Yukarıdaki ürünlerden taytı almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı.Özellikleri şahane diyebilirim.
Her zaman askılı olan ürünlerde giydiğiniz bedenin bir büyüğünü almakta fayda var.
Montta takıldım çok inceledim ama koltuk altına gelen kumaşı çok beğenmedim.Bende geçen sene decathlondan alınan başka bir ürün var.Memnunum ama biraz daha iyi olan bir ürün arayışındayım.
Merlinde gördüğüm castelli ve sportfull markalı ürünlerin termal montları süper.(-C*)derecelerde dahi giyilebileceğini belirtiyor.
Maske mutlaka kullanmakta fayda var boyun ve kulak bölgesi kesinlikle korunmalı, bununla beraber kask altına bir şey giyilmeli, eldiven decathlondan kışlık bisiklet eldivenleri çok çok güzel dokunmatik telefonlarda işaret parmağı için özel bir kumaş var AMMA yinede eldiven konusunda kesinlikle dalgıç eldiveni 5mm membran kullanılmasında fayda var derim.
Birde aklıma takılanki bu konuya hiç girmiyoruz.Ülkemizde bisiklet kullananlara saygı maalesef yok.Hiç bir yerde olmadığı gibi kıyafetlerimizde yol bisikleti için konuşuyorum çoğunluk siyah renkler kullanılıyor.Bence kesinlikle arkasında reflektörlü olan dikkat çeken sarı-turuncu ve yeşil renkli kıyafetler görünürlüğümüzü arttırmak için kullanmakta fayda var.
(link)
(link)