Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@Burakb993 tamam da biz zaten yurt dışından alışveriş yapmıyormuyuz evincycle amazon merlicycle bikecompenent vs. bunlarda indirim oluur mu ki

Scudo
Amerika ile alakalı gün olduğu için Avrupa sitelerinde çok indirim olur mu bilmiyorum. Amerika'dan alınacak ürünlerde baya fazla indirim oluyor.

Aldım kullanıyorum ve 10 numara 5 yıldız. İndirimde olanlar sezon sonları ben alırken 3-5 tane kalmıştı şanslıyım uyanlar kalmış. Bence bir uğrayın.
18-BTWIN İÇLİK.PNG 19-BTWIN FORMA KIŞLIK.PNG 20-BTWIN MONT KIŞLIK.PNG 21-BTWIN ASKILI TAYT KIŞLIK.PNG 22-WEDZE KAR MASKESİ.PNG 23-CAPERLAN ŞAPKA ENSELİKLİ.PNG 28-kışlık takımlar.png

@ÇaNakkaLeRuHu
Askılı tayt için hangi bedeni aldınız? Kalıbı nasıl vücut ölçülerinize göre bir yorum yapar mısınız?

@GoMMeS

Kardeş şöyle söyleyeyim benim aldığım xxl idi. xl uymadı normalde uyması lazımdı. Ama maalesef kalıplar çok değişiyor. Bu yüzden gidip denemeniz en güzeli olacaktır. Ben öyle yaptım. Hepsini giydim denedim içime sindi aldım. Zeytinburnu decathlon dan almıştım. Yani Marmara forum karşısı.

Benim gidip deneme şansım yok maalesef. Boy kilo söyler misiniz lütfen? Ona göre düşüneyim. Çünkü ben de xl düşünüyordum.

Askılı taytın aynısını iki yıldır kullanıyorum kesinlikle çok iyi on üzerinden on veririm.Ne sıcağı nede soğuğu hissediyorsun iki saatlik sürüş sonrası çıkarıyorum terlediğim belli bile olmuyor.Ben şahsen çok memnunum.Fikir vermesi açısından boyum 1,69 kilom 65 S beden oturuyor üstüme.M beden de uyardı bana.

@yavuz ergat

Aynen bende 10 verdim. Kolay kolay vermem yani meslek icabı :)

Bugün migrosta dunlop termal tayt görünce aldım . 14,90 tl . Cinsiyet belirtmemiş unisex gibi %100 mikro polyester diyor . Ayrıca kayak ,dağcılık snowboard sporlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz demiş ki alma etkeni bu oldu zaten .

• Beğen
Tepkiler: sspl ve Yunus M.
Yukarıdaki ürünlerden taytı almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı.Özellikleri şahane diyebilirim.
Her zaman askılı olan ürünlerde giydiğiniz bedenin bir büyüğünü almakta fayda var.
Montta takıldım çok inceledim ama koltuk altına gelen kumaşı çok beğenmedim.Bende geçen sene decathlondan alınan başka bir ürün var.Memnunum ama biraz daha iyi olan bir ürün arayışındayım.
Merlinde gördüğüm castelli ve sportfull markalı ürünlerin termal montları süper.(-C*)derecelerde dahi giyilebileceğini belirtiyor.
Maske mutlaka kullanmakta fayda var boyun ve kulak bölgesi kesinlikle korunmalı, bununla beraber kask altına bir şey giyilmeli, eldiven decathlondan kışlık bisiklet eldivenleri çok çok güzel dokunmatik telefonlarda işaret parmağı için özel bir kumaş var AMMA yinede eldiven konusunda kesinlikle dalgıç eldiveni 5mm membran kullanılmasında fayda var derim.
Birde aklıma takılanki bu konuya hiç girmiyoruz.Ülkemizde bisiklet kullananlara saygı maalesef yok.Hiç bir yerde olmadığı gibi kıyafetlerimizde yol bisikleti için konuşuyorum çoğunluk siyah renkler kullanılıyor.Bence kesinlikle arkasında reflektörlü olan dikkat çeken sarı-turuncu ve yeşil renkli kıyafetler görünürlüğümüzü arttırmak için kullanmakta fayda var.

(link)

(link)

@waafy hocam ürüne ait resim var mı ? uygun bir şey ise yarın gideyim alayım.

@GezginizBiz

Bugün alışveriş sırasında ürünü sepette yine gördüm ve üzerindeki tabelaya bayan tayt yazdıklarını fark ettim fakat kendi üzerinde bayan erkek yazmasa da tersi düzü olmayan bir ürün . Nette aradım ama bulamadım ilk mesajı yazarken . Eve gelince denedim hemen bu bana olacak mı diye çünkü bedenler L-XL gibi iki beden tek üründe toplanmış . Sanırım ürün bu ;

(link)

fiyatına göre ürün kalitesi iyi geldi iç tarafı tuhaf bir yumuşaklığa sahip umarım çok pişirmez tahriş etmez ben kullanmayı düşünüyorum 10 derecenin altına düşünce .

• Beğen
Tepkiler: İltergüvenc
Kış sezonu icin ideal olduğunu düşündüğüm bu urun tavsiye edilir dostlar şahsen alfim ve cok beğendim

(link)

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu ve Saturn
Belki paylaşılmıştır fakat şu ürünlrt dikkatimi çekti.
(link)
(link)
(link)

Geri