Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@MBB biraz sabredebilseydin ve siparişleri vermemiş olsan, bu Perşembe 1 günlüğüne ve sonra Mart'ın ortası gibi bir arkadaşım gelecekti Almanya'dan. Ben de bisiklet işini hızlandırmak istiyorum, yol mu yoksa Sedona mı diye :) Ona göre ufak tefek ihtiyaç varsa ondan yardım alablirim.

@Sarper Uluoluk yalnız bi olay gözden kaçmış gibi, mesela bu ürün (link) Almanya'dan ve Avrupa birliği üye devletlerinden alanlar için 49,50€ gözükürken, AB üyesi olmayan yani Türkiye'ye gönderildiğinde %19 kdv düşülür ve bana 41,60€ ya gelir. Yani Almanya'dan gelen arkadaşına getirtmeye kalkışsaydım 0,70€ gibi bir kârım olacaktı. 0,70€ için arkadaşına o yükü taşıtmak istemezdim doğrusu :) he bide gümrüğe 0.60 kuruş ödemem var ondan da yırtabilirdim :)
Valla ne bileyim benim eşşeğin son halinden sonra canım pek birşey istemiyor. istemesinde zaten ama gün geçmiyorki yeni birşey almyayım :agla: hiç aklımdan bile geçmiyor yok yoldu yok dh falan gerek yok cidden, hem alsam da istanbul yollarında paramparça ederim ben onu kaldıki benimkiyle kaldırım tümsek demeden mtb gibi kullanıyorum onu alsam hiç uzun kullanamam gibi geliyor:koptum:
Gönlün neyi istiyorsa hiç çekinme git al daha sonra da birşey düşünme:)

@MBB Toplu değil de tek tek verdiğin sipariş varsa kargo parası için dedim esas olarak :) Bilmiyorum, kafa karışıklığından ne yapacağımı bilemedim. 3 tane iyi opsiyona sahibim yol bisikletinde. İçime sinerse birini alacağım. Ama tur olayından da vazgeçmedim hala :)

@Sarper Uluoluk yok tek tekleri alalı baya oldu aralık gibi almıştım oda tubustu :) dediğim gibi en fazla 3 veya 5tl oynuyor kargo parasını da ekleyerek konuşuyorum. Yoksa senin fikrine katılıyorum sonuna kadar.
Neşet Ertaş üstadla kapatayım, 'Gönül kimi severse aşk onda güzeldir.' İşin zor kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros ve Sarp X
@Tugaycinar
Defacto da kollarında ve sırt boyuna yakın bölgede reflektörlü tşörtü var o daha kullanışlı 25tl

İlanları gezerken gördüm. 450 TL jant hariç set veriyor ve sıfır gibi görünüyor. Yol bisikleti ihtiyacı olanlar bir baksınlar.

(link)

@sspl Bende kardeşime düşünmüştüm. Fakat 26" jant, lastik ve iç lastik temin etmek de zorlanacağım için vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sspl

Abi zaten uygun olan için demiştim. Kadro ufak evet görselde de açıkça belli oluyor. :)

@Osman Tuğrul Mall Of İstanbul Decathlon da 499 TL ye 1 adet 43 kadro vardı bilginiz olsun sadece kadro değil tam takım olarak. (1,5 hafta önce)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
havalar bir gün açık bir gün yağışlı, yağmur yağmasa da yerler ıslak.
ben bir tane aldım, fiyatı düşmüş,

(link)

@enqinHLC müdür benim sana bi şey dediğim yok zaten düşünen arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@trainspotting35
Evet şimdi aradım duruyormuş, teşhir ürün yani reyonda duran ürünmüş. Şehir dışına gönderim sağlayabileceklerini fakat kargo alıcı ödemeli şeklinde gönderirlermiş, kargo fiyatının ne kadar tutacağını bilmediğini ve ödemenin nasıl gerçekleşeceğini bilmediğini söylendi. Bir saat sonra aramamı nasıl olacağını söyleyeceğini belirtti. Ben şuan alamam fakat önümüzde ki aya kadar duruyor ise alabilirim, ama gerçekten ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

43 kadro hangi boya uygun olur ki?

Kask almayı düşünenler kaçırmasın, bu fiyata harika bir ürün.
Kargo hariç 128 TL'sı.
(link)
Bu da farklı bir sitede ki indirimsiz fiyat.
(link)

http://www.wigglestatic.com/product-media/5360102196/giro-helmet-foray-blk-wht.jpg?w=430&h=430&a=7

Geri