Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

@Çağlayan

Önemsizse neden burada şikayeti dile getiriyorsunuz ? Madem bir olay yaşanmış,burada kanıt istediğimde verdiğiniz cevap hiç tatmin edici gelmedi. Neyse ben Erdoğanlar Bisiklet'in avukatı değilim bir müşteri olarak beni bu zamana kadar hiç üzmediler.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Scudo
nerdeyse herşeyimi şu ana kadar onlardan aldım. sorunsuz. bazen yogun oldukları zamana denk gelirseniz acil dönüşler beklemeyin.

• Beğen
buda benim aldıklarım(ablamın üstüne hesap) 2 kere alışveriş yaptım hemen ertesi gün geldi kargolar ben memnunum :harika:
kaydet.png

• Beğen
ERDOĞANLAR' ı tek geçerim....

• Beğen
@Hüseyin Külcüoğlu

benim dile getirdiğim konu firmanın umursuzca davranışı.. verilen cevaplar önemsiz olunca mailler de önemsizdir benim için.. cevaplarım tatmin edici değilse, size bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim.

@Çağlayan

Bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz tabi ki, ben size yalancı da demedim ama dediklerinizde çelişki olduğunu beyan ettim. Neyse Erdoğanlar Bisiklet :harika:

@Hüseyin Külcüoğlu

Yazdığım yorumlar gayet açık ve net, çelişkili cümleleri kopyalayın o zaman hepimiz öğrenelim.

@Çağlayan

Önceki yorumları bir zahmet üşenmeyip okurlarsa değerlendirme yapabilirler. Tekrar pişirip pişirip aynı şeyleri sunmanın anlamı yok. Konuşuldu, bitti.

@Hüseyin Külcüoğlu

İsteyen tabi okuyabilir, izlediğiniz tutum yanlış kimseyi yalancı durumuna düşürmeye hakkın yok.

@Çağlayan

Size kaç kere söylemek zorundayım ? Size yalancı diyen oldu mu ? Ortaya kanıt sunarsınız olur biter, yoksa kuru gürültüden öteye gitmez. Sizi tanımıyorum, bu durumda size inanmamam normal, size inanmadığım da sizi yalancı yapmaz. Sizin tutumunuzdan neden cevap vermedikleri de anlaşılıyor. Olayı tartışmaya doğru çekiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kök
@Hüseyin Külcüoğlu

Ben de kanıtlamak zorunda değilim.. ister inanırsın, isterse inanmazsın, sizin tutumunuz da insanları karalamaktan öteye gitmiyor. ben de sizi tanımıyorum belki de Erdoğanlar bisiklet firması taraftarısınız kim bilir. tartışma ortamına kim çekti, herkes okusun öğrensinler.

Daha önce yazdığım gibi, Erdoğanlar Bisiklet firması yetkilileri elbet vardır, onlardan sorun hesabını benden değil.. çelişkili cümleler kuruyorsam yalanlasınlar o zaman ve ayrıca sana verilecek hesabım yok.

İlginç. Biri pahalı demiş diğerleri bambaşka şeyler.. Piyasada en ucuz 100 liraya bulduğum m530 spd pedalı 85 TL'ye aldım Erdoğanlar'dan. 1 günde evime geldi. Cube Agree modelleri ile alakalı bir soru sormak için mail attığımda da 20-30 dk gibi bir süre içinde detayları ile döndüler.

Ürünlerde hata payı diye bir şey vardır. Mesela Borusan Holding Binde Üç hata payı ile çalışır. Erdoğanlar'ın da hatalı davrandığı müşteri elbet olacak. 100 müşteriden 1'ine kötü davranış gösterdiği için bir firmaya kötü demek, ilgisiz demek ne kadar doğru, ona da her mesajında Erdoğanlar'ı gömmeye çalışan arkadaş karar versin.

Bütün Türkiye'de işini en iyi şekilde yapan nadir bisikletçilerden biri Erdoğanlar. Ankara'da Erdoğanlar ve Güngörler'in kalitesine erişebilecek bir bisiklet mağazası yok.

Mağazasına gitmedim nasıldır bilmem ama internet sitelerinden gördüğüm kadarıyla fiyatları bana da yüksek geldi euro ile yazmışlar, tl'ye çevirince birçok üründe yüksek fiyat çıkıyor...

Şu firma ucuz bu firma pahalı diye bir kıyaslama yapmanız yanlış olur. Birsürü online ve dükkan olarak alışveriş yapmış olduğum firmalardan bazı ürünler ucuz olurken bazı ürünler aksine aşırı pahalı olabiliyor. Bunun da sebebi yurtdışı alımlarda yapılan iskonto döviz kuru vs. kaynaklanmakta Erdoğanlar Bisiklet içinde Decatlon için de durum aynı.

Diğer konu da ise bana müşteri hizmetleri çok iyi gelen bir firma diğerine çok kötü gelebilir bunu da yadırgamamak gerekli diye düşünüyorum.
@Çağlayan bey tabiki bu tip birşey oldu ise bizleri bilgilendirmeniz tabi ki güzel birşey fakat keşke bir de firmaya telefon açsaydınız. Belki konunun çok farklı bir boyutu vardır. Bu gibi bir konuda hakkınızı aramanız gerekir. Son olarakta Erdoğanlar Bisikletten defalarca alışveriş yapmış biri olarak söylemek isterim ki bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bu siz veya başkasının sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmez.

schwalbe iç lastik sipariş vermiştim. yamalı hem de başka bir iç lastikle (yanlış okumadınız) yamanmış ve üstünde tükenmez kalemle işaretlenmiş bir sürü deformasyon olan bir iç lastik gönderdiler. kutusu ise aşırı yıpranmış şekildeydi. ama allah için kargo ertesi günü geldi ,yiğidi öldür hakkını yeme değil mi? işin ilginci elime ulaştıktan ve yanımda 1 ay kadar yedek iç lastik olarak taşıdıktan sonra farkına vardım.

yırtık ve rezil bir şekilde gelen kutudan şüphelenmem gerekirdi.

aynı ile vakidir ve hiçbir abartı yoktur ve olay bu sene yaşanmıştır.

öncesinde, forumdaki olumsuz yorum yapan forum üyelerine karşı, kendilerinden yaptığım 4 alışverişten de memnuniyetimi sunduğum forum mesajım da mevcuttur. ama sonrası bu !

şimdi forum yöneticilerinden "beğen" butonu yanında "yuh" butonu talep etmek hakkım mı değil mi ??

Bende Erdoğanlardan spd-sl ayakkabı aldım. Telefonda arkadaşlar kaç numara almam gerektiğini ayağımın şeklinin (taraklı vs) sorup almam gereken numarada yardımcı oldular. Tutumlarından yardımlarından çok memnun kaldım.
Elbet bazen olumsuzluklar yaşanabilir. Bunlar böyle bir platformda bilgilendirilmeliki tekrar aynı tutumda olunmamalılar.
Olumsuzlukların dillendirildiği bir ortamda güzel şeylerinde yazılıp hakkının verilmesi lazım olduğundan belirttim.
Öyle yerlerde varki kur düşükken bisiklet alırsınız ilk bakımda yüzünüze bakmazlar.

Kiz arkadasim dogum gunumde bana kask almis .Kucuk geldigi icin degistirmek istemis cok yardimci olmuslar.Tesekkur ediyorum kendilerrne.Onemli olan bu yazilanlari gorup kendilerini gelistirmeleridir."Malum firma "gibi konunun ustunu hemen kapatmamalaridir.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
19 Temmuz sabahı internet sitesinden "stokta mevcut" yazan 3 adet ürün sipariş ettim. Normal şartlarda bugün kargoya vermeleri gerekirdi ama vermediler. Bir e-posta attım onu da yanıtlamadılar. Demek ki stokta olmayan şeyleri "stokta mevcut" yazıyorlar. Çabuk gelsin, hem de Ankara'da diye fiyatı daha uygun bir yerden almak yerine buradan aldım ama şuan pişmanım.

Bir daha asla alışveriş yapmayacağım yerdir. Bir önceki mesajimda bahsettiğim sipariş hala gelmedi. Daha kargoya bile verilmemiş. Maillerini kontrol etmiyorlar. 10 dk arayla Merlin'den verdigim sipariş yarın sabah elimde ama evime 8 im uzaklıktaki Erdoğanlar gönderemiyor. İşte aranılan ticaret anlayışı (!) Beklemeyeyim diye Erdoğanlar'dan sipariş verdim ama boyle rezil oldum.

Geri