Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@ihsan kılıçkaya

Dostum az daha bekleseymişsin daha ucuza alabilirmişsin.. :)
Wiggle'da 53$. Bu dolar kurunda TRde daha ucuza alabiliyor olmak iyi.

• Beğen
Tepkiler: iksis
Scudo
pandabisiklet.com da kron markasinda guzel indirimler var kron düşünen varsa

@ihsan kılıçkaya Kötüleyin tabiki. Wiggle alışveriş sonrası bu işlem çok olmaya başladıysa kötüleyin. Demekki sistem güvenli değil. Dominostan mı çektiler parayı?

ayakkabı ihtiyacım vardı. n11 de %11 indirim var aşağıdaki ayakkabı 359 tl ye aldım yurtdışından daha uyguna geldi.
(link)

@mehmet.ali

hayır arkadaşım ingiltere menşei li bir firma

sorununuz nedir? Yardımcı olmak isterim?

@mehmet.ali varsa eğer yardımcı olmak isterim.

Dominos hangi ülke menşeeliydi?

@mervan kızıl

Wiggle değil arkadaşım karıştırma, Hepsiburada.com dan HAziran ayında aldım. Sezonunda 3-5 ay önce daha ucuz du yani şuan ki durum çok da ucuz değil,

bilgilendirmek istedim forumdaşlarımızı, neden uyuzluk yapmaya çalışıyorum gibi algılanıyor?

Wiggle, TR'de kur 3,55 dolaylarında iken 3,75 kurdan çekim yapmış. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet kafa dağınık pardon. Ama yine de kurdan kaynaklı geçirmece var haberi olsun ilk defa alacakların [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ayz0067
@4tech
4tech teşekkürler bende en son bu üründe karar kıldım size sorum şu olacak medium aldım fakat boynunu tam kapatınca yada boyun başlangıcından yukarı çektiğimde fermuarı boğazımı bayağı bir sıkıyor rahatsızlık veriyor onun dışında oturuşu sıkı vücuda ve sürüştede toparlanıyor yukarı doğru vede sadece içlik giyebilirim içine onun dışında bir katman daha giymem çok güç dar gelebilir dolayısıyla sanki large dahamı iyi olur? Genelde sıkı olanını tercih edin diyorlar ama kararsız kaldım yada boyun başlangıcında kalacak fermuar rüzgarın girişine katlanacağız artık ne dersiniz

@hollyland62 boyunu kapatmak önemli. Ben bu montun altına sadece uzun kollu forma giyiyorum. Örneğin geçen hafta hava 8-9dereceylken bu şekilde dolaştım gayet iyidi. Zaten burada amaç teri dışarı atmak. O yuzden sırt bölgesi hava alıyor. Large çok bol gelmeyecekse alabilirsin. Yada diğer ihtimal boyunluk kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hollyland62
@4tech
Tşk.. large da sipariş verdim deneyeyim bir bakayım

internette bulamadım , carefourda termal çorap var. 10 TL. biraz kalın ama baya sıcak tutuyor. Tavsiye edilir.

Amazon.de sitesinde 40 euro üzerinde amozon un kendi sattığı ürünlerde 10 euro indirim kodu vermeye başladı.Bilmeyen arkadaşlar için ufak bilgiler vereyim. Amazon.de sitesinde 49 euro üzeri alışverişler artık ücretsiz kargo. Ayrıca ürün fiyatlarını sepete ekleyip ödeme kısmına geldiğinizde kdv tuturı düşer. Alacağınız ürün 75 euro üzeri gümrük sınırını geçerseniz ödeyeceğiniz vergiyi sepete yansıtır. (Amazon tarafından satılan ürünlerde. Diğer satıcılarda vergi yine Türkiye'ye gelişte ödeniyor.
  • Türkiye'de yaşayan müşterilerimize hoşgeldiniz hediyesi olarak tüm ürünlerimizde 10 € indirim veriyoruz. İndirim Kodu: MERHABA
  • Nasıl katılabilirim? Toplam sipariş tutarı en az 40 € olacak şekilde seçtiğiniz ürünleri alışveriş sepetine ekleyin. Alışverişi tamamla adımında "Hediye kartı ya da promosyon kodu ekle" yazan kutucuğa "MERHABA" indirim kodunu girdiğinizde, 10 € indirim otomatik olarak sipariş tutarından düşülecektir. Daha fazla bilgi için (link) ziyaret ediniz.
  • 31.12.2016 tarihine kadar sadece Amazon tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde geçerlidir. Kitaplar, takvimler, dijital ürünler, hediye kartları ve 3.parti tarafından satılan ürünler bu kampanyanın dışındadır.
  • Sadece Türkiye’deki teslimat adresleri için verilen siparişlerde geçerlidir.
  • Her müşteri sadece bir promosyon kuponu kazanabilir. Bu kuponun şartları hakkında daha fazla bilgi almak için (link) ziyaret ediniz.

1021815_de_xsite_1500x300_r2._CB523857373_.jpg

• Örnek alışverişim
    Adsız2.jpg

Geri