Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Runtastic için araştırdım pro versiyon değil ücretsiz versiyonu indiriyorsunuz promosyon koduyla pro özellikleri aktif oluyor.

1-) Ücretsiz versiyonu indirin

2-) Ayarlar - Runtastic - Promosyon Kodu - " APPOFTHEDAY " yazıyorsunuz.

Programı kapatıp açınca pro özellikler aktif oluyor

Scudo
@MuratHan kalan 2 taneyi de ben aldım. Bu markayı ilk kez deneyeceğim, merakla bekliyorum.

Bu arada Runtastic Pro bende de ücretli görünüyor. ;IOS

Düzeltme: Runtastic Pro ücretsiz, Runtastic Road Bike ile karıştırmışım.

@bysutcu
kasada 9,9 çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: tropeus
@bysutcu
Hangi magaza acaba?

@Ahmetkhrmn decathlon mersin (yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :) )

Road Bike Pro için de bir güzellik yapsalar hiç değilse fiyat indirimi şahane olur.

@Mehmet H. Teşekkürler. Belirli bir süresi var mı? Bir yazı göremedim onunla ilgili.

@Mehmet H.
Ben nedense yapamadım. Runtastic'in road bike uygulamasında denedim belki de ondandır ama uzantısız düz bir runtastic uygulaması da göremedim google playstore'da.

Decathlon yine indirimler yapmış İzmit'te. 2628 jant setleri vardı. ön 50 lira arka 100 lira kaset. 26" inç ön arka set olsa alacaktım yalnızca ön vardı.

İçlik olarak da 900 Aerofit modeli 80 liradan 50 liraya düşmüş, 500 modelinden 10 lira daha ucuzdu. Bende ayrıca 10 TL çek vardı bir de ürün iadesi oldu. Bunlarla birlikte içliği 16 liraya denk getirdim dolaylı olarak. Ürün -5 dereceye kadar sıcak tutma garantisi veriyor. Düşünenler için bir tek "L" bedeni kaldı.

Bu arada modeli sanırım 500 idi hatırlamıyorum, kırmızı renk Btwin SPD ayakkabı 100 küsür liralardan 19.90'a düşmüş ancak 40 numara bedeni var. Kaçırmayın derim.

Ekleme: Ayrıca sarı renk 500 MTB ayakkabı da 50 liraya düşmüş, hangi bedenleri kaldı bilmiyorum. Ben geçen hafta 80 liraya aldım diye hatırlıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim çok rahat ve sağlam bir ürüne benziyor. İtalya üretimi. :)

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@Serkan Mıstınoğlu
Bütün mağazalarda mı?

B'TWIN 500 DAĞ BİSİKLETİ AYAKKABISI - SARI

İzmir Gaziemir Decathlonda 89TL'ye düşmüş fiyatı. (189TL'den.)
43 numarasını aldım. (Bi de 47'si kadı reyonda sanırım). Aslında bunu alıp daha önce aldığım Shimano M065i iade etmeyi düşünmüştüm. Şimdi eve geldim, karşılaştırdım ikisini de, Shimanoda karar kıldım, B'twin'den vazgeçtim. Hem renginden dolayı günlük işe giderken kullanımımda fazla göze batacaktı, hem de (gün içinde fazla yürüyeceğimden) (daha bi sportif yapıldığından) yürüyüş performansı sarmadı beni.
Aşağıda iki rengin de linki var. Sarısı internet stoklarında kalmadığından özellikleri vs görünmüyor, o yüzden diğerinin linkini de ekledim.
7-8 gün içinde mağazaya iade ederim. Bu süre zarfında "iade etmeyin, ben almak istiyorum" diyen olursa aldığım fiyattan aracı olabilirim..
İzmirde yaşıyorum. İzmir'de faturasıyla elden teslim edebilir, diğer yerlere de PTT kargo ile gönderebilirim.
(PM atarsanız telefon numaramı verebilirim.)

Sarı:
(link)
Siyah/Beyaz:
(link)

big_b8b24d8445a04b02a3f3bece7173043c.jpg

@Serkan Mıstınoğlu Hnagi mağaza, hangi bedenleri mevcut.. Kendiniz paylaşıyor, kendiniz şaşırıyorsunuz... Ee hani bize... :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Mall ofta gordum arkadaslar. Elimdeki S bedendi, digerlerine bakmadim ama muhtemelen kucuk bedendi onlar da

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birkaç kişisel mesaj silindi. Mesajı silinenler için üzgünüm :(
Tavsiye isteyen 1 kişi konudan uzaklaştırıldı :ckskc:

@Serkan Mıstınoğlu
Kış eldiveni olarak fena değil, rüzgarı da kesiyor ama bir yere kadar. Sert rüzgarda ve biraz hızlanmışken parmaklarınız yine çaresiz kalıyor. Ben 29'a almıştım, daha iyisini almaliymisim ama 9 liraya kaçmaz.

@Cemil Dada
Katiliyorum hocam ben de aldim ancak şu soguklarda ellerim donuyor. 5 10 derecede koruyor da 0 ve eksilerde yokmuş gibi.

Geri