Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

@OnurÖzdağ çok doğru söylüyorsunuz.O parayı alsanız bile o şekilde dememesi gerekirdi diye düşünüyorum.
@danceros dediğiniz gibi ilgilenmemişler sallamasyon davranmışlar.Ciddi paralar ödeyerek aldığımız ürünler gerçi fiyatın ne olduğunun da bir önemi de yok sonuçta ürün alıyorsak memnuniyet istemek yada bilgi almak hakkımız.Ben grupset muhabbetin den sonra bir daha öyle yaklaşım ile karşılaşmadım.Ürün almasam bile gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar sağolsunlar .Ürün fiyatları da daha önceki stok durumuna göre değişkenlik gösteriyor.
En son 1 nisan da trimax 35 jant almıştım.25 gün sonra teli kırıldı 20 tl ile değiştirdiler.Değişen jant teli bir sonra ki binmem de 30 km sonra tekrar kırıldı.Ürünü aldım götürdüm lütfü bey ve çalışanları değiştirelim böyle sorun yaratması normal değil demişlerdi ve 3 gün sonra değişimi sağlanmıştı Sıfır arka jant verdiler. Tutumları değişkenlik gösteriyor.Eşref saati ile alakalı olabilir :D
 
Scudo
@CeCeKa yazınızı okurken bende tam olarak öyle düşündüm. dediğiniz gibi günü günlerini tutmuyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Arefe gününden 1 gün önce Shimano RS-11 jant seti ve ruble sipariş ettim Erdoğanlar'dan.

Bayramın birinci günü "Acaba kargoya verdiler mi?" diye bakmak için sayfayı açınca gördüm ki bayram içinde tüm ürünlerde %23 (taksitli alışverişte %15) indirim var. Daha önceki bayramlarda da galiba görmüştüm, unutmuşum böyle bir uygulamaları olduğunu.

Bu tip indirimlerde genelde "önce bindirim, sonra indirim" yapıldığı için hemen yeni bir işlem açıp sonuna kadar ilerlettim. Sistem gerçekten de kredi kartımdan %15 eksik tahsilat yapacaktı, numarayı girseydim.

Bir an "Yeni sipariş vereyim, bayram dönüşü ilki geldiğinde paketi açmadan iade edeyim, sadece geri dönüş kargosunu öderim." diye düşündüm. Alışverişten 135TL karım olacaktı. Jant kolisi irice olduğu için 35'ini kargoya versem bile 100TL kalıyordu bana.

Ticari olarak doğrusu buydu belki ama "esnaf" refleksi ile girmedim o işe. Bir mail yazıp durumu anlattım ve biraz ciddi, biraz latife olarak 650ml'lik bir termal suluk (sitede normal zamanda 52TL) istedim :)

Birkaç saat içinde (bayramın birinci günü yani) cevap geldi. Yazan arkadaş durumu patrona aktaracağını, bayram dönüşü ne karar verirse ona göre davranacaklarını söyledi. Sonuç olarak da 500ml'lik bir termal suluğu bedelsiz olarak gönderdiler (sitede normal zamanda 49TL)

Öncelikle, zorunlu olmadıkları halde beni kırmayıp gönderdikleri suluk için teşekkür ederim. Ama ben adını koyarak 650'lik istemişken, 500'lük göndermemiş olmalarını tercih ederdim doğrusu, şehir içinde bile yola çıkarken 750ml'den aşağı su almıyorum yanıma zira.

Konuya "Adamlar yapmışlar işte güzelliği" şeklinde bakacak olanlara "ticari" olarak teptiğim imkanı hatırlatırım.

Neyse... Hanenize gönlümde +3 yazacakken +1'de kaldınız, yine de teşekkürler Erdoğanlar...
 
  • Beğen
Tepkiler: ekranci ve uslsy
@uslsy
Eminmisiniz fiyatların yurtdışı ile aynı olduğuna? Ben yurtdışındayım. Temel ihtiyaç haricinde genelde herşeyimi ülkemdeki esnaf kazansın diye Türkiye'den almaya özen gösteriyorum ancak aynı özeni bisiklet ile ilgili alanda gösteremyorum zira Türkiye'de yurtdışına göre çok daha pahalı. Elbette bunun bir nedeni sizinde belirttiğiniz gibi döviz üzerinden ülkeye gelmesi. Bunun üzerine esnafında fahiş fiyat koyarak kâr etmeye çalışması tuzu biberi. Kısacası sizin belirttiğiniz gibi fiyatlar malesef aynı değil ve aynı olmasıda imkânsız.
 
  • Beğen
Tepkiler: mertznc
Erdoğanlar'dan Brompton alan var mı? Memnuniyet nasıl? Nakit ve peşine yüzde kaç indirim yapıyorlar?
 
0899BE17-34DC-4D1E-9437-FEB67A14E360.jpeg E041638B-9413-4F1A-9F82-C603DB18922D.png 1D7388E5-62FD-458D-BD5D-AD1100AE990D.png 750E7E12-3D46-4262-86CB-DBAB8847DB74.png 2D3BC1B3-1A12-4BD3-B4C9-C397E0DB2A22.png Ben yakin zamanda N11 uzerinden iki adet Conti ic lastik aldim. Yasadigim sorunu N11 soru-cevap modulu uzerinden yaptigimiz yazmismanin goruntuleri ile anlatiyorum. Ben bu sorun ozelindeki yaklasimlarini cok amatorce ve sorumsuz buldum.
 
(link)
cc083-2lhs.jpg

resimde görmüş olduğunuz bisiklet japonyanın alps markasınındır.1980 yılında ankarada dünya turuna çıkmış bir italyan bisikletçi amca tarafından babama 2. el olarak satılmıştır.Gayet güzel bir bisiklet.2012 yılında bisikletin çalışmayan kısımları vardı ama boyasında en ufak sorun yoktu.Bende bisikletin fotorafını çekerek erdoğanlar bisiklete gittim.Önce
elimizde böyle bir bisiklet olduğunu nasıl değerlendirebileceğimizi sormak amacıyla.Dükkana gittim ve bisikletten bahsettim.Orada ki ukala beyfendi bisikletin fotorafına bakmaya bile tenezzül etmedi ve bana kendilerinin profesyonel bisikletçi olduklarını böyle şeylerle uğraşamayacaklarını,öyle çocuk bisikleti gibi yazın bin kışın sat gibi bi olaya girmeyeceklerini söylediler(SORDUĞUMDA eylüldü)(halbuki bisiklet böyle profesyonel bir biskletçi tarafından restore edilebilirdi ama onlar resmine bakmaya bile tenezzül etmememişti.Ben ise hayal kırıklığı içinde dükkandan çıktım ve bisikleti beklemeye bıraktım ve bisiklet şimdi çalınmış.Çok üzgünüm.
Erdoğanlar bisiklet o gün beni hayal kırıklığına uğratmasaydı şimdi bisiklet değerlendirilerbilirdi.Kullanılmasa bile çok güzel dekor bile olabilirdi nede olsa hatırası vardı.
Bilemiyorum profesyönel bisikletçi olmak bu kadar ukala olmakmıdır.Ben onlara danışmak için gittim onların tavrı ise beni şoka uğratmıştı.Ben internette sonradan araştırma yaptığımda bisikletin bu fotoraflarını buldum.Ne güzel muhafaza etmişler ve şimdi müzelik.Maalesef ülkede bisiklet kültürü olmayınca bisikletçileride böyle acayip tavırlar içerisinde oluyorlar.
 
Sitelerine baktınızmı bilmiyorum ama hemen hemen herşey acayip pahalı. Genellikle diğer sitelere göre de biraz pahalılık var. Bunun sebebi nedir acaba? Ayrıca burada neden bu kadar mağduriyet var? Keşke forumda bir bağlantıları olsaydıda buradaki mağduriyetler hakkında cevap verselerdi daha iyi olurdu.
 
sahsen erdoganlar bisiklete bir soru sormustum gayet guzel bir bicimde bikmadan usanmadan anlattilar yardimci oldular saolsunlar tatmin oldum

@NFFNSNC izmirdekilerde de durum ayni malesef emin ol insan musteri mi ezik mi ne oldugunu bilmeden hissettiriyorlar ne bileyim belki de ben yanlis dusunuyorumdur bisikletci bisikletci degil sanarsin yahudi mason loca uyesi buyuk ustad
 
  • Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Izmirde Seda Bisikletten şaşma
 
@Devilsbutcher vay be insanoglu ne acayip binbir zorlukla para denk getir az cok uc bes sonra bisikletcilerin magazasina git sonra da parank denk gelemedigi icin alama ki bu cogu zaman bir cogumuzun basina gelebilir bisey sonra da adam bozuk atsin hos yaa sende zaten herifin zenginligine zenginlik katasin diye biriktirdin yaa o paralari ne bicim bir ulke de yasiyoruz ne bicim insaniz yaw inanilir gibi degil sanki bisikletler cok ucuzmus gibi bide bozuk atmasi saka gibi geliyor
 
@Gencay39 bence de gayet amatör bir yaklaşım olmuş. En bastan kron firmasina yollayalim incelensin denilebilir. Direkt musteriyi suçlayan bir tavır zaten yanlış. Hatta musteri memnuniyeti açısından inceleme sonuclanana kadar size yeni bir ic lastik yollayalim denilerek gonul bile alinabilir. Alti ustu 30 liralik bir ic lastik icin degmez.
 
Adamlardan en az 20 kere alışveriş yapmışımdır telefonu açan yetkili gayet ilgili Ürünler hakkında da bilgi sahibi üstelik akşam 5 te sipariş geçip öğlen 1 gibi elimde oluyor oldukça da hızlılar (ankara-istanbul)

Daha bugün sabah erdoğanlar bisikletten aldığım crank brothers marka ayak pompam bozuldu aradığımda hemen ilgilenip yenisini göndereceğiz dediler üstelik ben daha ürünü göndermedim. Sadece mail olarak resmini cismini atın yeterli dediler ? Adamlar çözüm odaklı bence.
 
Bu erdoğanları kotuleyenleri anlamıyorum. Adamlar gayet profesyonel satışcı.
@NFFNSNC

Spam..
 
24 yıldır tanıyorum kendilerini. Bir tek sıkıntı yaşamadım. Delta bisikleti 22 yıldır, sundu bisikleti 26 yıldır tanırım. Bu üçünde de sıkıntı yaşamadım. Ülkemizde hele hele internetten sonra kerameti kendinde bir sürü uzman türedi. Yutupta bir kaç video izleyen o şeyin profesörü oluyor. Adam uzman tip doktoruna işini öğretmeye kalkıyor. Bu üç mağazada da internet sonrası karşılaştığım müşteri profilini inceleyince, izleyici bir diğer müşteri olarak ben, çileden çıkıyorum. Bir kere, bu üç mağaza en pahalı mağaza. Sanırsınız dolar ve yuronun değerini bu arkadaşlar belirliyor. Eskiden tipik bir türk tüketici olarak, müşteri her zaman haklıdır derdim ama fikrim değişti. Müşteri her daim haklı değil maalesef.
 
Erdoğanlar dan toplam değişik zamanlarda yedek parça ve tamir bakım kitleri aldım. Aynı şehirde olmama rağmen internet üzerinden siparişlerim bile sıkıntısız geldi. Her seferinde beni doğru yönlendirdiler. İsteseler bir açıklama yapmadan benim istediğim tüm ürünleri, raftan çıkarıp satabilirlerdi ama yapmadılar.

Diyeceğim o ki bir işletme veya bir kişi sadece sattığı ürünlerin fiyatları ile veya, dükkanında bulunan malzemenin çeşitliliğiyle veya bir müşteriye karşı olan tavrı ile değerlendirilmez.

Tablonun bütününe bakınca benim için, Erdoğanlar Bisiklet iyi bir esnaf, bu piyasa için bir renk, bir harekettir.
 
ismi lazım değil ankarada, görece epey küçük bir bisikletçiye uğradım. tanışmak maksadıyla. beğendiğim bir model de vardı açıkçası. internetteki fiyatından öncelikle epey fazla bir fiyat söyledi. internetteki sitesine 1000 lira yazmış, 2000 lira istedi. sebebini de, dolar arttı fiyatlar zamlandı siteyi güncelleme fırsatı olmamış. pahalı artık hayat dedim. alan alıyo hocam diye ufaladı beni bir de :) dün 16bin liraya bisikleti gelip aldılar pazarlık bile yapmadılar diye böbürlendi. eh işte.
 
Erdoğanların kıymetini bilmek lazım
Fiyatları diğer yerlere göre daha uygun.
 
  • Beğen
Tepkiler: 9magiko
@NFFNSNC argo yerinde kullanıldığında keyifli olabiliyor. itirazım yok. ama belli yaş grubuna örnek olmak için bazı ifadeleri dikkatli kullanmak gerekiyor. yüzyüze geldiğinizde erkekçe yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri bura yazmayın lütfen. çünkü, bu lafları söylediğinizde aranızda hava moleküllerinden başka birşey olmaz ve karşıdaki tek yumruk darbesiyle kaşınızı açabilir, gözünüzü morartır ya da en acısı lafı daha sert yerleştirebilir. arada, klavyeler, ekranlar, koskoca bir internet altyapısının arkasına sığınıp kaba yazmak elbette daha kolay.
 
Geri