Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Kaang96
(link)
Burda yazıyor. 1 tl 1 puan. 500 puan 10 tl indirim demek. Bisikletten sonraki alışverişinde kullanabilirsin bu durumda.

Arkadaşlar tchiboda 5tlye ortaya takılan 2li park ayaklarından satılıyor. Sanırım bağzı outlet olanlarda, varsa etrafınızdakilere bakın derim çok uygun fiyat.

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
@tahirrcann Bende 500 modeli var, pedi sünger ama kaliteli, 700 modeli de var bende, onun pedi silikon destekli olduğundan daha kaliteli ama çok büyük bir fark yok aralarında. Eğer şort/kapri içine giyeceksen kumaşı file şeklinde olduğundan 700 modelini almanı tavsiye ederim.

arkadaşlar merlinden aldığım ultegra seti hiç kullanmadım yeni bisiklet almak istediğim için acil merlinden aldığım fiyat. + kdv olarak satmak istiyorum ilgilenen olursa bana özelden yazın :)

@emrah sökmenberk
[emoji5]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emrah sökmenberk
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

@emrah sökmenberk

Aynakol ve ruble dişli oranları nedir?

Emrah bey özelden yazdım fakat görmediniz sanırım. Ultegra set in resimleri varsa mail adresime gönderebilir misiniz? Memcose@gmail.com

Ürün 22 günde geldi .Kalitesi konusunda kullanmadan karar veremeyeceğim görüntü güzel ,orjinaj ürün gibi ! duruyor.
(link)
P_20160519_222953_HDR.jpg P_20160519_223049_HDR.jpg P_20160519_223317_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: AliG.
Boyle bir 9 lu zincir bende aldim , satici shimano olarak yazmiyordu sizin linkteki gibi , kaliteli gorunuyor tabi kullanmak lazim

Schwalbe lugano 700×25 lastigi ucuza nereden bulabilirim

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pendik efor bisiklete bak derim...

Yol bisikletim için jant seti arıyorum. Şu anlık claris set var yani 8'li ruble. İleride ultegraya geçicem onun için 11 rubleye de uygun jant seti önerir misiniz?

Geri