7.jpeg
    E899BAAF-26D9-4BB7-881D-06DF8EC9A0A7.jpeg
    13,1 KB · Okunma: 39
  • İnanılmaz
Tepkiler: RoninRider
Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.

Türkiye'de üretim/yatırım ortamı yok edildi. %100'ün üzerinde reel enflasyonun olduğu, üstü örtülü sermaye kontrollerinin uygulandığı, keyfi yönetimle bir gün önce alınan kararların bir sonraki gün değiştirildiği bir ülkede aklı başında olan hiçbir yatırımcı yatırım yapmaz; yapan da sermayesine yazık eder.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Eğer bir sene sonra seçim olur yeni yönetimler, sistemler gelirse yatırımcı gelir, ekonomi güven ortamı oluşur, toparlanma başlar ama bir sene uzun bir süre hem de çok. Sadece geçen seneye göre mazotta fiyat farkı yüzde 300 e yaklaştı. Yani 2023 seçimine kadar mazot yüzde 400 yüzde 500 artabilir . Yani bu kadar yıkık bir ekonomiyi kim devralsa işi çok zor. Bir de mevcut yönetimin devam etme ihtimali de var yani ölene kadar başta olursa bir Kaddafi bir Saddam rejimi gibi seçimsiz bir iktidar gücü elde edebilirler yani 2023 dönüm noktası gibi .

Hak

hocam kurulsa destek alamayacak. Biz önce gavur yapıyor ağa mantığından uzaklaşmamız gerekiyor

1 temmuza kadar kimse evini kiraya vermez o zaman. ev arayanlara geçmiş olsun. bu enflasyon ortamında kira geliriyle yaşayan insanlar ne yapacak peki? bari yeni kiraya verilecek yerler için yapsaydınız bu uygulamayı. yeni kiracı eski kiracının en fazla yüzde 25 fazlasını verir fln gibi

Geri