Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Scudo
hocam kol ısıtıcıyı göremedim bittimi acaba link atma şansınız varmı ?

Tamam size uymuş ta bize uyar mı :)
Paylaşmak isterseniz kendi ölçülerinizi de yazarsanız o zaman fikir verir.
Bende sipariş verenler kervanındayım, siparişim bugün geldi. 175 cm, 70 kg ölçülerime S/M hem kol ısıtıcı hemde bacak ısıtıcılar gayet güzel sardı. Lastikleri olduğu içinde kayma yapmıyor. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum

Bende sipariş verenler kervanındayım, siparişim bugün geldi. 175 cm, 70 kg ölçülerime S/M hem kol ısıtıcı hemde bacak ısıtıcılar gayet güzel sardı. Lastikleri olduğu içinde kayma yapmıyor. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum
Surusten sonra bacak ısıtıcı hakkında yazabılır misin. Rahatlığı iş gorurlugu nasıl. Boy ve kilo hemen hemen aynıymış 174-68 bende bacsk ısıtıcı almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
arkadaşlar. Gopro'yu sırt çantalarına bağlayan aparatın ara bağlantı için küçük parçalarını kaybettim. bunların ayrıca satıldığı bir yer var Adsızefwr.pngmıdır bildiğiniz? yoksa tekrar bütün paketi mi satın almak lazım? ben araştırdım bulamadım

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Erdogonlar bisikletten aldim. İndirimde normalde 440-600 tl arasi fiyatı var. Amber yanak Schwalbe Lugano 2. Gayet memnunum normalde kullandığım model amber yanak değildi. 1,5 yıldır kullaniyodum yanlış basınçtan dolayi arka lastiğe zarar verdim. Yoksa ön teker bir bu kadar daha kullanılır. (Şu anda 3 bin km kadar kullandım). Hazır fiyatı düşmüşken tavsiye ederim.
(link)

Dosyalar

• IMG20230503163844.jpg
    IMG20230503163844.jpg
    67,7 KB · Okunma: 84
  • Beğen
Tepkiler: vet_bis
Erdogonlar bisikletten aldim. İndirimde normalde 440-600 tl arasi fiyatı var. Amber yanak Schwalbe Lugano 2. Gayet memnunum normalde kullandığım model amber yanak değildi. 1,5 yıldır kullaniyodum yanlış basınçtan dolayi arka lastiğe zarar verdim. Yoksa ön teker bir bu kadar daha kullanılır. (Şu anda 3 bin km kadar kullandım). Hazır fiyatı düşmüşken tavsiye ederim.
(link)
Keşke linke tıklayıp alınırsa seninde kupon kazanacağını belirtseydin böyle click bait gibi olmuş.. :)

• Hahaha
Tepkiler: makaram
IMG_0427.jpeg
Bacak ısıtıcı alanlar bakabilir mi benimkilerin içinde sadece R yazıyor. Left/Right muhtemelen doğru olanı. Sizde nasıl acaba?

arkadaşlar. Gopro'yu sırt çantalarına bağlayan aparatın ara bağlantı için küçük parçalarını kaybettim. bunların ayrıca satıldığı bir yer var 303583 dosyayı görüntülemıdır bildiğiniz? yoksa tekrar bütün paketi mi satın almak lazım? ben araştırdım bulamadım
işaretlediğiniz iki ürün aynı zamanda göğüs kemeri ile de kullanılıyor biliyorsunuzdur. Onların linki :(link)

bir fark var mı acaba dikişlerinde falan kontrol edebilir misiniz ona göre iade edeceğim.
Şimdi farkettim, sizin aldığınız diz ısıtıcıymış. Ben her ikisini de aldım, bacak ısıtıcısı üzerinde ürünün görseli bulunan bir poşetin içinde geldi ve içlerinde L ve R yazıyor. Diz ısıtıcısı ise bacak ısıtıcısından biraz daha kısa ve poşetsiz geldi. Genişliği de biraz daha fazla. Diz ısıtıcısının ikisinin de için de L yazıyor.

Şimdi farkettim, sizin aldığınız diz ısıtıcıymış. Ben her ikisini de aldım, bacak ısıtıcısı üzerinde ürünün görseli bulunan bir poşetin içinde geldi ve içlerinde L ve R yazıyor. Diz ısıtıcısı ise bacak ısıtıcısından biraz daha kısa ve poşetsiz geldi. Genişliği de biraz daha fazla. Diz ısıtıcısının ikisinin de için de L yazıyor.
Her ikisinde L yazıyorsa yanlış yollamışlar demektir.. Diğeri gibi L ve R olmalıydı.

Yukarıda bir arkadaşın ürünlerinin ikisinde de R yazdığını söyledi, aslında aynı il içersinde ve yakın olma durumu varsa değiştirilebilir bir kişi böylelikle bir daha iade vs uğraşmaya gerek kalmaz hemde işiniz görülür tabi beden ve ölçülerde tutuyorsa

Geri