Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
@Adil ÜNALDI
Bazı ürünlerde sepette indirim yok. Bu trainer de onlardan biri. Sepette indirim yazmasına rağmen herhangi bir oran ya da kod yok. Olanlar şöyle görünüyor:

267049 dosyayı görüntüle
Bu ışıktan bende var. Seneler önce erdoğanlardan almıştım. Hayvan gibi aydınlatıyor. Tek kötü yanı; Isınıyor ve ön kısmındaki bölümde boya dökülmesi oluyor.
 
İnternet sitesinden alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir mağaza.
 
Ana Sayfada indirim kodu olması gerekir
o kodu ödeme sayfasında indirim kodu hanesine yazarsanız son bedeli görürsünüz
ve/veya Daha Kolayı
Direk firmayı arayın size yardım ederler
 
Dün ben de sıkıntı yaşadım sitede. Sabah ilgili arkadaş ile görüştüm. Alış veriş ara yüzünde alt yapı çalışması nedeniyle yavaşlama olduğundan bahsetti. En iyisi arayıp teyit etmek.
 
  • Beğen
Tepkiler: everhard
Bu ay içinde göbek seti, hidrolik fren takımı, rotor ve eldiven aldım. Ürünleri almadan bir çok defa telefon görüşmesi yaptım fazlasıyla ilgilendiler ve bilgi verdiler ürünlerle ilgili. 😉
 
Konuyu görmüşken yazmak istedim, yıllardır alışveriş yaptığım ve hiç bir problem yaşamadığım satıcı, Erdoğanlar Bisiklet. Bir defa ürün iade yaptım, -ki ürünü iyi incelemeden alarak hatalı olan bendim- süreci sorunsuz ve ilgili şekilde tamamladılar.
 
güzel firma aerobar aldım bariz yamulmuştu kargoda geri yollayın iade alalım dediler hiç zorluk yaşatmadılar
 
Aldığın hiç bir üründen sıkıntı yaşamadım. çok hız şekilde kargo ile gönderiyorlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: potato ve Fota
(link)

Erdoğanlardan şu t-shirt'lerden veya buna benzer polo yaka t-shirt alan var mı aranıza?
Açıklama kısmında ''Özel üretim kumaşı sayesinde kesinlikle ter tutmaz '' yazıyor ama aşağıda %100 pamuk'tan üretildiğine dair malzeme bilgisi var? Biri çelişiyor ama hangisi?
 
Bianchi infinito model bisikletimi erdoğanlar bisikletten aldım gerçekten çok güzel paketlemişlerdi hiçbir zarar görmeden elime ulastı ve pazartesi aksam siparisi vermistim salı günü kargoya verildi carsamba günü öglen ürün elimdeydi .Ayrıca moon marka ışıklarımı,topeak marka alyan anahtarılını vs.daha öncedende bircok alısveris yaptım gercekten kaliteli ürünleri uygun fiyata satan ve isini düzgün yapan bir firma herkese tavsiye ederim.
 
Evet bende yeni kaskımı buradan aldım 710 TL civarı ücrete. Diğer sitelerde 790-800 civarı bir fiyata satıyorlardı. Bugüne kadar yaptığım alış verişlerde henüz beni üzmeyi başaramamış e ticaret sitesidir.
 
2019 yılında 2 adet scott bisiklet almış oldugum yerdir, gayet ilgili ve işini seven insanlar, tekrar teşekkürler...
 
  • Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Lastiklerimi aldigim firma. Daha oncesinde baska bi firmanin 25c yerine 28c gonderdigini soyledigimde hemen kendi siparislerini kontrol edip yine magdur olma durumunu ortadan kaldirdilar. Telefonda konusma sekilleri dahi gayet cana yakin ve hizmet odakli. Imkan olursa bi gun magazalarina da ugramak tanismak isterim acikcasi.
 
Bugün başlattıkları "CUMA" indiriminde kod kullanabilen oldu mu? Seçili ürünlerin içinden sepete eklediğim ürün için kod yanlış diyor.

1637774207807.png
 
Her sene aynı terane. Kesin Shimano ürün falan almaya çalışıyorsundur. Shimano ürünleri indirimde değildir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri