hasanben
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 762
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
Korkusuz Korkak’taki limon yeme sahnesi geldi gözümün önüne. “Gebeeeeerrrr”Şu sıralar yeni hobim; yıllardır kafa ütüleyenlere, ne olacak bu halimiz dediklerinde diyorum ki,
- durmak yok yola devam,
- Avrupa kıskan bizi,
- e başka ADAM mı var canım,
- reissssssssssss
- alnı secdeye değiyor ya yeter de artar,
Bunları sıralıyorum.
Genellikle şu yanıtı alıyorum,
" ya abi Bi dur allahaşkına bırak geyiği şimdi" (hafif endişeli, biraz sıkıntılı bir ses tonu ile)
Çok zevkli.....
Bir o kadar da ibret verici.
bide şu var.Şu sıralar yeni hobim; yıllardır kafa ütüleyenlere, ne olacak bu halimiz dediklerinde diyorum ki,
- durmak yok yola devam,
- Avrupa kıskan bizi,
- e başka ADAM mı var canım,
- reissssssssssss
- alnı secdeye değiyor ya yeter de artar,
Bunları sıralıyorum.
Genellikle şu yanıtı alıyorum,
" ya abi Bi dur allahaşkına bırak geyiği şimdi" (hafif endişeli, biraz sıkıntılı bir ses tonu ile)
Çok zevkli.....
Bir o kadar da ibret verici.
Haklısın. Şu yaptığımız sporda çoraptan, gözlüğe. Bisiklet zaten ithal… yerli markaların kadroları bile ithal. Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.Ben, bizim toplumumuzun ve diğer toplumların, hak ettiği şekilde yönetildiğini düşünüyorum.
Toplum olarak bakınca evet. Demokrasi zaten bizim toplum gibi aşırı kalabalık ve eğitim seviyesinin yerlerde olduğu toplumlarda ancak bu sonucu verirdi. Kahvehane ağzı ile tavladıpı insanların oyları ile neyse oraya girmeyeyim yaşıyoruz zaten yıllardır.Ben, bizim toplumumuzun ve diğer toplumların, hak ettiği şekilde yönetildiğini düşünüyorum.
daha fason forma yaptıramadık yatırımcı bulup BF kadrosu yaparız artık.Hak
Haklısın. Şu yaptığımız sporda çoraptan, gözlüğe. Bisiklet zaten ithal… yerli markaların kadroları bile ithal. Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.
Kendi ayağına sıkar bir rurum daha.
Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.
Hak
Haklısın. Şu yaptığımız sporda çoraptan, gözlüğe. Bisiklet zaten ithal… yerli markaların kadroları bile ithal. Bu forumdan kafa kafaya verseler yatırımcı bulup %100 yerli üretim yapabilecek bir ekip kurulur.
Sonuç;